Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ciciban još nema finale GS, a ima i smiješne rezultate na Wimbledonu i US.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Neka nama jos Rogera,Rafe i Novaka inace ce nam tenis postati dosadan.
Bice da je za sada jedini koji je ozbiljnije shvatio svoju karijeru Tsitsipas,on nema nekih prevelikih oscilacija
Upravi si nema sta,ali eto nekako mi se Grk cini vise fokisiran i predan tenisu,Medu sam nekako malo i zaboravio jer evo ova sezona sljake traje 2 mjeseca,a njega nema nigdje cisto zbog togaLlullSergio je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:24Ciciban još nema finale GS, a ima i smiješne rezultate na Wimbledonu i US.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Bice da je za sada jedini koji je ozbiljnije shvatio svoju karijeru Tsitsipas,on nema nekih prevelikih oscilacija
Ne vidim neku razliku izmedju njega i Medvedeva uopste.
Tako jeronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Nego reci ti meni jel imas info da li ce povecati mozda broj gledalaca u drugoj sedmici?tm01hzne je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:38Tako jeronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Bice da je za sada jedini koji je ozbiljnije shvatio svoju karijeru Tsitsipas,on nema nekih prevelikih oscilacija![]()
To je delinjo prosuo šuplju da ja znamronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:57Nego reci ti meni jel imas info da li ce povecati mozda broj gledalaca u drugoj sedmici?tm01hzne je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:38Tako jeronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Bice da je za sada jedini koji je ozbiljnije shvatio svoju karijeru Tsitsipas,on nema nekih prevelikih oscilacija![]()
Bit ce od druge sedmice max 5000 ja sam tako cuo, to je sasvim dovoljno s obzirom da se finale RG-a prosle godine igralo sa 1000 navijaca i bila je dobra atmosfera, također i popustanje mjera od druge sedmice.ronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:57Nego reci ti meni jel imas info da li ce povecati mozda broj gledalaca u drugoj sedmici?tm01hzne je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:38Tako jeronaldo99 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:22Ode Rublev ode Felix,nije mi zao niti jednogsamo sto ovaj turnir nekako gubi na zanimljivosti isoadanjem da kazem nekih zvucnijih imena.
Klasicni dizelaski mec Nadala, samo opusteno, vidis ovaj lik se sasro kad je najbitnije biloMukiMuki02 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 18:09Nadal je bas ranjiv ove sezone. Bez obzira kako mec zavrsi mora bolje od ovog. Puno bezpotrebnih duplih , evo 4 set na vidiku.
Sve to stoji al da Popyrin nije pizda , moro bi bzvz igrat 4 seta. Mada ne mora nista da znaci , ovako mu je i Boleli zamalo uzeo set u prvom kolu pa je Rafa sve pomeo do kraja.Nail for Real je napisao/la: ↑01 jun 2021, 18:21Klasicni dizelaski mec Nadala, samo opusteno, vidis ovaj lik se sasro kad je najbitnije biloMukiMuki02 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 18:09Nadal je bas ranjiv ove sezone. Bez obzira kako mec zavrsi mora bolje od ovog. Puno bezpotrebnih duplih , evo 4 set na vidiku..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.