NK Zvijezda Gradačac

zvijezda1
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvijezda1 » 28 maj 2021, 19:43

Vidi pitaš za plate pa liku ti si u upravi kluba činiš sve da postaneš direktor nebiraš srestva da dođeš do toga. Piši liku sa svog pravog profila. Podrška za pidku i normalne ljude u upravi

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 29 maj 2021, 06:24

:njanjanja:
zvijezda1 je napisao/la:
28 maj 2021, 19:43
Vidi pitaš za plate pa liku ti si u upravi kluba činiš sve da postaneš direktor nebiraš srestva da dođeš do toga. Piši liku sa svog pravog profila. Podrška za pidku i normalne ljude u upravi
Ja kako sam skonto handre se ovi iz uprave izmedju sebe pa i ovde na forumu.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 29 maj 2021, 06:30

Baš tako samo ovaj što pljuje igra prljavo . Samo trrba pročitati njegove stare objave sa pravog profila i ove sad pa ljudi moji nema razlike nikakve.

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 29 maj 2021, 08:45

Koliko smo dobili iz budžeta, je li dovoljno za PL?

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 29 maj 2021, 10:40

zmajo je napisao/la:
29 maj 2021, 08:45

slika

wert86GG
Kontakt:

Post Postao/la wert86GG » 29 maj 2021, 16:47

Ljudi kakva crna Premijer liga ???
Klub treba stabilizirati prvo , vraćati dugove , podignuti razinu infrastrukture tek kroz par godina kad se to sve postigne onda razmišljati o Premijer ligi. sve do tada bio bi korak u nazad. treba ići sve redom , a ne preskati korake. Cilj treba biti ulazak kroz par godina kad sve druge stvari poslože u klubu ( pogotovo financije, infrastruktura) da ne bi plesali samo jednu godinu u Premijer ligi nego da budemo stabilni član Premijer lige. Stoga treba složiti ekipu koja će osigurati opstanak ( ne bitno koje mjesto budemo na tablici 2. ili 12. na kraju sezone) da nije skupa i da se sve dogovoreno ispoštuje na vrijeme jer sa tim ćemo postati poželjnija sredina ako je sve na vrijeme i kako je dogovoreno. Iskoristi tu godinu da riješimo dio dugova i da podignemo razinu infrastrukture koliko bude novca. Kroz par sezona kad sve se posloži onda ići na ulazak i da budemo stabilni premijerligaš. Ovako svake godine idemo na premijer ligu, dovode se skupi igrači, a puno jeftinijom ekipom bi osigurali ostanak jer u ovoj ligi je bitno prvo mjesto koje vodi u viši rang i par zadnjih pozicija ovisno koliko ispada, a sve ostalo je nebitno jesi 2. ili 13. Najvažnije da imamo ekipu u okviru budžeta koju možemo na vrijeme plaćati da nemamo ovakvih situacija da im plate kasne i onda samo frustracije nezadovoljstvo itd.

Azdaja21
Kontakt:

Post Postao/la Azdaja21 » 31 maj 2021, 00:13

zvijezda1 je napisao/la:
29 maj 2021, 06:30
Baš tako samo ovaj što pljuje igra prljavo . Samo trrba pročitati njegove stare objave sa pravog profila i ove sad pa ljudi moji nema razlike nikakve.
Hahahaha...okej jarane...de reci koji je to pravi profil molim te?
Mislio sam da se mozda predstavim ali kad vidim kako panicite i pjenite odustajem od toga. Samo cu kazati da nisam ni blizu uprave.
A mozda i jesam???
Hahahaha...ja ljudi majko mila...

Azdaja21
Kontakt:

Post Postao/la Azdaja21 » 31 maj 2021, 00:18

wert86GG je napisao/la:
29 maj 2021, 16:47
Ljudi kakva crna Premijer liga ???
Klub treba stabilizirati prvo , vraćati dugove , podignuti razinu infrastrukture tek kroz par godina kad se to sve postigne onda razmišljati o Premijer ligi. sve do tada bio bi korak u nazad. treba ići sve redom , a ne preskati korake. Cilj treba biti ulazak kroz par godina kad sve druge stvari poslože u klubu ( pogotovo financije, infrastruktura) da ne bi plesali samo jednu godinu u Premijer ligi nego da budemo stabilni član Premijer lige. Stoga treba složiti ekipu koja će osigurati opstanak ( ne bitno koje mjesto budemo na tablici 2. ili 12. na kraju sezone) da nije skupa i da se sve dogovoreno ispoštuje na vrijeme jer sa tim ćemo postati poželjnija sredina ako je sve na vrijeme i kako je dogovoreno. Iskoristi tu godinu da riješimo dio dugova i da podignemo razinu infrastrukture koliko bude novca. Kroz par sezona kad sve se posloži onda ići na ulazak i da budemo stabilni premijerligaš. Ovako svake godine idemo na premijer ligu, dovode se skupi igrači, a puno jeftinijom ekipom bi osigurali ostanak jer u ovoj ligi je bitno prvo mjesto koje vodi u viši rang i par zadnjih pozicija ovisno koliko ispada, a sve ostalo je nebitno jesi 2. ili 13. Najvažnije da imamo ekipu u okviru budžeta koju možemo na vrijeme plaćati da nemamo ovakvih situacija da im plate kasne i onda samo frustracije nezadovoljstvo itd.
Ovo je najbitnije...ako ostane ovako niko nam nece ni doci, ni prosjecni a kamoli dobri igraci.

