ABA Liga 20/21

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Re: ABA Liga 20/21

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 28 maj 2021, 22:25

Shadows je napisao/la:
22 maj 2021, 18:52
EpateguiHuleteti je napisao/la:
20 maj 2021, 08:49
1:08:40 - komitska balava zamlata i Bokanov donosilac bureka razbio plazmu :rol:

Razlika izmedju kosarkaski pismene publike (57:20) i zatucanih neandertalaca (1:08:40), paradigma rivalstva Zvezda - (Bokanova) Buducnost :kafa:

Kosarkaski pismena publika... :crazy:
Ista ona koja pljuvala Vladu Jovanovica, pomjerala koseve, vlastitim igracima skandirala pichkice, kacila transparent covicu legendo, rekla kako bojkotuje aba ligu, a na kraju krsila propise u doba pandemije....
Moral Severine...

Samo ne znam ciji si ti klon...pretpostavljam.
Lendri Noko kara vas u DPS-ovsko oko :kafa:
Badava vam derane moj i lova od narko-trgovine, badava vam sudijske lakrdije i navlakuse...
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tokralju: :kralj: :opaopa:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 28 maj 2021, 22:28

na stadionima u Srbiji ne moze ni 10 navijaca, ali zato u zatvorenom, e tu moze puna dvorana :mrgreen:

slika
Don't believe the hype.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 28 maj 2021, 22:30

Mislim da je ostecena Buducnost, dobili su samo 3 bacanja vise, umesto bar 20..

Utakmica kao utakmica, SRANJE. **** EL i jedno mesto, dok je tako, bice ovakvih sranja ko god igrao u finalu, preveliki ulog. Hvala Bogu kraj je
akisarajevo92 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:28
na stadionima u Srbiji ne moze ni 10 navijaca, ali zato u zatvorenom, e tu moze puna dvorana :mrgreen:

slika
I treba da bude, preveliki ulog, ne za Zvezdu kao klub vec promociju zemlje, ne sumnjaj da bi isto bilo u PG da je bila tamo majstorica.

Pre par dana sam pisao da su u Bosni umesto da promovisu i podrze Sparse protiv Splita, mediji jedva nesto objaviili a kamoli napunili dvoranu

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 28 maj 2021, 22:32

Klupska kosarka nastavlja tonuti :thumbdown:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 maj 2021, 22:33

Sanfrancisco je napisao/la:
28 maj 2021, 21:41
De, ne baksuziraj vise. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 28 maj 2021, 22:33

al dobro zapamtite, ovakva liga ne može dugo opstati, žao mi je Budućnosti i svih kojih su navijali za njih, čestitke Zvezdi i njenim navijačima

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 maj 2021, 22:35

28 maj 2021, 22:25
Shadows je napisao/la:
22 maj 2021, 18:52
20 maj 2021, 08:49
1:08:40 - komitska balava zamlata i Bokanov donosilac bureka razbio plazmu :rol:

Razlika izmedju kosarkaski pismene publike (57:20) i zatucanih neandertalaca (1:08:40), paradigma rivalstva Zvezda - (Bokanova) Buducnost :kafa:

Kosarkaski pismena publika... :crazy:
Ista ona koja pljuvala Vladu Jovanovica, pomjerala koseve, vlastitim igracima skandirala pichkice, kacila transparent covicu legendo, rekla kako bojkotuje aba ligu, a na kraju krsila propise u doba pandemije....
Moral Severine...

Samo ne znam ciji si ti klon...pretpostavljam.
Lendri Noko kara vas u DPS-ovsko oko :kafa:
Badava vam derane moj i lova od narko-trgovine, badava vam sudijske lakrdije i navlakuse...
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tokralju: :kralj: :opaopa:

onda se ovo može posmatrati kao meč SNS-DPS :wtf:

nebitno, Budućnost je titulu izgubila onim porazom od Mornara kada su izgubili prvo mjesto u ligaškom dijelu. Svim pet mečeva prosto se vidjelo da je CZ za taj neki mali segment ipak ispred Budućnosti, a taj mali segment je po meni Dejan Radonjić. Utegnuo je dobro ekipu i od istih igrača koji su se brukali veći dio sezone napravio krajnje respektabilan tim, ipak Milojević ima još da uči

lucky13
Kontakt:

Post Postao/la lucky13 » 28 maj 2021, 22:45

Bravo sampioni!

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 28 maj 2021, 22:46

Taj segment je ipak prednosti domaceg terena, nema filma da bi Zvezda ovo uzela da Buducnost nije kiksnula protiv Mornara. Domaci teren je ovde vise od jednog igraca, trenera, ko god on bio.

