FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Robust
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Robust » 30 maj 2021, 01:42

Ritamreda je napisao/la:
30 maj 2021, 01:04
Robust@ i bender@ iskljucivo maskote da budu, kostimi dva plava labudana.
jbg vise tebi prilici da budes s njim u kostimu jer ti je drag :kafa: :kafa: nemoj se sad izvlaciti neg uleti i pokazite svijetu tu toplu bratsku ljubav :think:

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 30 maj 2021, 01:45

Robust je napisao/la:
30 maj 2021, 01:42
Ritamreda je napisao/la:
30 maj 2021, 01:04
Robust@ i bender@ iskljucivo maskote da budu, kostimi dva plava labudana.
jbg vise tebi prilici da budes s njim u kostimu jer ti je drag :kafa: :kafa: nemoj se sad izvlaciti neg uleti i pokazite svijetu tu toplu bratsku ljubav :think:
Robertsone, majke mi sta god krenem napisati, obrisem jer odavno nista gluplje nisam procitao. Jel ti provaljujes, jel ovo humor, jesu ovo kursadzije?
Jači od ratova, režima i partija !!!!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 30 maj 2021, 10:18

Vakat je za pobjedu! :kafa:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2021, 11:42

Luka Malić je ove sezone naprosto eksplodirao i iza njega je sjajna sezona u dresu banjalučkog Željezničara. Kao nagrada za to stigao je i zaslužen poziv Slobodana Starčevića za U21 reprezentaciju BiH.

Malić je zimus trenirao i potpisao ugovor sa sarajevskim Željezničarom, ali su ga Plavi ostavili na pozajmici u Banjaluci kako bi nastavio u dobrom kontinuitetu, te je proljeće zaista proteklo u njegovom znaku.

Jučer je završena Prva liga Republike Srpske, a saigrači i klupska uprava su se oprostili od mladog fudbalera koji dolazi na Grbavicu.
slika

Stize Malic.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 maj 2021, 11:52

Ikić ide u Zrinjski izgleda :thumbup:
mosa lošmi stićko tit-ula!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 maj 2021, 11:53

Nek ide u pm samo nek se gubi odavde..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 maj 2021, 11:53

Jesam li ja jedino odze neutralan ili mi se prividja.Kako moze navijac Zelje bit podjeljen.Ja kao stariji imam pravo rec da to nije moguce bilo u moje vrjeme.Ali ovi mladji nejebu zivu silu rj neslusaju nikog sve znaju.Jednom u kafanu kazu mi ma bjezi ba stari sta ti znas a ja gledo bracu Samardjiju i Serbu koji je bio uvjek pocesljan na utakmici.Neznam ja nista eto vi ste pokazali kolko znate.Sram vas bilo podjela.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 30 maj 2021, 11:56

Čovječe, koliko se odužila sezona nešto, hvala Bogu pa se danas spušta zavjesa. Imam osjećaj kao da je Izrael bio prije 2 godine, a ono bilo prošlog ljeta. Gdje je stalo, gdje je puklo, to nažalost niko od nas običnih smrtnika ne zna. Krucijalni trenutak, po meni, desio se onog trenutka kada smo prodali Dadu Sadikovića. Od tad nam je nekako sve krenulo niz brdo, bar što se tiče igre u polju. Što se tiče igrarija van terena, stvarno se ove sezone izdešavalo toliko stvari da ih je nemoguće sve pohvatati. Prvo je propao transfer Džeke, pa onda put u Izrael, pa nas naši zatvoriše ovdje, pa kraj polusezone u Krupi, pritisak da su prodavali tekme, pa onda proljeće bez pobjede. Ne znam koga najviše kriviti, ali bi se moglo reći da smo mi navijači nekako najviše krivi. Izgubili interes, sklanjali se, pustili da se mnogi razmašu i imamo to što imamo.

Volio bih da, u nekoj knjizi o klubu, na kraju knjige stoje slike i imena igrača, te ostalih ljudi koji su pokušali ove godine sahraniti Fudbalski klub Željezničar. Ovako na prvu mi na pamet padaju Semir Štilić, Ivan Lendrić, Mehmed Alispahić, Filip Erić, Ante Blažević, Frane Ikić, Luka MIletić, Mladen Veselinović, Mustafa Mujezinović, Ivan Miličević i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Gospodo, nadam se da se zacrvenite kad vidite negdje natpis da klub nema pobjedu cijelo proljeće. Sram vas i stid bilo. Mnogi bi dali sve da bar na tren obuku taj dres sa kojim se vi sprdate i da postanu bar na dan heroji ulice, kvarta, mahale, naselja, grada. Fuj!