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 31 maj 2021, 10:41

HMKAHH je napisao/la:
29 maj 2021, 10:40
zmajo je napisao/la:
29 maj 2021, 08:45

slika
Znači i Grad nas otpiso. Kad su svi privrednici može i gradonačelnik.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 maj 2021, 12:20

Kolko ste dobili jel ovo 360 hiljada?? ova tabela je slabo pregledna skroz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 31 maj 2021, 13:02

legenda reala je napisao/la:
31 maj 2021, 12:20
Kolko ste dobili jel ovo 360 hiljada?? ova tabela je slabo pregledna skroz
Odobrena sredstva = 173k
Ako nisam sta pogresno skonto
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 31 maj 2021, 16:52

Ma ljudi najbolje bi bilo da nam cilj bude ostanak u ligi, nista vise od toga, dok se stvari malo ne stabilizuju, tesko se moze napadat premijer liga ako nemas i viska para...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 31 maj 2021, 17:09

Al meni nije jasno sto ljudi toliko forsiraju premijer ligu? Budimo stabilan prvoligas, makar dok klub stane na zdrave noge, a i taman dok se zavrsi ono cetnicko orgijanje po premijer ligi.

Drugo, uprava treba prestat da lozi narod (jer budimo realni, sa svim tim zvucnim pojacanjima i piskinim najavama na fb, vi ste nalozili narod na pricu o PL), a onda narod treba da smanji ocekivanja i prestane da stvara pritisak upravi, treneru i igracima.
Do 10. mjesta svake sezone - mjera!
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 01 jun 2021, 22:29

Upravo tako, 5-10 mjesto je sasvim okej dok se klub ne stabilizuje, mislim da se niko od navijaca nece ljutiti ako ljudi iz uprave kazu "cilj nam je stabilizacija te da smo jako daleko od premijer lige u ovom trenutku"...jos se i stadion treba urediti vidite sta se desilo mladosti...ps. jeste li uplatili igracima to sto trebate?

zmajo
Kontakt:

Post Postao/la zmajo » 02 jun 2021, 07:52

Bhfanatic8989 je napisao/la:
01 jun 2021, 22:29
Upravo tako, 5-10 mjesto je sasvim okej dok se klub ne stabilizuje, mislim da se niko od navijaca nece ljutiti ako ljudi iz uprave kazu "cilj nam je stabilizacija te da smo jako daleko od premijer lige u ovom trenutku"...jos se i stadion treba urediti vidite sta se desilo mladosti...ps. jeste li uplatili igracima to sto trebate?
Igračima ništa, još uvijek.Kakvo 10 mjesto, Zvijezda treba uvijek borbu za vrh. Ko je direktor, kako je bivši suspendovan?

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 02 jun 2021, 11:45

zmajo je napisao/la:
02 jun 2021, 07:52
Bhfanatic8989 je napisao/la:
01 jun 2021, 22:29
Igračima ništa, još uvijek.Kakvo 10 mjesto, Zvijezda treba uvijek borbu za vrh. Ko je direktor, kako je bivši suspendovan?
Pa i ja bi da zvijezda igra ligu prvaka al treba biti realan, ne mozes ti sa ovim budzetom i ovim dugom borit se za nesto ozbiljnije...sto prije shvatiti lakse ce biti i upravi,igracima,navijacima...

Azdaja21
Kontakt:

Post Postao/la Azdaja21 » 02 jun 2021, 18:58

Znamo mi da je budzet mali ali treba onda pametno raditi, dovoditi ciljano pojacanja a ne kuntu i pantu i obecavati brda i doline a na kraju nista od toga. Jel nam treba da se brukamo? Hoce li direktor, koji svako malo odlazi pa se vraca, iz svog djepa poplacati dugove igracima a morace se platiti?

Bhfanatic8989
Kontakt:

Post Postao/la Bhfanatic8989 » 02 jun 2021, 19:40

Ma mi smo se vec obrukali, ko ce od pravih igraca doci u zvijezdu kad vidi da se igracima duguje po 2-3 mjeseca, obecaj ono sto mozes dati i to je to, oni dovedu par staraca od 30+ godina i obecaju mu dobre pare da bi ti neki igraci hodali po terenu

Psihijatar18
Kontakt:

Post Postao/la Psihijatar18 » 03 jun 2021, 20:07

Čitam evo i vidim da su mnogi nadošli na ono što sam ja posao. Ćiro brate najavljivo si ti svašta,ne kažem ja da nisi dobro mislijo ali si i grješio.Guro si neke koje nisi treba a Boga mi znamo i zašto. Ne možeš bolan neke gurat a ništa ti nisu dali u utakmicama a druge sklanjati.Ne možeš držat igrače a ne plačat im,jes svugdje teška situacija al su ti igrači važni i oni skupi i oni jeftini. I dobro je neko reko drugo ili deseto mjesto isto ti ga dodje al nama vazno i da udjemo u PL a najavljivo si.Odoše igraci ,razbježaše se iz Zvjezde.Ko ce nam ostat? Il ćeš opet navuć igrača da ti sjede a sve to se mora platit.

Azdaja21
Kontakt:

Post Postao/la Azdaja21 » 03 jun 2021, 20:27

Ma on misli da to moze proci. Sve ce se morati platiti...kad tad. Sramota je ljudi ovo sta se radi. Pouzdano znam da neki moraju i kupovati hranu da se dohrane a plata nemaju...to su sportisti, treba im pojacana ishrana a imaju po dva placena obroka. A porcije ko za malu djecu...jer uprava kasni sa placanjem. Ma fuuuj...na sta nam Zvijezda spade.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.