Pitanje je kako bi se zavrsilo da Rid nije sjebao prepone, bas im je falila ta sirina na centru. Sve u svemu, mnogo ih je i podbacilo, Nikolic bez iti jednog poena, Ivanovic oko 8, samo Kobs bio raspolozen.

I opet cu reci, dok je za ABA garantovano jedno mesto, gledacemo ovaj haos svaki put, preveliki ulog.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 maj 2021, 22:50

Vagabundo88 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:46
Taj segment je ipak prednosti domaceg terena, nema filma da bi Zvezda ovo uzela da Buducnost nije kiksnula protiv Mornara. Domaci teren je ovde vise od jednog igraca, trenera, ko god on bio.

Pitanje je kako bi se zavrsilo da Rid nije sjebao prepone, bas im je falila ta sirina na centru. Sve u svemu, mnogo ih je i podbacilo, Nikolic bez iti jednog poena, Ivanovic oko 8, samo Kobs bio raspolozen.

I opet cu reci, dok je za ABA garantovano jedno mesto, gledacemo ovaj haos svaki put, preveliki ulog.
dok se neko treći ne umiješa :mrgreen:

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 28 maj 2021, 22:56

FoSte95 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:35

nebitno, Budućnost je titulu izgubila onim porazom od Mornara kada su izgubili prvo mjesto u ligaškom dijelu. Svim pet mečeva prosto se vidjelo da je CZ za taj neki mali segment ipak ispred Budućnosti, a taj mali segment je po meni Dejan Radonjić. Utegnuo je dobro ekipu i od istih igrača koji su se brukali veći dio sezone napravio krajnje respektabilan tim, ipak Milojević ima još da uči
Pa sad, delom svakako moze, ako i tako gledas.
Deo Partizanovaca koje personifikuje Goran Grbovic i koji je koliko znam clan SNS (za razliku od mene) protezira Zvezdu u ovom finalu zbog interesa srpske kosarke.
A deo koji pripada ovoj belivukovsko-vuleticevsko-kavacko-mafijasko-koljackoj frakciji podrzava DPS u Crnoj Gori (iz koje poticem) i Bokanovu Buducnost, ne podgoricku Buducnost, nego Bokanovu Buducnost i atakuje jos zustrije protiv Zvezde, nego samo Podgoricani. Za navijace Buducnosti mi je naravno logicno zasto navijaju za svoj klub.
Ima vise frakcija.

Sto se tice Zvezde, losa sezona, vrhunski trener. Bice rokada u rosteru. Neophodan je plej, nadam se Jovicu. Radio je godinama sa Dejanom Radonjicem. Nadam se da ce se u skorije vreme obezbediti trogodisnja EL-licenca i zavrsiti sa ovim ABA-cirkusom. Partizan je jos blizi trogodisnjoj EC-licenci.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 maj 2021, 23:01

28 maj 2021, 22:56
FoSte95 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:35

Pa sad, delom svakako moze, ako i tako gledas.
Deo Partizanovaca koje personifikuje Goran Grbovic i koji je koliko znam clan SNS (za razliku od mene) protezira Zvezdu u ovom finalu zbog interesa srpske kosarke.
A deo koji pripada ovoj belivukovsko-vuleticevsko-kavacko-mafijasko-koljackoj frakciji podrzava DPS u Crnoj Gori (iz koje poticem) i Bokanovu Buducnost, ne podgoricku Buducnost, nego Bokanovu Buducnost i atakuje jos zustrije protiv Zvezde, nego samo Podgoricani. Za navijace Buducnosti mi je naravno logicno zasto navijaju za svoj klub.
Ima vise frakcija.

Sto se tice Zvezde, losa sezona, vrhunski trener. Bice rokada u rosteru. Neophodan je plej, nadam se Jovicu. Radio je godinama sa Dejanom Radonjicem. Nadam se da ce se u skorije vreme obezbediti trogodisnja EL-licenca i zavrsiti sa ovim ABA-cirkusom. Partizan je jos blizi trogodisnjoj EC-licenci.
Sve super samo ne kontam ovaj dio Bokanova Budućnost a ne podgorička Budućnost, onda ni zvezda ne bi bila beogradska već Čovićeva :crazy: :wtf:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 maj 2021, 23:06

"Belivukovska-Vuleticevska-Kavacka-mafijaska-koljacka frakcija",jel ti ovo Dragan J. Vucicevic pomogao da sastavis lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Avantii
Kontakt:

Post Postao/la Avantii » 28 maj 2021, 23:11

Zvezda zasluženo. Da su imali ovakvo suđenje dole kao što je Budućnost imala u Bgu, serija bi odavno bila zatvorena.
Nema ova liga neku budućnost, nakon svega viđenog dole. Vjerujem da Zvezdi kao lideru i stubu klupske košarke u regionu slijedi i licenca sa EL u nekom narednom periodu. Tako da bi se takmičarski ova liga dodatno obesmislila.

