Upravo tako **** im vise dan mamu u picku svima. Hajde Željooooooooooooooooooooooooo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa cekaj sad ,onaj penal za Zrinjski kad su nam uzeli titulu nije kradja ali je zato ovaj zadnji u Tuzli kradja ?
**** mi se i za misketa i za amara ali kakvi su to dupli arseni..
**** mi se i za misketa i za amara ali kakvi su to dupli arseni..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Hahah cuj cinjeniceBenderrr je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:08Cim vam se iznesu cinjenice crno na Belo počinje vrijeđanje glupan, Amazon neke budalastine koje nemaju veze s mozgom. Ja mogu ovog trenutku prestati pisati, jer takvih debila poput tebe je pun forum.timpramosavePla je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:05Ma sta glupanu objasnjavamo hahahaha
Redakcija jednostavno kad nastaje ovaj vakum bez utakmica aktivira ove njihove botovske nikove koji izazivaju rasprave. Imas primjer i drugih pdfova.
Ovaj Amazon, bio aktivan i prije u ovom dijelu. Kad krene sezona, banuju ga. Jedino kad su svi otisli, ostali su tokom cijele sezone da pljuju Misketa, Edisa i ostale.

Jarane džaba to sve pišeš. Njima je jedini cilj bio da otjeraju Amara koji je heroj bio i u ovakvim uslovima i sa ovakvim igračima jer za bolje nije bilo para, se borio za Evropu a da je ostao i otišli bi u Evropu. Ja sam presto pisati jer je uzalud dokazivat da su nam sudije otele tolike bodove. Kad su ga otjerali i doveli Sliškovića gdje se jasno vidjelo koja je Amar klasa bio oni su i dalje pljuvali Amara a pored toga mi koji znamo sve i pratimo smo optuženi da spinujemo i vrijeđani. Kompleksi su čudo.Benderrr je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:27Jarane to je sad druga priča, ti imaš pravo da napišeš da smo prelosi bili al je činjenica da smo bili 2. Na tabeli i u borbi za titulu. De faktotimpramosavePla je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:08Ko nama garantuje da bi bili sampioni i da se nastavilo.
Nista mi specijalno nismo pokazali u one prve dvije utakmice nesto slicno poceli kao i ove. Krenuli sa druge pozicije bili ucesnici u kupu i slican scenarij je bio moguc.
Ove sezone s tankom ekipom smo direktno ošteceni od strane sudija 15 bodova. Sta tu moze bilo koji trener. Nema realnosti 2%. Sudije su nas po nalogu Vice direktno izbacile iz Evrope, a to je kriv klub, ljudi u klubu. Ko je nama kriv sto nemamo ljudi u savezu.
Činjenice se brzo zaborave a onda se pljuje jer su ljudi bolesni postali.
U sezonu novu skupa cemo jaci, bicemo prvi, a i kupa osvajaci.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
"Nije nam novac pomogao. Pomogla nam je ljubav. Ljubav navijača i ljudi. To možda zvuči patetično, ali to je glavni razlog zbog kojeg smo se uspjeli vratiti"
Izronit će stari za one što ga vole !
Izronit će stari za one što ga vole !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dokle god je ove 3,4 forumske Željine brigade ja se ne sekiram. Da mi je poredat 50 tak forumaša s ovog, ** foruma i one s orga dijasporce negdje na livadu samo da posmatram 10 minuta dao bih oba stana. Elme mi.
Hahahaha sto briše za sekundu, činjenice samo cinjenice
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Tema je FK Zeljeznicar, a ne drugi forumi i stariji postovi drugih forumasa i slicno. Tema nije privatna pa da mi citamo misljenja bilo cija o drugima koji pisu ovdje. Za takve stvari imate privatne poruke pa opletite.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ti nam dugujes javno izvinjenje svima ovdje i to vise nije smijesno. Koga god si pohvalio, prodao nas je i najgori bio. Sinisa i Amar ti krivci, nismo nikog dobili 6 mjeseci , ni njih nema vec duzi period, nije do njih. Ljut sam na tebe.
Zadnja izmjena: Ritamreda, dana/u 30 maj 2021, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Druže izvini al moramo činjenicama pokazati botove, kad oni mogu kao da misle da ismijavaju nekoga da pokažemo šta i kako, činjenice samo činjenice. Al poštujem ja tebe. Pa nećemo ga ofirat više. Ok
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Treba organizovat turnir, forumi protiv foruma. Jedni u majicama Amar, drugi u majicama Miske i treci maje Kemo Kozaric...to je Zeljo, forumske brigade, ko je za nek pise u pp
U cemu turnir 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

[/quote]
Ti nam dugujes javno izvinjenje svima ovdje i to vise nije smijesno. Koga god si pohvalio, prodao nas je i najgori bio. Sinisa i Amar ti krivci, nismo nikog dobili 6 mjeseci , ni njih nema vec duzi period, nije do njih. Ljut sam na tebe.
[/quote]
Amar je jos uvijek u klubu na nedefinisanoj poziciji. Sve ove igracine je Amar doveo, a nekima i produzio ugovore. Amar je uradio katastrofalne pripreme, o tome sam pisao i u toku tih priprema. Posljedica tih priprema i svega toga sto je Amar uradio je ovaj niz bez pobjede, igraci imaju snage za 50-60 minuta..
Sto se tice pohvala ne kontam na koga mislis. Pohvalio sam Gasala i taj Gasal je sad dobio poziv za mladu reprezentaciju. Mozemo imati puno vise koristi od njega u svakom mogucem smislu i na terenu i eventualno od narednog transfera nego od Veselinovica i slicnih koji imaju preko 5 hiljada KM plate a ucinak im nikakav i nikakve koristi nismo imali od takvih..
Ako mislis na Durakovica, taj mali je u Mostaru bio do onih greski milion puta bolji i korisniji od Celikovica. Ne treba zaboraviti da mu je to prva utakmica da je krenuo od pocetka. Da bi se kvalitetan mlad igrac razvio i pokazao svoj potencijal potrebno je da dobija minute i da igra a ne da mu tzv igraci poput Celikovica uzimaju mjesto u ekipi..
S obzirom na nacin pisanja, prijedloge u vezi Zelje i kluba bilo sta sto ukljucuje koristenje mozga nije prihvatljivo mislim na **. Ovdjr se moze skupiti 4, 5 ljudi sto znaju abecedu, tablicu mnozenja...
Mozda turnir u potezanju konopca. Ne treba se puno mozgati.
Brkooo@ odlazi !!!
Ritamreda je napisao/la: ↑30 maj 2021, 00:58S obzirom na nacin pisanja, prijedloge u vezi Zelje i kluba bilo sta sto ukljucuje koristenje mozga nije prihvatljivo mislim na **. Ovdjr se moze skupiti 4, 5 ljudi sto znaju abecedu, tablicu mnozenja...
Mozda turnir u potezanju konopca. Ne treba se puno mozgati.
Brkooo@ odlazi !!!

ti si brat

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Robust@ i bender@ iskljucivo maskote da budu, kostimi dva plava labudana.
Ali evo da ne bude da sam trol, Zuban ce se malo vise ukljuciti u klub u narednom periodu. Ne znam detalje, ali takav je plan.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Ferroviere1987, Levin, NekoSaDaleka i 101 gost.