zato smo i gradili da se igraju evropske tekmeExBlueone je napisao/la: ↑01 jun 2021, 08:56Slažem se.
Bitan je kontinuitet evropskih utakmica na našoj Grbavici

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
zato smo i gradili da se igraju evropske tekmeExBlueone je napisao/la: ↑01 jun 2021, 08:56Slažem se.
Bitan je kontinuitet evropskih utakmica na našoj Grbavici
bas tako od usta odvajali da bi drugi klubovi igraliMojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jun 2021, 09:14Znamo ko je najodgovorniji sto ce Velez igrati evropu na Grbavici. To su oni iz proslih struktura koji su ucestvovali u osposobljavanju stadiona da se na njemu moze igrati evropa. Sjeme im se zatrlo dusmansko.KONTRASVIH je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:55100%
Guzni haveri i najvece hinje u drzavi poslije tuzlaka.
Da li je tebi do mozga ikad doslo da su to navijaci koji su slavili sto mi necemo osvojiti titulu? Obraz vrijedi puno vise, al nemamo ga mi kao navijaci odavno kad nam je tih desetak hiljada bitnijeNerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 08:34Da li ti je do mozga doslo, ili jos putuje, da ce se nesto zaraditi od iznajmljivanja stadiona, mozda cak dva puta do septembra? Mnogo smo bogati i ne treba nam tih mozda desetak hiljada KM, jelde?
i to bez obzira sto ce Svinjski uzeti TituluMrkiMedo je napisao/la: ↑01 jun 2021, 09:40Da li je tebi do mozga ikad doslo da su to navijaci koji su slavili sto mi necemo osvojiti titulu? Obraz vrijedi puno vise, al nemamo ga mi kao navijaci odavno kad nam je tih desetak hiljada bitnijeNerminFatic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 08:34Da li ti je do mozga doslo, ili jos putuje, da ce se nesto zaraditi od iznajmljivanja stadiona, mozda cak dva puta do septembra? Mnogo smo bogati i ne treba nam tih mozda desetak hiljada KM, jelde?
A ovi su baš uigraniTigerWoods je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:19Da dovedemo 15 igraca Barcelone necemo ih moci uigrati, besmisleno je ovo tjeranje
Cuj ispanemo1921boy je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:05Pa šta vi očekujete ako nama fale tri boda za titulu zadnje kolo da nas trebaju pustit jer se mi zovemo Željezničar, tad se jesu pokazali smećarski, barem da mi ispanemo GOSPODA za njih kao i svaki put. Mi bi isto to uradili da sutra zatreba nekom Velež, Sarajevo, Zrinjski životom bi zapeli samo da oni ne uzmu titulu. Brzo raja zaboravlja kako smo gubili od Leotara, od Žepča a druge ekipe su ispadale zbog tih rezultata.
Kad može igrati reprezentacija kad smo u ratu sa savezom dugi niz godina, ne vidim šta je problem da igra Velež.
Razlika Veleža tada i sada nebo i zemlja. Uostalom ako će doći pare koje će pomoći nek' igraju. Mi se trebamo sebi okrenuti kod nas haos mi se svađamo zbog stvari koje su bile prije 5, 7, 10 i 15 godina.
Brate reci za ekipu koja ima niz od 15 utakmica da nije uigrana tebi na sramotudrzgemboadislic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:20A ovi su baš uigraniTigerWoods je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:19Da dovedemo 15 igraca Barcelone necemo ih moci uigrati, besmisleno je ovo tjeranje
Ne vjerujem da mi kao klub tjeramo ikoga, nego igrači kojim ističe ugovor odlaze i oni koji imaju važeći koriste priliku zbog dugovanja i dobijaju slobodne papire.TigerWoods je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:19Da dovedemo 15 igraca Barcelone necemo ih moci uigrati, besmisleno je ovo tjeranje
Nisu ali uvijek moze gore vjerujdrzgemboadislic je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:20A ovi su baš uigraniTigerWoods je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:19Da dovedemo 15 igraca Barcelone necemo ih moci uigrati, besmisleno je ovo tjeranje
Dejan1921 je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:40Ne vjerujem da mi kao klub tjeramo ikoga, nego igrači kojim ističe ugovor odlaze i oni koji imaju važeći koriste priliku zbog dugovanja i dobijaju slobodne papire.TigerWoods je napisao/la: ↑01 jun 2021, 10:19Da dovedemo 15 igraca Barcelone necemo ih moci uigrati, besmisleno je ovo tjeranje