haha tako sam i ja pisao, nevjerovatno kakve sve maloumne gluposti ljudi neće pisati samo kako bi opravdali neopravdano, znači ne možeš ovako javno ispadati glup pa taman da ti je sabrina majkaobiteljskicovjek je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:03Ispade da je ogroman uspjeh što nismo osvojili titulu.
Ne bi bilo loše da ove sezone ne izborimo euro takmičenja. Tako bi smanjili i pritisak na direktoricu pa bi mogla u miru raditi svoj posao.
Treba gledati malo dublje, yebo titulu ako će direktorica biti nezadovoljna![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
Sabrina je brza po pitanju sportskog segmenta.. a da ona se ne pita tu punofeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijest
Pardon, zvanicno,po njenim rijecima, njena funkcija je 'nesto kao direktorica',ali je od milja i radi ustede rijeci zovu samo 'direktorica'.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:03Ispade da je ogroman uspjeh što nismo osvojili titulu.
Ne bi bilo loše da ove sezone ne izborimo euro takmičenja. Tako bi smanjili i pritisak na direktoricu pa bi mogla u miru raditi svoj posao.
Treba gledati malo dublje, yebo titulu ako će direktorica biti nezadovoljna![]()
![]()
Nema ovde hajra još zadugo.bordobijeli je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:31Jedni puše drugi ližu![]()
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Kuca se gradi od temelja,ako ova uprava izabere menadzera pa onda zamjenimo upravu,onda nekoj novoj upravi mozda nece odgovarati taj menadzer pa onda opet mjenjaj menadzera kontasfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijest
Mislis otacholyman je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:05haha tako sam i ja pisao, nevjerovatno kakve sve maloumne gluposti ljudi neće pisati samo kako bi opravdali neopravdano, znači ne možeš ovako javno ispadati glup pa taman da ti je sabrina majkaobiteljskicovjek je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:03Ispade da je ogroman uspjeh što nismo osvojili titulu.
![]()
![]()
Znaci ne smiju je zvati mila, poštena direktorice?zagorski je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:09Pardon, zvanicno,po njenim rijecima, njena funkcija je 'nesto kao direktorica',ali je od milja i radi ustede rijeci zovu samo 'direktorica'.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:03Ispade da je ogroman uspjeh što nismo osvojili titulu.
![]()
Ima dobre pomocnike, iskusneElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:43Jel ko pratio kakav je ovaj trener omladinaca Zvijezde 09? Jel ova sezona čista sreca ili je lik bas strucan i toliko dobar, da je sa tim klubom osvojio titulu? Takve trenere treba naša Akademija. Ako smo se vec bazirali na Akademiju onda pokupi sve sto valja u državi, barem to možemo finansijski![]()
On je familija predsjednika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Historicar
- Kontakt:
U zadnjih 20 godina, svjetski smo rekorderi po broju ljetnih remonta i reorganizacija.Bilo bi čudo nad čudima da se desi neki kontinuirani projekat od 5 godina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:10
Kuca se gradi od temelja,ako ova uprava izabere menadzera pa onda zamjenimo upravu,onda nekoj novoj upravi mozda nece odgovarati taj menadzer pa onda opet mjenjaj menadzera kontasfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijestmada je to kod nas do sad bilo normalno,restart svake druge godine,al napredak je na pomolu
![]()
![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da nisi zamjenio Ilica iz Krupe i Krmpotica?Denchi je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:11Ima dobre pomocnike, iskusneElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:43Jel ko pratio kakav je ovaj trener omladinaca Zvijezde 09? Jel ova sezona čista sreca ili je lik bas strucan i toliko dobar, da je sa tim klubom osvojio titulu? Takve trenere treba naša Akademija. Ako smo se vec bazirali na Akademiju onda pokupi sve sto valja u državi, barem to možemo finansijski![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sve je moguce
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 31 maj 2021, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mozemo li početi razlikovati direktoricu od UO?