Također, ne treba zaboraviti ni gospodina egoistu, Amara Osima. Sjeti se Brko, da su ljudi djeci imena davali zbog tebe. Otiđi bolan, skloni se negdje bar 2-3 godine, sramota šta si uradio i šta radiš.
Svim pobrojanim yebem od do za najveću bruku u historiji!

Mi ćemo nastaviti dalje. Kako, u kojem sastavu i za šta ćemo igrati, vidjet ćemo, ali ćemo uvijek srcem biti uz ovaj klub, pa makar na ljeto otišli put kantonalne. Jedva čekam da sudija svirne kraj današnje utakmice i da se stavi tačka na ovo crnilo i da se uzme mali odmor, iako smo mi na odmoru dugo već.

Naprijed Željo ljubavi moja!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 maj 2021, 12:17

wolfie je napisao/la:
30 maj 2021, 11:56
Čovječe, koliko se odužila sezona nešto, hvala Bogu pa se danas spušta zavjesa. Imam osjećaj kao da je Izrael bio prije 2 godine, a ono bilo prošlog ljeta. Gdje je stalo, gdje je puklo, to nažalost niko od nas običnih smrtnika ne zna. Krucijalni trenutak, po meni, desio se onog trenutka kada smo prodali Dadu Sadikovića. Od tad nam je nekako sve krenulo niz brdo, bar što se tiče igre u polju. Što se tiče igrarija van terena, stvarno se ove sezone izdešavalo toliko stvari da ih je nemoguće sve pohvatati. Prvo je propao transfer Džeke, pa onda put u Izrael, pa nas naši zatvoriše ovdje, pa kraj polusezone u Krupi, pritisak da su prodavali tekme, pa onda proljeće bez pobjede. Ne znam koga najviše kriviti, ali bi se moglo reći da smo mi navijači nekako najviše krivi. Izgubili interes, sklanjali se, pustili da se mnogi razmašu i imamo to što imamo.

Volio bih da, u nekoj knjizi o klubu, na kraju knjige stoje slike i imena igrača, te ostalih ljudi koji su pokušali ove godine sahraniti Fudbalski klub Željezničar. Ovako na prvu mi na pamet padaju Semir Štilić, Ivan Lendrić, Mehmed Alispahić, Filip Erić, Ante Blažević, Frane Ikić, Luka MIletić, Mladen Veselinović, Mustafa Mujezinović, Ivan Miličević i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Gospodo, nadam se da se zacrvenite kad vidite negdje natpis da klub nema pobjedu cijelo proljeće. Sram vas i stid bilo. Mnogi bi dali sve da bar na tren obuku taj dres sa kojim se vi sprdate i da postanu bar na dan heroji ulice, kvarta, mahale, naselja, grada. Fuj!

Također, ne treba zaboraviti ni gospodina egoistu, Amara Osima. Sjeti se Brko, da su ljudi djeci imena davali zbog tebe. Otiđi bolan, skloni se negdje bar 2-3 godine, sramota šta si uradio i šta radiš.
Svim pobrojanim yebem od do za najveću bruku u historiji!

Mi ćemo nastaviti dalje. Kako, u kojem sastavu i za šta ćemo igrati, vidjet ćemo, ali ćemo uvijek srcem biti uz ovaj klub, pa makar na ljeto otišli put kantonalne. Jedva čekam da sudija svirne kraj današnje utakmice i da se stavi tačka na ovo crnilo i da se uzme mali odmor, iako smo mi na odmoru dugo već.

