Ovo što lopatar sa portala naziva 'finansijska injekcija iz Turske' se ne broji.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
💩💩
Krah transfer politike 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Hahahahahahahhaha cuj ovog on ce da određuje sta ce ko i kako. Pa imas li ti gram mozga, uzmi pogledaj trofeje kluba i gledaj ko ti ih je osvojio i sta da takvog trenera nisi imao sta bi ti bilo s klubu. Ti ćeš da mi se predstavljaš kao navijač necete razbojnici pljuvaci.voltron30 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:14Zbog toga mi se i počeo gaditi. Nama navijačima treba biti jasno da jedinu iskrenu ljubav prema Želji imamo mi. Svi ovi u koje smo se kleli su obične interesdžije. Pamet u glavu za ubuduće. Od igrača, preko trenera do predsjednika - nikoga više ne ukivati u zvijezde. Ako rade svoj posao korektno, neka dobiju aplauz, ako ne rade, otjerati ih u neku stvar.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- MocMahale444
Jasta baDejan1921 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 11:25Ubi nas socijalna priča, eto Želji se treba dati sve i ništa ne očekivati nazad. Bilo ko ozbiljan ko želi da pravi posao gleda i sebe u svemu i to je sasvim normalno. Evo meni je skroz normalno da neko dovede sponzora u Želju i ugradi se u to. Daj Bože da mi imamo profesionalce u klubu koji će gledati na to ako Željo bude dobro poslovao i ja ću zaraditi još više. Ali jok, nama je najveća stvar kad neko posudi novac i za to ne uračuna kamatu.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Sto si uvijek ljutBenderrr je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:29Hahahahahahahhaha cuj ovog on ce da određuje sta ce ko i kako. Pa imas li ti gram mozga, uzmi pogledaj trofeje kluba i gledaj ko ti ih je osvojio i sta da takvog trenera nisi imao sta bi ti bilo s klubu. Ti ćeš da mi se predstavljaš kao navijač necete razbojnici pljuvaci.voltron30 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:14Zbog toga mi se i počeo gaditi. Nama navijačima treba biti jasno da jedinu iskrenu ljubav prema Želji imamo mi. Svi ovi u koje smo se kleli su obične interesdžije. Pamet u glavu za ubuduće. Od igrača, preko trenera do predsjednika - nikoga više ne ukivati u zvijezde. Ako rade svoj posao korektno, neka dobiju aplauz, ako ne rade, otjerati ih u neku stvar.Brkooo je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:08Kad je odlazio iz Zelje, Anel Hajric je oprostio klubu sve dugove, Miletic je isto uradio, evo i piskutavi debil je isto uradio a Osim(koji je i doveo sve ove debile u Zelju) i ako je glavni krivac za ovo stanje je i dalje u klubu na nekoj nedefinisanoj poziciji i ne pomislja da ode, nevjerovatno..

Amar treba naplatiti svoje sve uredno ali nemoj da nam soli pamet o ljubavi prema klubu.
Hvala za trofeje ali vozdra ba idi ters budi negdje drugo i kontriraj samom sebi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko me to, Amar soli pamet o ljubavi o klubu matere ti mile? Znaš koliko njega zanima brko, drko voltron i ostali pljuvaci.MocMahale444 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:50Sto si uvijek ljutBenderrr je napisao/la: ↑29 maj 2021, 21:29Hahahahahahahhaha cuj ovog on ce da određuje sta ce ko i kako. Pa imas li ti gram mozga, uzmi pogledaj trofeje kluba i gledaj ko ti ih je osvojio i sta da takvog trenera nisi imao sta bi ti bilo s klubu. Ti ćeš da mi se predstavljaš kao navijač necete razbojnici pljuvaci.voltron30 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 19:14
Zbog toga mi se i počeo gaditi. Nama navijačima treba biti jasno da jedinu iskrenu ljubav prema Želji imamo mi. Svi ovi u koje smo se kleli su obične interesdžije. Pamet u glavu za ubuduće. Od igrača, preko trenera do predsjednika - nikoga više ne ukivati u zvijezde. Ako rade svoj posao korektno, neka dobiju aplauz, ako ne rade, otjerati ih u neku stvar.buntovnik bez razloga.
Amar treba naplatiti svoje sve uredno ali nemoj da nam soli pamet o ljubavi prema klubu.
Hvala za trofeje ali vozdra ba idi ters budi negdje drugo i kontriraj samom sebi.
Pa njega su pljuvali s zapada kad smo duplu krunu osvajali a ne sad.
Niko ovdje ne misli da ona treba biti trener al razbojnici necete soliti pamet i kreirati ovako mišljenje drugima. Kakve to veze ima s tersanjem dijete drago?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ne moze tebi niko kreirati misljenje nekim svojim stavom cak sta vise moze samo kontra efekat.
Ja ne vidim nacin na koji se mi mozemo izvuci do pocetka sezone
Ja ne vidim nacin na koji se mi mozemo izvuci do pocetka sezone
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ma kad se skocka nova upravljačka i trenerska struktura. Sve talenat do talenta. Nenadjebivo. Samo bando nema prodaje grunta kada bi u kantonalnoj završili. Samo da se zna...