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 29 maj 2021, 00:02

TheChief je napisao/la:
28 maj 2021, 22:20
Shategabri je napisao/la:
28 maj 2021, 22:18
Jel večeras pošteno suđenje :mrgreen:
Sa ovakvim sudjenjem veceras GSW sa Durantom ne bi dobio u BG. Smijesno.
Ti..ili si bas glup, ili si bezobrazan koliko si tezak..a ja mislim da si bas bezobrazan koliko si tezak, a ono imas oko 150 kila :mrgreen:

Pa jbm ti sunce, kradu Zvezdu dvije utakmice i to nezabiljezene kradje do sada(bar sto ih ja znam, izuzev one makljaze Partizan-Hemofarm ,kad su bukvalno prebili Stefana Markovica i Bobija Marjanovica 2010.te,pa Vrscani odbili da putuju u Bg i bilo za zelenim stolom za grobare)...sudijska komisija zasjedala i nasla bezbroj gresaka na stetu Zvezde(a to znaci da se nije ni trebala igrati peta tekma,jer je razlika u cetvrtoj bila pola kosa)..dvojica sudija kaznjeni(a ovaj treci ce tek pred disciplinsku kmisiju zbog demoliranja svlacionice)..i ONO se javi i napise nesto ovako :crazy:

Idi ti na druge teme, ovdje ako nastavis da pises trebace ti tablete za smirenje, isto kao i onom Klissu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ali on se vec pomirio sa sudbinom jos porije tekme, vidim... :wave:

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 29 maj 2021, 00:15

Uopće nije zajamčeno mjesto pobjedniku,Vagabundo. Iz tog aspekta bolje da je Zvezda uzela da se ne dešava opet Igokea i Cibona koji su zaslužili rezultatom pa prepustili mjesto. A što se tiče takmičarskog dijela oko ove lige,možda bolje da je smanjena. Ne bi toliki aspekt bio na mafiji,suđenju,tenzijama poluratnim nego bi više igrali mlađi rasterećenije,a klubovi bi mogli planirati s jasnim budgetima ukoliku dobiju višegodišnje licence. neki u euroligu,neki u eurocup,treći u fiba lp,a ima i europe cup tako da više od pola lige može europu handlati, ni izbliza to ne mora biti niti jest tako loše kakva je percepcija.

pa srbija i slovenija finalisti eurobasketa, micić i jokić ponikli kod baš milojevića u megi mvp i dominatori eurolige i nba,hrpa balkanaca koji su poniklnuli u aba bitne figure na najvišoj sceni, top suci,treneri... jedino što kad se grabiš za taj više prestiž nego sudbonosni nastup u el,e onda nastupaju skandali i saopštenja itd.

EpateguiHuleteti
Kontakt:

Post Postao/la EpateguiHuleteti » 29 maj 2021, 00:29

Jutro je u troje...

slika

Sanfrancisco
Kontakt:

Post Postao/la Sanfrancisco » 29 maj 2021, 02:54

Vagabundo88 je napisao/la:
28 maj 2021, 22:46

Pitanje je kako bi zavrsilo da sudije nisu rijesili 4.utakmicu..daj ne filozofiraj sad, zivota ti, kad se nisi oglasavao kod onakve kradje.

Vagabundo88
Kontakt:

Post Postao/la Vagabundo88 » 29 maj 2021, 08:49

Jarane sto bih filozofirao kad sam zbezdas od rodjenja
, okoreli? Kako nisam komentarisao kradje u 3 i 4 mecu?

Mora da si me s nekim pomesao.

To "Pitanje kako bi se zavrsilo da sudije nisu resile 4 utakmicu" i ide u kontekst tog napisanog da je finale odlucio domaci teren jer da se majstroica igrala u PG, sudije bi je resile kao i 4 mec. Zati sam napisao da je prednost domaceg terena neverovatno vazna u ABA ligi. Jos posle 4 meca sam napisao da nece smeti da kradu u BG onoliko koliko su u PG.

I u prenosu sinoc je bilo brdo situacija kone bi svirale da se igralo u PG ali su pustili nesto vise kontakta, bilo je i sinoc stete na racun obe ekipe ali mnogo mnogo manje nego na 2 meca u PG.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 29 maj 2021, 09:54

Klanovi, droga, koljaci, Milogorci itd itd. Bolesnici s jedne strane slave pobjedu nad bolesnicima s druge pri tome predstavljajuci sebe kao neke pravednike, spasioce, pic.ke materne. Ugasiti ovo besmisleno sra.nje od privatne prcije 2 mafijaska klana.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.