Vidjeti cemo s Mrnjom dokle je. I on je ovo danas poprilicno neocekivano odradio. Moglo bi biti penzionisanja na forumu tokom tog duela.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Previse si bahat zadnje vrijeme moj Naile
Samo fakti i istine
Pratim ovo njeno pres.eravanje u zadnje vrijeme i fakat mi je nevjerovatno da je mislila da ce je to nekako proci. Ne postuju sponzore koji im trpaju milione u dzepove i jos ih proziva javno. Stvarno ne razumijem sta je mislila, da ce biznis trpiti njene prenose kao da je Holivud
Just another woke snowflake.Brokula je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:04Pratim ovo njeno pres.eravanje u zadnje vrijeme i fakat mi je nevjerovatno da je mislila da ce je to nekako proci. Ne postuju sponzore koji im trpaju milione u dzepove i jos ih proziva javno. Stvarno ne razumijem sta je mislila, da ce biznis trpiti njene prenose kao da je Holivud
Zar stvarno ima ljudi kojima je zanimljivo pratiti biciklizam? Ja ne mogu da vjerujem da se to prenosi.
Svakome je nesto zanimljivo i to je ok,ali brate dragi mozel iko otkupiti pravo da oni vise ne rade prenose GS turnira,kako je fino gledati Wimbldon kad ga SK radi,imas 6-7 meceva istovremeno oa ti sebi biraj
Pa i kad na 2 kanala prenose isti nam **** kad zene obavezno stave na jedan, evo ne znam sheme programske, ali svaki grand slam koji prenose, preko 60% prenose zene.
Podstiču plaćanje ES playera, a opet ko želi nađe način. Postoji besplatna zamjena za ESP
To je tako, HQ Eurosporta kojeg gledamo je u Fra i oni diktiraju. To je pogotovo izraženo za RG jer ES u Fra nema prava pa ih i je briga za ostale.forgempp je napisao/la: ↑01 jun 2021, 16:00Pa i kad na 2 kanala prenose isti nam **** kad zene obavezno stave na jedan, evo ne znam sheme programske, ali svaki grand slam koji prenose, preko 60% prenose zene.
I sad stavljaju Barty a tamo se sibaju Struff i Rublev, ajde ok Barty je prva na svijetu pa razumljivo, ali i da ne igra ona nasli bi neki wta mec, njih prate porodica (uza!) i kladionicari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.