FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KONTRASVIH
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KONTRASVIH » 31 maj 2021, 20:52

Dajte malo pozitive debili od navijaca i kuci pa kukajte tako jadni.

SAMO TITULA
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 31 maj 2021, 20:54

Ovo izbacivanje mladosti iz lige je dokaz koliki je cirkus nas savez i nasa liga a sto je najzalosnije u tom cirkusu smo mi najveci cirkusanti
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 21:10

Na koju foru i trik su nama dali licencu i sta smo duzni za istu,samo me to zanima majke mi :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 31 maj 2021, 21:11

Jedino lud covjek moze produziti ugovor sa ovom našom upravom.Vi kao da imate amneziju i zaboravili koji su tretman imali nasi mladi igraci u prethodnoj sezoni.Kada je propala sezona onda su dali priliku mlađim igracima.Samo da znate nogometasi igraju za novac ,prosla su vremena "igraju za raju " :) Sad treba svaliti krivicu na mlade igrace ili na onog cirkuzanta Cerica,a uprava bajna i sjajna.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2021, 21:11

delinjo je napisao/la:
31 maj 2021, 21:10
Na koju foru i trik su nama dali licencu i sta smo duzni za istu,samo me to zanima majke mi :rol:
Reprogrami. Niko ti ne potrazuje novac. Vidis i da oprastaju dio.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 31 maj 2021, 21:17

delinjo je napisao/la:
Ne zelim da ga branim jer je uticao na ovo stanje, ali Amar je te reprograme dogovorio samo je on imao toliku moc s njima. I sa savezom je nesto uspio napraviti iskljucivo on. Ovo nije suplja. Rijec je najgoroj generaciji u historiji Zelje, ali su ljudi potpisali reprograme i niko od njih nas nije tuzio. To je iskreno veliko. Na stranu sve. I uposlenici nas nisu tuzili. Njima se jos vise kasni. Oni su prvi potpisali jer su Zeljovci.
Evo sad sto me iznerviralo, ko je od ovih debila Badzak, Ceric i ostali clanovi uprave zvao Mesu, znaci plata nema od novembra i ti ttazis novog trenera i prezentujes neke projekte. Hajde samo taj 12.6. i da se maknu, pa makar otisli u kanton u septembru. **** vam mater bezobraznu, oni nesto trenera traze i imaginarne sponzore.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 31 maj 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija !!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 21:18

LjoZee je napisao/la:
31 maj 2021, 21:11
delinjo je napisao/la:
Pa ne vidim ja nacina kako cemo isplatiti i pored reprogama,ne vidim kako ce bilo ko namaknuti marku od ovih debilcina osim Boga moliti da se proda neki bivsi igrac :urnebes:

Ritam samo pitam,fkt mi nije bilo jasno ,nismo mi jednu dvije plate duzni nego 8,9 :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 31 maj 2021, 21:20

delinjo je napisao/la:
31 maj 2021, 21:18
LjoZee je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Pa ne vidim ja nacina kako cemo isplatiti i pored reprogama,ne vidim kako ce bilo ko namaknuti marku od ovih debilcina osim Boga moliti da se proda neki bivsi igrac :urnebes:

Ritam samo pitam,fkt mi nije bilo jasno ,nismo mi jednu dvije plate duzni nego 8,9 :mrgreen:
Tu su do 12.6. Zamisli ti debila da oni nisu u stanju pokrenuti neke incijative za koje ne moras novac davati. Evo ta titula iz 1946. da se konacno prizna, ne znam sto sad nisu to pokrenuli i ponovo aktivirali, sazvali press.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 21:23

Ritamreda je napisao/la:
31 maj 2021, 21:20
delinjo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Tu su do 12.6. Zamisli ti debila da oni nisu u stanju pokrenuti neke incijative za koje ne moras novac davati. Evo ta titula iz 1946. da se konacno prizna, ne znam sto sad nisu to pokrenuli i ponovo aktivirali, sazvali press.
Ma kakvi on i bilo kakvo pokretanje druze,ne budi naivan :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 31 maj 2021, 21:24

delinjo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
delinjo je napisao/la:

Ovo je po meni samo odgadjanje neizbježnog. Osim da nekim čudom na Skupštini ne udje grupa ljudi koja bi mogla organizovati nešto ili da se na ljeto prodaju i Amir i Džeko i Višća. Što kažeš ne vidim način na koji bi se mogao redovno isplaćivati reprogram i uz to još plaćati novi igrači.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 31 maj 2021, 21:26

delinjo je napisao/la:
Mozes biti duzan 100 miliona ako imas potpisan reprogram vracanja dugova i ako te niko ne tuzi a mozes biti duzan 3 KM i ostati bez licence.Pa barsa ima milijardu duga a igra ligu prvaka.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 31 maj 2021, 21:27

Stigli nasi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 31 maj 2021, 21:28

bojamora je napisao/la:
31 maj 2021, 20:37
KANA je napisao/la:
31 maj 2021, 20:01
Kometa je napisao/la:
31 maj 2021, 19:51

