Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
A gle City jeste dobar klub, i jeste veliki van okvira Britanije. Kada bi pravili neko poređenje City bi npr. bio Olimpik. Klub bez tradicije, klub sa novcem. Pa upravo zbog toga vecina Engleza Chelsea ne smatra nekim velikim klubom, a oni su nevjerovatno popularizovani u svijetu. A to ih i dalje ne čini velikom klubom.
Kakva sad prilika za Džeku, sekundica ga dijelila od gola.
Kakva sad prilika za Džeku, sekundica ga dijelila od gola.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To je taj stručnjak. Bravo RizaŠe. Bravo.Rizah je napisao/la:Poslije transfera Kake u Madrid za 64 miliona eura ( prema dosad pokazanom ), Sheve u Chelsea, Dzekin transfer u City će biti treći najplaćeniji transfer u historiji a koji će biti proglašen najgorim.
Nije ovo liga za njega.
A španci, nije City loš, nego nema slabe ekipe u EPL. Vidite li sada koja ekipa u EPL treba da ispadne iz lige
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- mighty_reds
- Kontakt:
ovaj Spaho svrsava na Dzeku jbt pa hajde i ja ga volim al samo jos nije rekao:Gledajte kako ima fine kopacke kako ih je na masnu svezao.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Ne bih rekla bas svi.bparena je napisao/la: Sa iz tvog posta kontam za koga navijas hehehhehe. Danas i poslije svi navijamo za MC.
Malo je patriotizma za ovo sto pratimo .......
Moze li mi neko objasniti zasto toliko uzdizete Dzeku, drag mi je nas je al' halo ljudi smirite malo.
A najgolemije ce biti to da, ako nekim slucajem Dzeko dozivi veliki krah u Engleskoj, vecina ovih njegovih vjernih obozavatelja ce ga prvi popljuvat'.

Svaka cast Dzeki, voljela bih da uspije al' da ja samo zbog njega pocnem pratiti City nema te sanse. Pogledat' cu im utakmicu jer ja hocu a ne zbog Dzeke.. Pa ljudi budimo realni, hajmo sada svi poceti navijati za svaki klub u kojem igraju nasi reprezentativci. Galatasaray mi je odsada najdrazi klub jer legenda Miske igra u njemu !

Mislim stvarno.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
a sto ga to necemo uzdizati? svak po svijetu hvali svog(pogledaj samo hrvate), samo kod nas bi se najradje pljuvalo i omolozavalo domace a hvalilo tudje ccc 

Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
80% BiH bi pričalo o Džeki kako on sada priča (da su na njegovom mjestu).mighty_reds je napisao/la:ovaj Spaho svrsava na Dzeku jbt pa hajde i ja ga volim al samo jos nije rekao:Gledajte kako ima fine kopacke kako ih je na masnu svezao.![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
je li sad neko uspio procitat s usana kolarovu sta je rekao ??? meni se ucinilo koda je na nasem nesto rekao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Eh upravo to i meni smeta, svi se lože na nešto strano.Steve je napisao/la:a sto ga to necemo uzdizati? svak po svijetu hvali svog(pogledaj samo hrvate), samo kod nas bi se najradje pljuvalo i omolozavalo domace a hvalilo tudje ccc
"je.emti majku ja u pi.ku"19TM87 je napisao/la:je li sad neko uspio procitat s usana kolarovu sta je rekao ??? meni se ucinilo koda je na nasem nesto rekao

brw edine dijamantu!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sta mislis sta je rekao, tipican balkanski odgovor19TM87 je napisao/la:je li sad neko uspio procitat s usana kolarovu sta je rekao ??? meni se ucinilo koda je na nasem nesto rekao

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
znaci dobro sam vidioaddebisi je napisao/la:"je.emti majku ja u pi.ku"19TM87 je napisao/la:je li sad neko uspio procitat s usana kolarovu sta je rekao ??? meni se ucinilo koda je na nasem nesto rekao
brw edine dijamantu!

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Lily je napisao/la:Ne bih rekla bas svi.bparena je napisao/la: Sa iz tvog posta kontam za koga navijas hehehhehe. Danas i poslije svi navijamo za MC.
Malo je patriotizma za ovo sto pratimo .......
Moze li mi neko objasniti zasto toliko uzdizete Dzeku, drag mi je nas je al' halo ljudi smirite malo.
A najgolemije ce biti to da, ako nekim slucajem Dzeko dozivi veliki krah u Engleskoj, vecina ovih njegovih vjernih obozavatelja ce ga prvi popljuvat'.![]()
Svaka cast Dzeki, voljela bih da uspije al' da ja samo zbog njega pocnem pratiti City nema te sanse. Pogledat' cu im utakmicu jer ja hocu a ne zbog Dzeke.. Pa ljudi budimo realni, hajmo sada svi poceti navijati za svaki klub u kojem igraju nasi reprezentativci. Galatasaray mi je odsada najdrazi klub jer legenda Miske igra u njemu !![]()
![]()
Mislim stvarno.
Naravno da hocemo navijat za svaki. A Galatasalaj pogotovo.
Za vas zene su neke druge stvari

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- mexy_whites
- Kontakt:
Joj komentatora debila. Svaku akciju Citya "Dzeko dzeko dzeko, dzeko je u sredini, izborio je korner, bravura" :S De debilu pusti cojka na miru 

Side before self
Sad ispade svi koji se ne pale na Dzeku pljuju svoje a uzdizu tudje.
Ja uvijek svoje cijenim i svoje nikada necu omalozavati, al' u nekim stvarima se ne treba pretjerivati !
@bparena, vjerujem da bolje ti i kuhas i cistis od mene (pretpostavljam da si tako nesto htio da kazes) a i tvoj izbor kluba mi sve govori.

Ja uvijek svoje cijenim i svoje nikada necu omalozavati, al' u nekim stvarima se ne treba pretjerivati !
@bparena, vjerujem da bolje ti i kuhas i cistis od mene (pretpostavljam da si tako nesto htio da kazes) a i tvoj izbor kluba mi sve govori.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Zbog BOSANCA Dzeke navijam za MCity, ali naravno onakon Barce...Lily je napisao/la:Sad ispade svi koji se ne pale na Dzeku pljuju svoje a uzdizu tudje.![]()
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 15 jan 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ko me je to uputio?19TM87 je napisao/la:znaci dobro sam vidioaddebisi je napisao/la:"je.emti majku ja u pi.ku"19TM87 je napisao/la:je li sad neko uspio procitat s usana kolarovu sta je rekao ??? meni se ucinilo koda je na nasem nesto rekao
brw edine dijamantu!

I ovaj snimatelje je Bosanac
samo Dzeku snima i dijamant stalno u prvom planu ....
Sta sad ???

Sta sad ???
Admir_Sa je napisao/la:Spaho nije normalan, uredu patriotizam, Dzeko ovo ono, al ovo je pretjerano sta prica
cuj veliki manchester city![]()
Manchester City number 1, 45p.
Liverpool number 13, 25p.
U MAD???

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Yaya Toure tenk,kad krene u sprint zemlja puca pod njim...stroj zivotami,nikad necu prezalit sto ode iz Barce 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
znaci svake week ko bude na top, on je big klub?D1n0 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Spaho nije normalan, uredu patriotizam, Dzeko ovo ono, al ovo je pretjerano sta prica
cuj veliki manchester city![]()
Manchester City number 1, 45p.
Liverpool number 13, 25p.
U MAD???![]()

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.