Naprijed Željo ljubavi moja!
:thumbup:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Cunami87

Post Postao/la Cunami87 » 30 maj 2021, 12:21

Benderrr je napisao/la:
29 maj 2021, 23:27
timpramosavePla je napisao/la:
29 maj 2021, 23:08
Ko nama garantuje da bi bili sampioni i da se nastavilo.
Nista mi specijalno nismo pokazali u one prve dvije utakmice nesto slicno poceli kao i ove. Krenuli sa druge pozicije bili ucesnici u kupu i slican scenarij je bio moguc.
Jarane to je sad druga priča, ti imaš pravo da napišeš da smo prelosi bili al je činjenica da smo bili 2. Na tabeli i u borbi za titulu. De fakto

Ove sezone s tankom ekipom smo direktno ošteceni od strane sudija 15 bodova. Sta tu moze bilo koji trener. Nema realnosti 2%. Sudije su nas po nalogu Vice direktno izbacile iz Evrope, a to je kriv klub, ljudi u klubu. Ko je nama kriv sto nemamo ljudi u savezu.
Činjenice se brzo zaborave a onda se pljuje jer su ljudi bolesni postali.
Kako losi,dobili Borca u BL glat 0:2,pa razvalili TC sto je i njihov trener potvrdio:
Elvir Baljić: Željezničar je najbolja ekipa u državi, imaju najbolje igrače, trenera i navijače
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 30 maj 2021, 12:25

Jedva cekam da zavrsi sezona pa da se na forumu pojave lozionicari na zadatku, da furaju kako se preko noci stvari mijenjaju.
Mjau !

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 30 maj 2021, 12:33

mosa lošmi stićko tit-ula!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 maj 2021, 12:45

Dobar tekst. Obuhvatio je sve bukvalno kako treba. :thumbup:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 maj 2021, 12:48

Filip Erić, Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Josip Bender, Siniša Stevanović, Ante Blažević, Aleksandar Kosorić, Frane Ikić, Luka Miletić, Vedran Vrhovac, Omar Beća, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Jasmin Čeliković, Mehemed Alispahić, Petar Bojo, Faruk Duraković, Haris Hajdarević, Nermin Jamak, Anel Šabanadžović, Damir Sadiković, Semir Štilić, Samir Bekrić, Sinan Ramović, Mustafa Mujezinović, Sedad Subašić, Mladen Veselinović, Damir Hrelja, Asim Zec, Hamza Gasal, Salko Nargalić, Ivan Lendrić, Luka Juričić i Ermin Zec

Dobro procitatzi ova imena,staviti neki plakat ispred stadiona sa ovim imenima,oznaciti ih sve kao neprijatelje Zeljeznicara,da se ne zaboravi i nikad vise nikome ne ponovi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Ritamreda
Kontakt:

Post Postao/la Ritamreda » 30 maj 2021, 12:54

Machak je napisao/la:
30 maj 2021, 12:25
Jedva cekam da zavrsi sezona pa da se na forumu pojave lozionicari na zadatku, da furaju kako se preko noci stvari mijenjaju.
Mačeee
Jači od ratova, režima i partija !!!!

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 30 maj 2021, 12:55

Novi trener bi mogao biti kinez, vodio je neke treceligase iz kine. Cericev pajdo. Hvala puno predsjedniku, **** mu sjeme

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 30 maj 2021, 12:56

Filip Erić, Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Josip Bender, Siniša Stevanović, Ante Blažević, Aleksandar Kosorić, Frane Ikić, Luka Miletić, Vedran Vrhovac, Omar Beća, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Jasmin Čeliković, Mehemed Alispahić, Petar Bojo, Faruk Duraković, Haris Hajdarević, Nermin Jamak, Anel Šabanadžović, Damir Sadiković, Semir Štilić, Samir Bekrić, Sinan Ramović, Mustafa Mujezinović, Sedad Subašić, Mladen Veselinović, Damir Hrelja, Asim Zec, Hamza Gasal, Salko Nargalić, Ivan Lendrić, Luka Juričić i Ermin Zec
VOLIM ZELJEZNICAR!!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 30 maj 2021, 13:48

delinjo je napisao/la:
30 maj 2021, 12:48

Dobro procitatzi ova imena,staviti neki plakat ispred stadiona sa ovim imenima,oznaciti ih sve kao neprijatelje Zeljeznicara,da se ne zaboravi i nikad vise nikome ne ponovi.
:tokralju: :salut:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 30 maj 2021, 13:51

strasan tekst nista dodati ni oduzeti kapa dole osobi koja je ovo napisala :bow: :bow: :bow:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 maj 2021, 13:56

slika

A ja sve kontam gdje sam prije viđao predsjednika.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NazorUso, pinki, svemalim1 i 35 gostiju.