FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prva pobjeda otkako se snima serijal "IZA MREŽE"
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
Ima zato Kosoric potencijala i ostali metuzalemi koje je Amar okupio.. Treba opet vratiti Jamaka, vidjeti sta je sa Svrakom i Adilovicem.. Znaju kako se titule uzimaju..
Pročepit će negdje.
Zaboravio si "Vratite nam Asima Zeca"MojaMalenkost je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:44Ima zato Kosoric potencijala i ostali metuzalemi koje je Amar okupio.. Treba opet vratiti Jamaka, vidjeti sta je sa Svrakom i Adilovicem.. Znaju kako se titule uzimaju..

@Benderr "Navijač" svevišnjeg

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Hajd nek se jednom nisam nasikiro u ovoj polusezoni. Al što ti je fudbal, kad pogledaš utakmicu protiv Krupe koju smo kuči izgubili statistički smo puno bolji bili u toj utakmici koju smo izgubili al nije htjela u go nikako a sad ulazile ko od šale iako smo i ovu zasluženo pobjedili.
- Edalicious
- Kontakt:
Čita čitaManijakdolopate je napisao/la: ↑30 maj 2021, 17:19Ovaj komentator kao da čita naš forum.
Priča o dugovima i platama.
Transfer Hadžiahmetovića
Ko bi mogao doći itd itd.
Samo što nije rekao Tuci Dujakoviću ne zna golman.
Kao da je jedan od nas

Ako Meša ne dođe najpametnije bi rješenje bilo vratiti Amara i nek crknu dušmani.
Sta imas od toga sto ce doci Mesa ili Murinjo kad klub nema para, od cega ce ekipu sastaviti, od cega ce klub zivjet i placati preko 12. miliona duga ?
Isto tako sta ce Amar uraditi u istoj situaciji, sem toga sto je on gazda svega, sta ce to biti drugacije ?
Mjau !
Ko bi reko čuda da se dese
Čestitke momci, metuzalemi nek igraju po terminima i novogodišnjim turnirima.

Samo Željo!
Isto sam cuo da ce otici, opet vidjet cemoNAPADAJ je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:30Dalamustafic mu menadjer i nesto zateze.Meraak1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 18:58Zbog cega male sanse? Pa logicno da ce poptisati jer njegovo vrijeme tek dolazi.. za inostranstvo je rano
Nadam se da Gasal nije toliko glup da poslije par utakmica u seniorima misli da je Messi. 18 mu je godina, treba da odigra u kontinuitetu sezonu-dvije, prekuca ovu ligu i onda da razmislja o inostranstvu a ne da sad ide i preskace korake u razvoju. Preskakanjem stepenica su i mnogo veci talenti od Gasala upropastili svoje karijere, nadam se da je pametan..
raduje me da je agonija 2020/21 konačno gotova. iskreno ovo je sto puta gore nego ‘77 i to mislim ozbiljno!
kako će biti najesen i hoće li nas uopšte biti najesen tice znaju, nesmijem ni pomisliti. odavno nisam bio ovoliki pesimista, ma ustvari nisam nikad. … ovo je strašno!
kako će biti najesen i hoće li nas uopšte biti najesen tice znaju, nesmijem ni pomisliti. odavno nisam bio ovoliki pesimista, ma ustvari nisam nikad. … ovo je strašno!
Ode i Juricic. Dobro sam rekao.

Memic je rekao da 2-3 igraca vode razgovore sa Upravom da prekinu ugovore.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja se nadam ,steta bi bilo da nas sad napuste I da ne iskoriste ovu priliku koja im se pruza .Ide stabilizacija kluba par sezona tako da ce imati vremena dovoljno da pokazu svoj talenat.Brkooo je napisao/la: ↑30 maj 2021, 20:14Nadam se da Gasal nije toliko glup da poslije par utakmica u seniorima misli da je Messi. 18 mu je godina, treba da odigra u kontinuitetu sezonu-dvije, prekuca ovu ligu i onda da razmislja o inostranstvu a ne da sad ide i preskace korake u razvoju. Preskakanjem stepenica su i mnogo veci talenti od Gasala upropastili svoje karijere, nadam se da je pametan..
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma mi cemo igrati sa juniorima ali ovim slabijim

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, perodeformero i 56 gostiju.