FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Kolko sutra organizovati press konferenciju, sazvati sve one koji se bar malo pitaju u klubu i pustiti da ih novinari rešetaju.
Beća, Hrelja, Gasal, Subašić, Drina, Mujić, Duraković oni su budućnost kluba!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
šta kaže ovo Memić , 12og juna skupština kluba
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Gasalu istice ugovor i male su sanse da produzi.
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako igra mali Gasal ono je perverzija. Kitama koji pisu na nasoj temi porucujem da im **** majku pitarsku. Bravo mladjarijo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Lijepo da smo pobijedili barem zbog podizanja samopouzdanja kod ove djece. Ja sam veliki tersonja pa osim dva prelijepa gola ne vidjeh nešto posebno na čemu bih gajio optimizam za sljedeću sezonu. Mi jednostavno igre nemamo. Krupa me je iznenadila sa igrom koja ima i rep i glavu. Nisu to neki vrhunski igrači ali vidi se da se radi sa njima. Ovaj PREmladi trener Krupe (Vladimir Ilić) je veliki potencijal. Volio bih ga vidjeti kod nas.
i ovakav lik i igrač kao gasal se osusio kao fikus u 2/3 sezone na tribinama dok nas ja guzio veselinovic i mujezinovic bojo ramovic i ostali debili na krilnim pozicijamsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:01Kako igra mali Gasal ono je perverzija. Kitama koji pisu na nasoj temi porucujem da im **** majku pitarsku. Bravo mladjarijo.

Najjaci je Milicevic, Krupa 10 puta napada na nacin da salje lopte u prostor iza njega a panj svaki put stoji na 30 metara od gola. Kako glupe bekove imamo(Sinisa,Blazevic, Sehic, Milicevic) 

-
- Kontakt:
Ma treba ovo ostaviti niau toliko losi 

-
- Kontakt:
Sramota brate sramota. A ovdje raja pljuje nase omladince kaze da je zasluzio igrat igrao bi. Onakav igrac ce se prodati za milionske iznose. Barem ja tako mislim.Robust je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:03i ovakav lik i igrač kao gasal se osusio kao fikus u 2/3 sezone na tribinama dok nas ja guzio veselinovic i mujezinovic bojo ramovic i ostali debili na krilnim pozicijamsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 maj 2021, 19:01Kako igra mali Gasal ono je perverzija. Kitama koji pisu na nasoj temi porucujem da im **** majku pitarsku. Bravo mladjarijo.![]()
![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Zna li se kako i sta dalje?
Ko je UO, trener?
Ko je UO, trener?