FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Djeca nam se smiju moj Reufe.
Ovu situaciju najbolje opisuje onaj GIF iz Simspona sa sesirom.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- feniksptica
- Kontakt:
Prebitna recenica. Hadzija kaze dok je on jos bio tu on je planirao s Vinkom koga dovest u ljetnom prelaznom roku i koje pozicije pojacat. A zamislite sad kad dodju novi i bez plana pocnu dovodit. Joj ludila
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kao nemamo plata a sve vise uposlenika u klubu. Sad Emir nece biti SD, vec skaut za igrače, a neko drugi ce biti SD 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Sabrina pljune pa polizebibula je napisao/la: ↑01 jun 2021, 21:37Al ovo je fkt extra, jedino kod nas dobijes otkaz i onda ti ponude novu poziciju.forza_juve je napisao/la: ↑01 jun 2021, 21:32Nagrađen za šutnju hehe
Jedino ako se sada šta ne promijeni nakon ovog intervjua![]()
Salu na stranu, ovo je kriminal.

Ko da dodje i koga dovoditi ????feniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2021, 22:22Prebitna recenica. Hadzija kaze dok je on jos bio tu on je planirao s Vinkom koga dovest u ljetnom prelaznom roku i koje pozicije pojacat. A zamislite sad kad dodju novi i bez plana pocnu dovodit. Joj ludila
Koliko ja vidim sve je to lijepo divno, al para nema. Adresa za upit je Nam a zasto para nema, to on najbolje zna, doduse Sabrina zna, al suti i laze, pravi se nevinasce na presici, klasicno mazanje ociju Ako se ovo u roku od 7 dana ne pocne sabirati i liciti na klub, nema od nas nista !!!! Nosioci igre sljedece sezone ce ti biti likovi koje vratimo sa posudbe tipa onoga iz Simm Bau !!!!!

U novi boj ...
- feniksptica
- Kontakt:
Talijan nije bio zelja UO. Svejedno je dio UO smijenjen al valjda se Uprava nesto pita. Al haj. Hadzija ko i nece da prica a opet kaze puno bitnog.
Koja su to 4 igraca sto imaju vecu platu nego nas ijedan.
Ibanez i Vranjes onako na prvu..mozda onaj argentinac iz TC i tjt
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Na hajir
Zakaricfeniksptica je napisao/la: ↑01 jun 2021, 22:35Talijan nije bio zelja UO. Svejedno je dio UO smijenjen al valjda se Uprava nesto pita. Al haj. Hadzija ko i nece da prica a opet kaze puno bitnog.
Zakaric ima nenormalnu platu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Od tih 600 000 je 70% porez, dok drugi prijave igrače na minimalac mi prikazujemo puni iznos. Tu ti je velika razlika.holyman je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:58Jesam ja potpisivao ugovore? Boli me djoko kolike su plate, neka odgovara onaj ko ih je dogovarao, a nije samo hadzija.PeppermintSA je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:41Zato što ti samo za plate mjesečno treba 600.000 km.
Ko je kriv sto nam treba 600k za plate, a nismo uzeli titulu?
Zakarić ni blizu TSS-a.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno,najbolja uprava svih vremena

Kada su nam navijači u qrcu uvijek odigramo dobru sezonu. Tako će biti i sada. Previše se ovdje crnjači, pišu se stvari i koje nisu istinite. Čuj pantelija da dovodi igrače, ne pišite budalaštine i gluposti. 

Znaci Hadzic SD nije nikad ni otišao, Sabrina je napravila cirkus od kluba. Koga očekivati za trenera? Petrović, Nalic ili neki lijevi Italijan.
Vraca nam se najveci kancer u klub. Isti onaj kancer koji se zalagao i rukama i nogama mimo Upravnog odbora da sef Akademije bude Dogan. Razvijena shema kao u narko kartelima, preuzimanjem Akademije od strane Dogana i onda lagano na mala vrata u klub bi usao Irfan Redzepagic koji radi i u talu je sa Doganom. I to je Uprava osujetila i syebala ovaj plan otimanja i rasprodaje nase djece iz Akademije i postavili Matea Coffija.
Da li su normalni da vracaju ovog kriminalca koji nas je o jadu zabavio...NISU!!!
Sto ga sad ponovo vracaju...BOG SAMO ZNA!!!
Da li su normalni da vracaju ovog kriminalca koji nas je o jadu zabavio...NISU!!!
Sto ga sad ponovo vracaju...BOG SAMO ZNA!!!
Dobro si to napisao, najbolja uprava svih vremena.Sanchez1987 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 22:42Ovo da nije zalosno bilo bi smijesno,najbolja uprava svih vremena![]()
![]()
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jedino sto je potpno jasno jeste da je Emir vise puta rekao da je kriv, nego svi zajedno na pressici.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, OzmoodPinglewood, sekac i 55 gostiju.