Phoenix Suns
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Phoenix Suns
pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?

- Donnie Darko
- Kontakt:
pa de odgovori na yebeno pitanje umjesto da stavljas te smajlije.alfarouqaminu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?![]()
![]()
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:pa de odgovori na yebeno pitanje umjesto da stavljas te smajlije.alfarouqaminu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?![]()
![]()

kako da odgovorim kada pricas gluposti
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?
jesi li ti sto posto siguran da su sva trojica bili istovremeno na parketu?
u toj sezoni su njih trojica bili jedini koji su igrali na pozicijama pod košem,jer nije bilo minga,i zato ne mogu da vjerujem da su sva trojica bili istovremeno u igri
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo protiv miami heata prosle sezone utakmicu su zapoceli sljedeci igraci: brooks, battier, landry, scola i hayes. de mi molim te pojasni na kojoj je tu poziciji igrao landry?
sjecam se da su i protiv sunsa igrali sa istom petorkom neko vrijeme.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
cuj ga kdn, pa likovi jedva su skrpili igrace pod kosem,a oni ce igrati sa postavom Scola,Hayes,Landry.....donnie ne valjaj glupostikakavdanakneiskustvu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:pa na kojoj je poziciji igrao onda kad su sa njim na parketu bili scola i hayes?
jesi li ti sto posto siguran da su sva trojica bili istovremeno na parketu?
u toj sezoni su njih trojica bili jedini koji su igrali na pozicijama pod košem,jer nije bilo minga,i zato ne mogu da vjerujem da su sva trojica bili istovremeno u igri
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:evo protiv miami heata prosle sezone utakmicu su zapoceli sljedeci igraci: brooks, battier, landry, scola i hayes. de mi molim te pojasni na kojoj je tu poziciji igrao landry?
sve ok,daj mi link da se uvjerim,možda je i igrao na 3,ali je on daleko od pozicije krila,nadam se da se slažeš
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa slazem se, covjek nije trica, nit sam to rekao. rekao sam da moze neke minute na parketu odradit na toj poziciji.
poslao sam ti na pm sastave u toj tekmi, nemam namjeru vise lupat gluposti na ovoj temi.
poslao sam ti na pm sastave u toj tekmi, nemam namjeru vise lupat gluposti na ovoj temi.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bravo! Vidis da moze i bez lupanjaDonnie Darko je napisao/la:pa slazem se, covjek nije trica, nit sam to rekao. rekao sam da moze neke minute na parketu odradit na toj poziciji.

-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:pa slazem se, covjek nije trica, nit sam to rekao. rekao sam da moze neke minute na parketu odradit na toj poziciji.
ja nisam rekao da pišeše gluposti,da se razumijemo
- Donnie Darko
- Kontakt:
znam da nisi, to mi je rekao najveci trol na forumukakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja nisam rekao da pišeše gluposti,da se razumijemoDonnie Darko je napisao/la:pa slazem se, covjek nije trica, nit sam to rekao. rekao sam da moze neke minute na parketu odradit na toj poziciji.

inace, sunsi mozda dovedu randolpha za orlandov pick, sto bi ja licno volio.
-
- Kontakt:
znam da nisi, to mi je rekao najveci trol na forumuDonnie Darko je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ja nisam rekao da pišeše gluposti,da se razumijemoDonnie Darko je napisao/la:pa slazem se, covjek nije trica, nit sam to rekao. rekao sam da moze neke minute na parketu odradit na toj poziciji.

inace, sunsi mozda dovedu randolpha za orlandov pick, sto bi ja licno volio.[/quote
zacha randolpha?
tek tako,ništa od igrača ne bi dali?
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma onoga iz knicksa ba, ionako ne igra uopste. prosle sezone se spominjao u kontekstu novog amarea, a u knicksima nema minuta.
-
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:ma onoga iz knicksa ba, ionako ne igra uopste. prosle sezone se spominjao u kontekstu novog amarea, a u knicksima nema minuta.
a anthonya,meni baš čudno da ne igra,ja sve kontam da je on povrijeđen,jer je solidno igrao u golden stateu prošle sezone
- alfarouqaminu
- Kontakt:
lik se zajebo jer je nespreman dosao u nba mislim na psihicku spremukakavdanakneiskustvu je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ma onoga iz knicksa ba, ionako ne igra uopste. prosle sezone se spominjao u kontekstu novog amarea, a u knicksima nema minuta.
a anthonya,meni baš čudno da ne igra,ja sve kontam da je on povrijeđen,jer je solidno igrao u golden stateu prošle sezone
pa prije ce oni branda dat za nekog centra nego da imaju 3 sutera,nigdje se ne spominje da bi oni trade branda jer nema bas neke ponude ove sezone medju free agent a iggy-a se zele rijesit da krenu u rebuildingDonnie Darko je napisao/la:mislim da je igrao u rocketsima na trici u par navrata, sa obzirom da se sjecam da je bio sa scolom i hayesom na parketu u isto vrijeme, cak par puta i u pocetnoj petorci.alfarouqaminu je napisao/la: mogao bi ali lik nema bas nikakav dribling...tako da PF je njegova pozicija, i bas se pitam da li je nekada igrao SF?
@dema, branda bi dali odmah za cartera, jer zele u rebuilding. dzaba im i da udju u playoff ove godine kad nemogu nista postic u istom. a carter je jedan od vecih isticucih ugovora, i siguran samd a je dosta trazen na trzistu.
sto se charlotte tice, oni traze centra, a lopez je bolji vec sad od svakog kojeg imaju. a za diawa ionako imaju thomasa da ga zamjeni. a diawa su i htjeli trejdat na pocetku sezone cini mi se.
a ovaj trade za mayoa, naravno da je to moja zelja, isto sto je gibson za nejga vasa zelja. oba su trejda izvediva. cak mislim da je gibson za njega previse, barem u kombinaciji sa pikom
lopez ili mohhamed jedno te isto samo je lopez mladji
aj recimo da bi diaw mogli i dobit al ne za lopeza prije za pietrusa i lopeza skupa
landry je dobar i za njeg bi morali dat vise od tog sto si ti tu napisao
- Donnie Darko
- Kontakt:
pietrus ne moze biti trejdan u kombinaciji sa drugim igracem do kraja ove sezone
a phila se zeli rijesit i branda i iggya. samo sto se za branda ne spominje jer ga niko ne zeli. a ne bi imali tri sutera jer bi carter otisao na kraju sezone.
edit: zaboravio sam reci da bi phila dobila i 4 miliona dolara u ovom trejdu, za otkup carterovog ugovora.

a phila se zeli rijesit i branda i iggya. samo sto se za branda ne spominje jer ga niko ne zeli. a ne bi imali tri sutera jer bi carter otisao na kraju sezone.
edit: zaboravio sam reci da bi phila dobila i 4 miliona dolara u ovom trejdu, za otkup carterovog ugovora.
imali bi 3 sutera do kraja sezone a onda ko bi igrao na brandovom mjestu i ko bi bio na klupi,ma ionako nema od tog nista ako bude okDonnie Darko je napisao/la:pietrus ne moze biti trejdan u kombinaciji sa drugim igracem do kraja ove sezone![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa ako hoce u rebuilding nemogu imat i ovce i novce 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.