FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja mislim da pregovore sa igracima vodi Badzak u dogovoru sa Amarom
Vjerovatno Nurko i neko iz ove sadasnje Uprave. Pisalo se da su dali vecini igraca "slobodu" da biraju da li zele ili ne zele ostati bez obzira na ugovor. Sijamija je izabrao da ostane. Ovi sad dogovori koji se ticu postojeceg kadra nisu vise pitanja kvalitete nego financija i zelja igraca. Otprilike Ikic, Alispahic, Stilic, Juricic, Zec mozda i Bekric uz ove mladje su neke koji bi ostavili. Pitanje ko od njih zeli ostati.
Jos 21-22 igraca nam fale. Hajc!

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E cuj Nurko pregovara sa igracima haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hahahahahhahahaha, iskreno dobar
Mustafa je dobar momak, Zeljovac, ali ne moze na menageru dovest igraca. Dobar za sjest, popit
Jači od ratova, režima i partija !!!!
To ja mislim da se razumijemo.

Direktor je, vrti oko financija. Nema ko bolje od njega pregovarati rate, isplate i ostalo. Govorim o postojecem kadru, a da budem iskren ne vjerujem da sa nekim novim iko pregovara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Realno Mekic iz Radnika bi mogao doci,velic iz mladosti,palic sa posudbe
Pozitivna vijest za Juricica, jer je jedan od rijetkih koji je pokazao kvalitet zadnje vrijeme.
Po meni nsita on nije pokazivao,ne znam otkud vam to,malo jace odigrao zadnje tekme kad smo izgubili bilo kakvu sansu za evropu,svaku utakmicu koja je bila bitnija je promaisivao zicere,ali dobro naravno postujem da ne gledamo svi fudbal istim ocima ,mada od svih ovih debila on mi je najmanje sporan svakako 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro, samo sad zamisli da je pisalo: Juricic napusta Zeljeznicar. Kako bi to zvucilo, jer je opet jedan od rijetkih koji je pokazao kvalitet zadnje vrijeme. Dobra utakmica protiv Sarajeva, dobra utakmica protiv Veleza gdje je sve duele dobio.delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:09Po meni nsita on nije pokazivao,ne znam otkud vam to,malo jace odigrao zadnje tekme kad smo izgubili bilo kakvu sansu za evropu,svaku utakmicu koja je bila bitnija je promaisivao zicere,ali dobro naravno postujem da ne gledamo svi fudbal istim ocima ,mada od svih ovih debila on mi je najmanje sporan svakako![]()
Ako se njemu radujemo neka Sehica.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Koliko ce nam Velez platiti sa igranje evrooskih utaimica na nasem stadionu?.
Ipak se evropa igra na grbavici ovog ljeta, Velez igra svoje utakmice na Grbavici
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ivan Lendrić - sporazumni raskid
Filip Erić - sporazumni raskid
Luka Miletić - sporazumni raskid
Mladen Veselinović - sporazumni raskid
Anel Šabanadžović - kraj posudbe
Ivan Milićević - kraj posudbe
Jasmin Čeliković - kraj posudbe
Navodno je i Nargalić raskinuo ugovor, to je znači osam igrača.
Znači imamo dva igrača koji su sigurni za sljedeću sezonu Luka Juričić i Luka Malić.
Juričić nije neka igračina, ali definitivno nije ni neka ruta kako ga se predstavlja, može dosta pomoći ekipi. Slabija verzija Krpića rekao bih, i kad ne ide tu je da odigra pas, da se bori, dobija duele, uglavnom dosta radi za ekipu. Defintivno od svih ostalih najmanje sporan i lijepa je vijest da smo uspjeli da ga zadržimo
Filip Erić - sporazumni raskid
Luka Miletić - sporazumni raskid
Mladen Veselinović - sporazumni raskid
Anel Šabanadžović - kraj posudbe
Ivan Milićević - kraj posudbe
Jasmin Čeliković - kraj posudbe
Navodno je i Nargalić raskinuo ugovor, to je znači osam igrača.
Znači imamo dva igrača koji su sigurni za sljedeću sezonu Luka Juričić i Luka Malić.
Juričić nije neka igračina, ali definitivno nije ni neka ruta kako ga se predstavlja, može dosta pomoći ekipi. Slabija verzija Krpića rekao bih, i kad ne ide tu je da odigra pas, da se bori, dobija duele, uglavnom dosta radi za ekipu. Defintivno od svih ostalih najmanje sporan i lijepa je vijest da smo uspjeli da ga zadržimo

Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 31 maj 2021, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Što se mene tiče dobrodošli na Grbavicu Rođeni
Pitare ni ne pomišljajte uzeti u razmatranje da igraju na Grbavici, neka idu u Banja Luku kod Vice.

Pitare ni ne pomišljajte uzeti u razmatranje da igraju na Grbavici, neka idu u Banja Luku kod Vice.

jos ako se bude moglo na tekmu ic mozda otići i pogledati bar da me zelja malo mine za grbavicom kad nasih hadalja nema nigdje
- kontrasviju
- Kontakt:
U ovom rasulu od ekipe i očajnoj atmosferi uspio je dati 10 golova pritom ulazeći sa klupe polovinu utakmica.delinjo je napisao/la: ↑31 maj 2021, 23:09Po meni nsita on nije pokazivao,ne znam otkud vam to,malo jace odigrao zadnje tekme kad smo izgubili bilo kakvu sansu za evropu,svaku utakmicu koja je bila bitnija je promaisivao zicere,ali dobro naravno postujem da ne gledamo svi fudbal istim ocima ,mada od svih ovih debila on mi je najmanje sporan svakako![]()
Juričić je sasvim solidan špic za našu ligu.
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.