FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fanimo je naš najbolji igrač, isti Fanimo je odlazio sa treninga kad je htio. Vadio se na astmu i kašalj. Igrao je kad mu se igralo, a sabotirao kad mu je bilo mrsko. Ne treba ga dizat u nebesa. Mešanović je Hurasin projekat kojim su namirisali pare. Na transfer listu odma ga staviti. Kostur ekipe treba mjenjat, a ne zadržat. Jedini koji treba da ostanu su Kovačević, Dupovac, Varešanović, Salčin, Đokanović, Oremuš i Fanimo (uz razgovor sa njim naravno i promjenu ugovora)
Podnijeti tužbu protiv nekih ljudi koji su se vrtili po klub, da niko više ne pomisli na uhljebljavanje.
Izbaciti 4,5 igrača iz akademije i dovesti 3,4 kapitalna pojačanja i eto. Plan je stadion, u ligi šta uzmemo, svakako sudije neće dati da igramo. Probati zaraditi na ovoj djeci, vratiti novac od izgubljene titule i do godine probati vratiti kontrolu u naše ruke. Naravno spremati tužbu sa ostalim klubovima da nam Vico što prije leti.
Podnijeti tužbu protiv nekih ljudi koji su se vrtili po klub, da niko više ne pomisli na uhljebljavanje.
Izbaciti 4,5 igrača iz akademije i dovesti 3,4 kapitalna pojačanja i eto. Plan je stadion, u ligi šta uzmemo, svakako sudije neće dati da igramo. Probati zaraditi na ovoj djeci, vratiti novac od izgubljene titule i do godine probati vratiti kontrolu u naše ruke. Naravno spremati tužbu sa ostalim klubovima da nam Vico što prije leti.
ORIGINAL 1987
Odlično je što ističu ugovori igračima čiji odlazak nećemo ni osjetiti. Fine pare će se ustediti na platama. Nadam se da nikome neće produžiti, možda samo Ahmetoviću ako može uopšte igrati poslije teške povrede.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:11Dobro smo krenuli u novu sezonu, 7 igraca istice ugovor, jos najmanje 4 traze raskid ugovora, neki dogovaraju transfer. 10+ igraca odlazi, a ko dolazi ni na vidiku. Jos jedan dan bez trenera i SD.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma samo lagano, dovest ce vec nekog novi sportski direktor kad dobije budzet od 0 KM. Gdje ce se ove godine na odmor?feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:19Mislim tako bez srca pisat. Pa moraju ljudi na godisnji odmor maloNisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:11Dobro smo krenuli u novu sezonu, 7 igraca istice ugovor, jos najmanje 4 traze raskid ugovora, neki dogovaraju transfer. 10+ igraca odlazi, a ko dolazi ni na vidiku. Jos jedan dan bez trenera i SD.![]()

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nije valjda takva situacija u p.m.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:11Dobro smo krenuli u novu sezonu, 7 igraca istice ugovor, jos najmanje 4 traze raskid ugovora, neki dogovaraju transfer. 10+ igraca odlazi, a ko dolazi ni na vidiku. Jos jedan dan bez trenera i SD.
- feniksptica
- Kontakt:
Yebote, meni cak malo i Sabra lici na ovog Neleta..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne tako davno smo ovo pisali. A pogledaj nas sad gdje smo koji pad

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sta ti je pitar, da nas nema trebalo bi nas izmislitiElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:44Ne tako davno smo ovo pisali. A pogledaj nas sad gdje smo koji pad![]()
-
- Kontakt:
Odmah da se zna, nisam insajder, nemam nikoga u klubu od porodice, osim što imam prijatelja koji je dosta upoznat sa tom nekom situacijom. Sigurno je dan Nam ne moze uplatiti pare iz Vijetnama jer je tamo kriza sa koronom, a isto tako je sigurno da nisu jos legle pare od Rahmanovica. Čim se ovo reguliše regulisat će se i sve plate, kako Fanimu, Mesanovicu tako i malom Bašiću i Salcinu. Niko od njih jos nece predavati tužbi ili tražiti raskid ugovora jer su i oni svjesni situacije.visokohz je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:39Nije valjda takva situacija u p.m.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:11Dobro smo krenuli u novu sezonu, 7 igraca istice ugovor, jos najmanje 4 traze raskid ugovora, neki dogovaraju transfer. 10+ igraca odlazi, a ko dolazi ni na vidiku. Jos jedan dan bez trenera i SD.
Posto kupio, toliko prodao
Evo i oni tebe selame!
