Jap.
Ali nije samo on. Citava odbrana Chelsea je sjajna. Znam da su se ljudi sprdali bas sa onim Dancem, ali i on je od dolaska Tušela maestralan.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Havertz je masina. Gledao sam ga par puta uzivo i svaki put me impresionirao.
Tuchel ga je podero, nema veze sa igračima. Vidi se da taktički i postavkom to ne ide, a ne individualno. Individualno nisu ni imali priliku da čokiraju ili zaseru.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:07Igrači večeras nisu ispoštovali Pepa. Ako najveći ikad nije u stanju da te motiviše da osvojiš LP onda ne znam ko jeste. Definitivno ga ne zaslužuju i prava je šteta što će nastaviti trošiti dragocjene godine svoje karijere u klubu sa ovakvim luzerskim mentalitetom.
Trofeji se ne osvajaju sa 11 tehnicara.Rudiger je sirovina i beskompromisan fudbaler.Takvog treba svaka pobjednicka ekipa.Sjetimo se u nazad Pepea i Ramosa u Realu.Puyola u Barceloni ,Materazi u Interu i desetine drugih primjera...
ovo je bilo jedno od boljih finala LŠbranimir85 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:33Teška dosada od tekme, srećom tekma je na mute pa nitko ne obraća pozornost, sutra Criterium startajestamaji je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:49imal gdje kakvog biciklizna na tv?branimir85 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 20:28Da ne sjedim u kafani nebi ni znao da se igra finale.
Niti sam pratio ni City ni Čelski, pa me zanima tko je trenutno u boljoj formi?![]()
nije još ni počela utakmica a već je usro i kola i rudu![]()
:
Sjećam se tih slika meščini si ih već postavljao jednom.
Ti si sr.ao po Tuchelu kad je popusio prvu tekmu u Chelseaju, sad po Pepu... ima li iko dobar, Amar Osim mozda?
da, tuchel mu je očitao bukvicusljivo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:09Tuchel ga je podero, nema veze sa igračima. Vidi se da taktički i postavkom to ne ide, a ne individualno. Individualno nisu ni imali priliku da čokiraju ili zaseru.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:07Igrači večeras nisu ispoštovali Pepa. Ako najveći ikad nije u stanju da te motiviše da osvojiš LP onda ne znam ko jeste. Definitivno ga ne zaslužuju i prava je šteta što će nastaviti trošiti dragocjene godine svoje karijere u klubu sa ovakvim luzerskim mentalitetom.
Samo neuki gledaoci engleskog fudbala mogu reci da je Pep najbolji trener svih vremena
Pep koji nema plan B
Pep koji nije osvojio Lš sa Bayernom u trening utakmicama
Ima ,znas odgovor trenira Romu
3x ga nisu ispostovali protiv tuchela u par mjesecisljivo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:09Tuchel ga je podero, nema veze sa igračima. Vidi se da taktički i postavkom to ne ide, a ne individualno. Individualno nisu ni imali priliku da čokiraju ili zaseru.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:07Igrači večeras nisu ispoštovali Pepa. Ako najveći ikad nije u stanju da te motiviše da osvojiš LP onda ne znam ko jeste. Definitivno ga ne zaslužuju i prava je šteta što će nastaviti trošiti dragocjene godine svoje karijere u klubu sa ovakvim luzerskim mentalitetom.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.