Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Bas vam neko garantuje da ce Donaruma sa Riaolom menagerom ostati kod vas 15 godina,hajte molim vas.
Pa Riaola zivi od te provizije na transferima,i da vam dodjr sad Gigio ode on u PSG kroz 2-3 godine
Pa Riaola zivi od te provizije na transferima,i da vam dodjr sad Gigio ode on u PSG kroz 2-3 godine
Donaruma odlična kupovina, osim što mu je svinja menažder, a ja njegovim igračima ne vjerujem ni kad za Juventus igraju.
Osim te činjenice, krađa godine će biti ako se Gigio potpiše.
Osim te činjenice, krađa godine će biti ako se Gigio potpiše.
Max Allegri
Ma ne sporim da je to možda dobar potez s vaše strane, al pisati o nekakvoj kradji a svi znamo kako im je Maldini očitao lekciju.
Momak ima potencijal da bude u top 5 golmana svijeta, naravno ako minimizira "letove u prazno", al teško da vam on moze biti zalog za budućnost. Što zbog njegove pohlepe što zbog debelog. Pa on je od kluba u kojem je ponikao pokušao na prevaru isposlovati koji milion viška. Šta očekivati kad bude igrao u drugom klubu.
Momak ima potencijal da bude u top 5 golmana svijeta, naravno ako minimizira "letove u prazno", al teško da vam on moze biti zalog za budućnost. Što zbog njegove pohlepe što zbog debelog. Pa on je od kluba u kojem je ponikao pokušao na prevaru isposlovati koji milion viška. Šta očekivati kad bude igrao u drugom klubu.
Il Club più titolato al mondo!
Naravno da jest kradja, uzeo ga Juve, Barca ili neko treci-deseti. Sve ostalo je mlacenje prazne slame od strane salty navijaca. Milan kao klub nije nasao nacin da zadrzi WC igraca i izgubio ga je. Da, nisu pristali da ih se pravi budalama, to stoji i na tome svaka cast, trebali su to vec uraditi onomad prije 2 godine. Ali je igrac izgubljen, ne pusten. 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ma mozes biti sarkastican koliko hoces, ali tako ti je.
Evo Juve ima isti prob sa Dybalom, vec skoro 2 god natezanje oko novog ugovora. Juve navodno nudi max 10, on hoce >12. Ako slijedece sezone ode za dz u Milan, jer to kradja? Naravno da jest.
S tim da bih ja licno za potrebe foruma nasao vec neke argumente kako to nije kradja, vec citanje lekcije od strane masterminda, g. Cherubinija.
Zabrinuti Milanezi za Juve, zaјebaće ih Mino 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Milan nije dobro prosao sa ovim odlaskom Donarume, jer im je propalo bezveze 50tak miliona najmanje (da su ga na vrijeme unovcili) sad ovo na kraju je Maldini dobro odigrao , ali to bi ja nazvao pirovom pobjedom, jer mala je korist od toga za Milan.
Peglanje knjiga svakao na Poljaku, Ramseyu + na mladim igracima.
Ne bi trebalo Demirala jos dirati, mislim da treba sacekati jos jednu sezonu da se vidi dta ciniti, jer nam je potreban takav stoper.
Ne bi trebalo Demirala jos dirati, mislim da treba sacekati jos jednu sezonu da se vidi dta ciniti, jer nam je potreban takav stoper.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa to niko ne spori. O tome smo svi pisali na temi Milana da se trebalo odraditi drugačije i ranije reagovati.Padovan je napisao/la: ↑31 maj 2021, 19:10Milan nije dobro prosao sa ovim odlaskom Donarume, jer im je propalo bezveze 50tak miliona najmanje (da su ga na vrijeme unovcili) sad ovo na kraju je Maldini dobro odigrao , ali to bi ja nazvao pirovom pobjedom, jer mala je korist od toga za Milan.
Pričamo o sadašnjoj reakciji Maldinija na pokušaje ucjene. I ja niko ovdje ne brine o Juventusu kao što neko gore napisa. Da je samo pročitao s razumijevanjem moj prethodni post shvatio bi.
Il Club più titolato al mondo!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ima materijala tamo za razmjena, samo da su u PSGU dovoljno ludi da angazuju ovaj hodajuci promasaj.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- IlCapitano
- Kontakt:
Novinar Anse prije mjesec dana:
Isti novinar danas:
Isti novinar danas:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bas to. Smijesno mi citati Demiral i Deligt su tandem za sljedećih 75 godina, a evo ove sezone Demiral na prodaju, a i DeLigt ce sigurno za koju godinu da se Mino opari. I sad fol Donaruma ce biti 15 godina. Koliko je samo u Juventusu bilo tih 15godisnjih igraca, Giovinco, Marchisio, Coman, Pogba, Rugani, Pereyyra, Zaza, Berardi
Imal ko da nam prevede ovaj talijanski
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jasno je, Demirala ako ostavimo on ce biti povrijedjen najmanje 50% vremena, ako ga prodamo postati ce Rio Ferdinand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.