Šta ćeš se ti borit ba? Levat osam i po milja neto uzima i dalje+ doprinsoi, dakle 13 milja košta klub mjesečno. I neko ga brani. Gura nam u klub ponovo smrada Selimovića, Džindu, Hrapovića...Haku Duljevića...jeste normalni ba? Cviko trener? Budala do budale sve, i ti ćeš se borit nešto? NEMA PRODAJE GRUNTA shatate li? Kada bi u kantonu završili
Kad dokažeš da prima 8 milja onda možeš tako pisati, a ja ti kažem da lazes ko sto ste lagali kad ste spašavali hadziju nakon 5 miliona potrošenih para, 150igraca i 0 titula.VeteranSA je napisao/la: ↑29 maj 2021, 22:49Šta ćeš se ti borit ba? Levat osam i po milja neto uzima i dalje+ doprinsoi, dakle 13 milja košta klub mjesečno. I neko ga brani. Gura nam u klub ponovo smrada Selimovića, Džindu, Hrapovića...Haku Duljevića...jeste normalni ba? Cviko trener? Budala do budale sve, i ti ćeš se borit nešto? NEMA PRODAJE GRUNTA shatate li? Kada bi u kantonu završili, ZABORAVITE pušikurci!!!
by KANA
by KANA
Ja nikoga niti branim niti spašavam, a niti sam to ikada radio.Nego reci ti nama, pošto sve znaš, koliko smo potrošili (ili smo izvarali ljude) u zadnje 2 i po godine, i šta smo osvojili?
S jednom prosječnom ekipom bili u borbi za titulu, bod nas dijelio i pola prvenstva. Viša sila lopova u državi prekidaju prvenstvo zbog 10 zaraženih. Ne znam sta nije tu jasno.
Da je ostao trener umjesto gurbeeta Sliskovic sigurno bi otišli u Evropu.
Kad pogledaš u kakvim je on okolnostima radio gdje nemas navijača i prihoda, ovo je banja.
I kad pogledaš koliko se prije toga miliona srucilo, popljuvali trenera, otjeralo igraca i opet titulu nisi osvojio. Kad su Kostić i Petrović mogli imati 15 hiljada I Kosticevi pomocni 10 milja, moze i Amar koji ti je donio trofeje da u jednom trenutku budes najtrofejniji klub. Kakav god je on, svidjao ti se ili ne, on je klub napravio najtrofejniji i ta priča 8 milja je prejadna, a još jadnija da lažete da prima platu i dalje.
Budalama samo nije nesto jasno.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 29 maj 2021, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
by KANA
by KANA
Nego imamo li kakav procenat sto je Chelsea osvojio LP?
Buraz o cemu ti i kakvoj evropi? Pa Amar nas je doveo u ovu situaciju, Sliskovic nije vodio ekipu 2 tekme, vidio covjek koliko je sati i pozdrav.Benderrr je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:03S jednom prosječnom ekipom bili u borbi za titulu, bod nas dijelio i pola prvenstva. Viša sila lopova u državi prekidaju prvenstvo zbog 10 zaraženih. Ne znam sta nije tu jasno.
Kad pogledaš u kakvim je on okolnostima radio gdje nemas navijača i prihoda, ovo je banja.
I kad pogledaš koliko se prije toga miliona srucilo, popljuvali trenera, otjeralo igraca i opet titulu nisi osvojio.
Reko koliko smo potrošili(zadužili se, prevarili) i šta smo osvojili? Neišta drugo ne pitam. Ni je li ekipa bila prosječna ili ne, ni koliko nas je bodova dijelilo, samo šta smo osvojili i koliko smo potrošili i dodatno se zadužili. Pošto krečiš i praviš se da sve znaš, otvori nama neznalicama oči i odgovri nam.Benderrr je napisao/la: ↑29 maj 2021, 23:03S jednom prosječnom ekipom bili u borbi za titulu, bod nas dijelio i pola prvenstva. Viša sila lopova u državi prekidaju prvenstvo zbog 10 zaraženih. Ne znam sta nije tu jasno.
I kad pogledaš koliko se prije toga miliona srucilo, popljuvali trenera, otjeralo igraca i opet titulu nisi osvojio.
-
- Kontakt:
Ko nama garantuje da bi bili sampioni i da se nastavilo.
Nista mi specijalno nismo pokazali u one prve dvije utakmice nesto slicno poceli kao i ove. Krenuli sa druge pozicije bili ucesnici u kupu i slican scenarij je bio moguc.
Nista mi specijalno nismo pokazali u one prve dvije utakmice nesto slicno poceli kao i ove. Krenuli sa druge pozicije bili ucesnici u kupu i slican scenarij je bio moguc.
Ko god moze pomoci klubu dobrodosao je ma kako se zvao, a to sto neki navijaju za misketa i protiv za amara i protiv, nek **** od teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 67 gostiju.