FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I ja ne vidim neki problem sto ce Velez igrati na Grbavici, ne vidim sto se uopste toliko raspravlja o tome. Imas klub koji igra utakmicu, njihov stadion ne ispunjava uslove, i normalno da je im dopustis igranje na svom stadionu. Isto kao sto bi i mi negdje trazili da smo u slicnoj situaciji.
Na moj rep se nece nista kaciti, ali se slazem sa konstatacijom da nece klub prezivjeti ovako, pogotovo sa ovim (ne)ljudima u klubu.
Ljubav, postovanje, historiju zaboravite od toga se ne zivi, samo rad - trud i novac danas prolaze.
Mjau !
Ne mislim na tvoj rep već figurativno

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- MocMahale444
A sta ces ljudi zaboravljaju neke stvari.
Ono 100% poslije mrznje pitara prema nama

Nisu ni oni svi isti iskreno ima ih rega ali vecina su topla braca pitara.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Navodno Armin Cibra blizu potpisa, zna li neko nesto vise o njemu?
Klub kao Zeljo da dozvoli da mu Borac otima igrace.Jel treba nesto dodat.
Za ovu kasno, ali eto za sljedecu moze vaziti. Znaci oko 1.500-1.700 bi na Grbavici bilo jer zapad je manji pa ne moze bas 500 ljudi biti.Predloženo je da se dozvoli održavanje profesionalnih sportskih natjecanja na otvorenom uz prisustvo gledalaca, uz uvjete korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini. Osobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite, te moraju nositi maske.
Prilikom ulaska i izlaska sa stadiona obavezno je poštivanje epidemioloških mjera (nošenje maski i držanje distance), za što su zaduženi COVID redari.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Igra lik za Brekovicu,to je selo pored Bihaca,druga liga Federacije sredina tabele
Zalost je da je Zeljo spao na takve igrace
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Smjesna cifra, imamo vise aktivnih clanova kako cemo odlucivati to. U gradu troje zarazenih, **** ih otac kafane im rade ko lude.LjoZee je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:13Za ovu kasno, ali eto za sljedecu moze vaziti. Znaci oko 1.500-1.700 bi na Grbavici bilo jer zapad je manji pa ne moze bas 500 ljudi biti.Predloženo je da se dozvoli održavanje profesionalnih sportskih natjecanja na otvorenom uz prisustvo gledalaca, uz uvjete korištenja do 30 posto kapaciteta stadiona, a ne više od 500 osoba po tribini. Osobe na tribinama ne smiju imati navijačke rekvizite, te moraju nositi maske.
Prilikom ulaska i izlaska sa stadiona obavezno je poštivanje epidemioloških mjera (nošenje maski i držanje distance), za što su zaduženi COVID redari.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Pa mijenjamo poslovnu politiku. Od sad vise mi ne placamo igrace da igraju za nas. Od sada za nas igraju samo oni igraci koji nama plate.
Pročepit će negdje.
Da nam ga nije Fahro Radoncic uvalio
Ne moze covjek ni da nadje neki klip na youtube ovoga

Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 01 jun 2021, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka vam čast kad se ložite na Semperove postove
Brekovica, Novi Grad, Jedinstvo i Bosna Visoko

E ako nam je Cibra pojačanje, onda ćemo se pojačat

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sou, frajer pitar i deset godina pise kao pitar i ljudi mu jos uvijek vjeruju.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pomijesao si me sa nekim, a Cibra je izgleda napadac po mjeri Osima, visok , snazan, tako da i nije nerealno da dodje.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 17:59Sou, frajer pitar i deset godina pise kao pitar i ljudi mu jos uvijek vjeruju.
FK Velež je uvijek dobrodošao na Grbavicu. Među navijačima uvijek ima tenzija, bilo je i neprimjerenog navijanja ali to ne smije biti razlog širenju animoziteta između Sarajeva i Mostara. Bilo bi lijepo kada bi se ovo Veležovo igranje Europe na Grbavici iskoristilo i za popravljanje odnosa između navijačkih grupa. ABd uz dobro zdravlje i ako u tom trenutku budem u Sarajevu biće mi drago otići na našu ljepoticu i Rođenim dati maksimalnu podršku. Forza Velež.
- MocMahale444
FujValter je napisao/la: ↑01 jun 2021, 18:33FK Velež je uvijek dobrodošao na Grbavicu. Među navijačima uvijek ima tenzija, bilo je i neprimjerenog navijanja ali to ne smije biti razlog širenju animoziteta između Sarajeva i Mostara. Bilo bi lijepo kada bi se ovo Veležovo igranje Europe na Grbavici iskoristilo i za popravljanje odnosa između navijačkih grupa. ABd uz dobro zdravlje i ako u tom trenutku budem u Sarajevu biće mi drago otići na našu ljepoticu i Rođenim dati maksimalnu podršku. Forza Velež.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa, MrkiMedo, sassari, tiagofaria25 i 57 gostiju.