Ma **** vas vise Gasal Boga mi ko da je Dani Olmo koliko se prasine diglo.Momak dao gol iz slobodnog i sada haman zaman .
Upravu si **** Gasala( garant nemamo para da platimo ostetu pitarima),**** sto pola godine nismo nikog dobili,**** sto nam djeca bjeze iz omladinslog pogona ,**** sto nemamo trenera ,**** sto ne znamo sta I dalje radi Amar u klubu ,**** sto nam odose svi igraci ,**** sto na stogodisnjicu kluba smo uspjeli samo pionirski turnir organizovati ,**** sto niko nije odgovarao na ovu bruku sto ce I dalje biti tu ......ma **** sve
Na svako tvoje pitanje postoji odgovor samo što ti i slični tebi ni jedan odgovor koji ti se da i koji je pokrijepljen činjenicama ne prihvatate i stalno tjerate sve i želite da se sve raspadne. E to se upravo i događa. Pa zar nije to ono što ste htjeli. Ja sam od početka govorio da je ovo sve zakuhano u savezu jer im smetamo i ne odgovaramo. Oteli su nam u kratkom vremenu više od 10 bodova i od toga je krenulo. Nego eto ja budala a sve se dešava što sam rekao da če biti.
ti si brate legenda ,cuj ja hocu da se raspadne sve prva stvar da si ti ziv I zdrav sve se raspalo druga stvar boli me **** ko ce od igraca otici ja zelim da ovi koji su doveli klub u ovu situaciju odlete I da nikad vise ne pridju stadionu .Koga ti vise podrzavas ? vrati sve jednu bruku koju su nam za ove tri godine priredili :damn: prva ona sa licencom ( na koju smo I zaboravili) gdje smo Svi mi od usta odvajali da igramo na Grbavici a dodju debili koji ni uplatnicu ne znaju ispuniti,besplatne pripreme u Livnu kao zadnja sirotinja (dobro ce nam doci,) vracanje sve jednog smecara koji se popisao po nama ....itd ma vise sam I zaboravio sta smo sve predeverali, ovo zadnjih 7 mjeseci zar treba I spominjati , kao da su se trudili ko ce nas vise popisati Badzak,Amar,Stila nemir ............ ma bukvalno Svi I ti pokusavas neko opravdanje naci u svemu tome ..Brate sad da mi ponudis kantonalnu ili da ovi smecari I dalje budu tu prije bi izabrao ovo prvo
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 31 maj 2021, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 31 maj 2021, 21:30

Dejan1921 je napisao/la:
31 maj 2021, 21:24
delinjo je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:

Ovo je po meni samo odgadjanje neizbježnog. Osim da nekim čudom na Skupštini ne udje grupa ljudi koja bi mogla organizovati nešto ili da se na ljeto prodaju i Amir i Džeko i Višća. Što kažeš ne vidim način na koji bi se mogao redovno isplaćivati reprogram i uz to još plaćati novi igrači.
To ja i pitam,kako zapravo oni misle placati taj reprogam i rate,od cega uopste ?

I to ako se neko proda dovoljno je da pokrije neke troskove i opet sto ti kazes dolazi ono sto ne neizbjezno..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 31 maj 2021, 21:31

KANA je napisao/la:
31 maj 2021, 19:22
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
31 maj 2021, 18:58
LjoZee je napisao/la:
31 maj 2021, 18:54

U Borac vjerovatno. Moraju se ispuniti specificni neki uslovi njemu i menadzeru mu da bi ostao. Imate tekst na **.

Ja stvarno ne znam da li je ovo moguce. Pa kakvi nama uhljupi bivaju u klubu nevjerovatno.
Zato sam napisao igrati cemo sa juniorima ali onim slabijima :puke: kakvi hadalji ni juniore ne mogu zadrzati.Fakat je ovo da poludis na sta su klub doveli.
Ma nevjerovatno daj Bože da zavrsimo opet u sredini tabele yebo ih otac nesposobni.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 31 maj 2021, 21:31

Ovaj ** baš zna kupiti glupost. Isto ko zimus kad je Krpic sve dogovorio sa lavorasima. Neće Gasal sad zasad nigdje. Sad je na okupljanju u21 a kad se vrati idu pregovori
moSa ljoŽe

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 31 maj 2021, 21:32

Oteli nam Madžida Šošića i mi plakali, posle tog nikad niko nije čuo za njega.
Idi Hamza ti ćeš se proslaviti sigurno, Gasal nema perspektivu za dalje od Turske.

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 31 maj 2021, 21:36

delinjo je napisao/la:
31 maj 2021, 21:30
To ja i pitam,kako zapravo oni misle placati taj reprogam i rate,od cega uopste ?

I to ako se neko proda dovoljno je da pokrije neke troskove i opet sto ti kazes dolazi ono sto ne neizbjezno..
Evo neka me neko uvjeri i objasni kako mislimo to otplaćivati da nam za par mjeseci ne zakucaju na vrata isti ovi što su sad potpisali reprogram. Nek ne bude za par mjeseci, al za pola godine, godinu maksimalno će se to desiti.

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 31 maj 2021, 21:36

Nama treba 3 miliona da ovo sve nuliramo i napravimo solidnu ekipu. Treba nam i tri puta manje ako se neko nas proda i ako se krene transparentno i realno. Tek tad mozemo se necemo nadati. Doce novi ljudi. Ne mogu biti gori od ovih. Ali majka mu stara nemoj me lagati i pricati o titulama, kupovima, a ne mozes Veselinovica platiti. Reci, idemo se stabilizovat, gurnuti 3, 4 mladja , izbalansirat sa par iskusnijih i ako nam se otvori probat evropu zaganjat, ako ne ima iduca godina. To ce svako od nas znati cijeniti. A suplje i kompenzacija, varanja samog sebe, pa svima je muka od toga. Budi osmi, ali posteno, casno...

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 31 maj 2021, 21:40

mosa lošmi stićko tit-ula!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], TefalTava i 16 gostiju.