E jest i bilo dobro...ElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:44Ne tako davno smo ovo pisali. A pogledaj nas sad gdje smo koji pad![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Pa kako da znamo ko ce nas napustit ko ce cekati ko bi osto kad nemamo SD
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cuj nece predavati tuzbe a trojica vec predalaobrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:46Odmah da se zna, nisam insajder, nemam nikoga u klubu od porodice, osim što imam prijatelja koji je dosta upoznat sa tom nekom situacijom. Sigurno je dan Nam ne moze uplatiti pare iz Vijetnama jer je tamo kriza sa koronom, a isto tako je sigurno da nisu jos legle pare od Rahmanovica. Čim se ovo reguliše regulisat će se i sve plate, kako Fanimu, Mesanovicu tako i malom Bašiću i Salcinu. Niko od njih jos nece predavati tužbi ili tražiti raskid ugovora jer su i oni svjesni situacije.visokohz je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:39Nije valjda takva situacija u p.m.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:11Dobro smo krenuli u novu sezonu, 7 igraca istice ugovor, jos najmanje 4 traze raskid ugovora, neki dogovaraju transfer. 10+ igraca odlazi, a ko dolazi ni na vidiku. Jos jedan dan bez trenera i SD.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odyebi **** plavo daleko od naseg pdf-aKometa je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:57Cuj nece predavati tuzbe a trojica vec predalaobrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:46Odmah da se zna, nisam insajder, nemam nikoga u klubu od porodice, osim što imam prijatelja koji je dosta upoznat sa tom nekom situacijom. Sigurno je dan Nam ne moze uplatiti pare iz Vijetnama jer je tamo kriza sa koronom, a isto tako je sigurno da nisu jos legle pare od Rahmanovica. Čim se ovo reguliše regulisat će se i sve plate, kako Fanimu, Mesanovicu tako i malom Bašiću i Salcinu. Niko od njih jos nece predavati tužbi ili tražiti raskid ugovora jer su i oni svjesni situacije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Od ovih nece niko, sem Ace Pejovica ali on vise nije dio ekipe. Sad vidim da navijaš za Zelju, to si ti nas zamjenio sa vašim klubom. Čudno je to kako više vodite računa o nama, a vama je slijedeća sezona, najvjerovatnije, borba za opstanak....Kometa je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:57Cuj nece predavati tuzbe a trojica vec predalaobrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:46Odmah da se zna, nisam insajder, nemam nikoga u klubu od porodice, osim što imam prijatelja koji je dosta upoznat sa tom nekom situacijom. Sigurno je dan Nam ne moze uplatiti pare iz Vijetnama jer je tamo kriza sa koronom, a isto tako je sigurno da nisu jos legle pare od Rahmanovica. Čim se ovo reguliše regulisat će se i sve plate, kako Fanimu, Mesanovicu tako i malom Bašiću i Salcinu. Niko od njih jos nece predavati tužbi ili tražiti raskid ugovora jer su i oni svjesni situacije.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 31 maj 2021, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
- feniksptica
- Kontakt:
1 dan bacen u nepovrat. Dragocjenih 8 radni sati propusteno. Sutra od 8 sjest i cekat da vidimo hoce l bolje odraditi dan.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
@MortemKometa je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:57Cuj nece predavati tuzbe a trojica vec predalaobrijanopile je napisao/la: ↑31 maj 2021, 20:46Odmah da se zna, nisam insajder, nemam nikoga u klubu od porodice, osim što imam prijatelja koji je dosta upoznat sa tom nekom situacijom. Sigurno je dan Nam ne moze uplatiti pare iz Vijetnama jer je tamo kriza sa koronom, a isto tako je sigurno da nisu jos legle pare od Rahmanovica. Čim se ovo reguliše regulisat će se i sve plate, kako Fanimu, Mesanovicu tako i malom Bašiću i Salcinu. Niko od njih jos nece predavati tužbi ili tražiti raskid ugovora jer su i oni svjesni situacije.
Banuj ovo plavo govance yebem mu sve u fam
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pripreme trebaju da krenu za 15ak dana, kod nas se ne zna ni ko će od igrača ostati ni ko će otići, nit ima ko prozvati ekipu (mislim na trenera), nit ima SDa koji treba da se upozna sa ekpiom, da vidi koje sve pozicije nam trebaju pa da se dovedu igrači, tj. kompletira ekipa
Svaki naredni dan koji prođe a da se ne imenuje trener i SD, nama su manje šanse da ćemo proći i prvi krug ECL, također se odnosi i na prvenstvo za slj sezonu. Da je dobro nije dobro, da će biti bolje u neko bliže vrijeme teško da će se popraviti, iskreno volio bih da mi demantuju mišljenje i da odrade to sve kako treba, što im je posao, a ne da pišu kojekakve izvještaje protiv saveza i sudija, a u ekipi nemaš 4 spaćna igrača..
Svaki naredni dan koji prođe a da se ne imenuje trener i SD, nama su manje šanse da ćemo proći i prvi krug ECL, također se odnosi i na prvenstvo za slj sezonu. Da je dobro nije dobro, da će biti bolje u neko bliže vrijeme teško da će se popraviti, iskreno volio bih da mi demantuju mišljenje i da odrade to sve kako treba, što im je posao, a ne da pišu kojekakve izvještaje protiv saveza i sudija, a u ekipi nemaš 4 spaćna igrača..
Bordo bijeli za život cijeli!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Nije stanje toliko kritično o čemu pričate debili
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
a mi yebali husrefu sve za 200 milja
gledaj sta nam ucinise cheto vinkara, hadzija, rumeni i sabra, u najmanju ruku nam uzese barem 2-3mil eura.
U svakom normalnom klubu ovi bi u kontenjerima zavrsili
gledaj sta nam ucinise cheto vinkara, hadzija, rumeni i sabra, u najmanju ruku nam uzese barem 2-3mil eura.
U svakom normalnom klubu ovi bi u kontenjerima zavrsili
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], napoleon72 i 37 gostiju.