Ovi su tu tek par mjeseci, što napadate ljude
Ovi su tu tek par mjeseci, što napadate ljude
Pahahaha sad vidio da pise zvijezda, na njeg sam mislio, posto i njega sad svi hvale i kuju ga u zvijezde....NisamInSajder je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:14Da nisi zamjenio Ilica iz Krupe i Krmpotica?Denchi je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:11Ima dobre pomocnike, iskusneElCartel11 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:43Jel ko pratio kakav je ovaj trener omladinaca Zvijezde 09? Jel ova sezona čista sreca ili je lik bas strucan i toliko dobar, da je sa tim klubom osvojio titulu? Takve trenere treba naša Akademija. Ako smo se vec bazirali na Akademiju onda pokupi sve sto valja u državi, barem to možemo finansijski![]()
Ovi su pogurani malo nekad malo vise al hajd...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Sanchez1987
- Kontakt:
E za to treba neko sposoban,Sabrin projekat je pogled max 3 mjeseci unaprijedHistoricar je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:13U zadnjih 20 godina, svjetski smo rekorderi po broju ljetnih remonta i reorganizacija.Bilo bi čudo nad čudima da se desi neki kontinuirani projekat od 5 godina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:10
Kuca se gradi od temelja,ako ova uprava izabere menadzera pa onda zamjenimo upravu,onda nekoj novoj upravi mozda nece odgovarati taj menadzer pa onda opet mjenjaj menadzera kontasfeniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 11:45Jesmo l to dobili menadzera pa da sad konacno rjesavamo direktore i upravu il mi je promakla ta vijestmada je to kod nas do sad bilo normalno,restart svake druge godine,al napredak je na pomolu
![]()
![]()
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kakav ba projekat od 5 godina, ne znam kako utrefe na posao doći. Dobro da u "Energoinvest" jedan dan ne bahnu.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:13U zadnjih 20 godina, svjetski smo rekorderi po broju ljetnih remonta i reorganizacija.Bilo bi čudo nad čudima da se desi neki kontinuirani projekat od 5 godina.Sanchez1987 je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:10
![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Otpustit direktoricu danas, imenovati novog direktora/icu i da do srijede kompletira SŠ i SD.
Ili da direktorica imenuje do srijede isto to.
Sto mi q puca ko ce bit tu ionako moraju pitat Nama..
Samo da se konacno krene slagati ekipa za iducu godinu.
Predsjednik UO i clanovi od februara nemaju neku zamjerku da im se nadje. Dosli, krenuli losi rezultati oni iz kluba udaljili krive i idemo dalje. Veliki udio imali oko Stadiona.
Predsjednik UO i clanovi od februara nemaju neku zamjerku da im se nadje. Dosli, krenuli losi rezultati oni iz kluba udaljili krive i idemo dalje. Veliki udio imali oko Stadiona.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Apsolutno ispravno.feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:42Otpustit direktoricu danas, imenovati novog direktora/icu i da do srijede kompletira SŠ i SD.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kasum dobio kaznu 1.000KM jer je sudjelovao na sastanku Udruzenje prvoligaša
Majku vam ublehasku, sa ovim pokusavaju minirati Udruzenje, ali nicija nije do zore gorjela
Majku vam ublehasku, sa ovim pokusavaju minirati Udruzenje, ali nicija nije do zore gorjela
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Od vas 35 usko vezanih za neki lični interes, ili limitirani IQ ograničenjimaDenchi je napisao/la: ↑31 maj 2021, 07:03Aplauzi. Svi na nogama. Na nasem stadionu.Hajdeee je napisao/la: ↑31 maj 2021, 01:10Ona neće vjerovati šta će je snaći. Sa sve tri tribine.Historicar je napisao/la: ↑31 maj 2021, 00:56
Jedva čekam da cujem istok, na prvoj utakmici sa gledaocima. Pogotovo sta imaju reci za direktoricu.
- FKS -
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bez obzira što moraju pitati Nama od krucijalne važnosti je ko će to provoditi u djelo.feniksptica je napisao/la: ↑31 maj 2021, 12:42Otpustit direktoricu danas, imenovati novog direktora/icu i da do srijede kompletira SŠ i SD.
Vidjeli smo to na žalost i uvjerili se, više puta.
Ostalo apsolutno tačno.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.