FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

OsmaDolazi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 maj 2021, 09:48

Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 09:22
Historicar je napisao/la:
28 maj 2021, 09:16
Hoce li novinari Sport Centra imati pristup našim pressovima ?
Ne bi trebali
S obzirom da sve znaju
Nema nikakve potrebe za tim
Šta sve znaju da znamo i mi?
Raspadamo se, bankrot trebamo proglasiti.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 maj 2021, 09:50

Novinari su konobari u balkanskoj krčmi. Hodaju oko stolova i poslužuju svaku zadriglu, zakrvavljenu i režeću naplavinu koja obitava u krčmi. Uslužni i servilni prema svakome i obožavaju prenositi poluinformacije, a sve u cilju prevare pijanih gostiju zarad sitnog bakšiša. Izruguju se svakoj slučajnoj, normalnoj mušteriji koja slučajno zaluta u zadimljenu i smradom prolivenog piva otrovanu "gostionu". Još ako, nedajbože, slučajna mušterija pokuša ukazati na nužnost provjetravanja prostorije, automatski postaje meta tog polusvijeta okruženog teškim pokrovom kamenih vijekova i hiljadugodišnjeg sluganstva. "Novinari" nemaju niti jednu drugu ulogu osim da zakuhavaju između gostiju i stalno im dosipaju kisele rakije držeći ih u agresivnom polusnu. Kao na komandu se okomljuju na svakog onog koji pokušavaju biti drugačiji i koji ukazuju na pogubnost takvog ponašanja. Nepoznavajući takve mušterije, novinari donose paušalne zaključke, uzevši za pramjeru polusvijet koji ih inače okružuje, jer i sami potiču iz iste sredine.
To su tzv. dnovinari.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 maj 2021, 09:51

S Nike na Erreu je blago receno 3 koraka unazad.
Njihov dizajn je takav da igraci u njima izgledaju kao iz proslog stoljeca.
Kelme pravi dosta modernije dresove, umbro, macron.. ali hajde
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 09:52

OsmaDolazi je napisao/la:
28 maj 2021, 09:48
Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 09:22
28 maj 2021, 09:16
Hoce li novinari Sport Centra imati pristup našim pressovima ?
Ne bi trebali
S obzirom da sve znaju
Nema nikakve potrebe za tim
Šta sve znaju da znamo i mi?
Raspadamo se, bankrot trebamo proglasiti.
Stavio sin legende tekst, kako treba otjerat mattea jer nam je doveo erreu i dovest ce kolegu za trenera, a vijetnamce bi trebali otjerat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 09:53

JavierBosnia je napisao/la:
28 maj 2021, 09:51
Ti razmisljas o brendu kao brendu ne o ponudi tehnickog sponzorstva
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 28 maj 2021, 10:02

28 maj 2021, 09:34
Prvo pretkolo Evropske lige bi trebali proci koga god da izvucemo, ali kad sam vidio nekoliko mogučih protivnika u drugom pretkolu, umalo me srce strefilo.Šta vi mislite ?

slika
Konferencijske
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 maj 2021, 10:06

Ma ocigledno je da ljudi koji bi ponovo da se uglave u klub na sve načine pokusavaju da iskoriste trenutnu situaciju i da atmosferu jos vise zagriju ovakvim naručenim tekstovima.

Svjedoci smo da je u Spaniji, gdje je bas jako Istrazivacko novinarstvo, novine zsvrse pred sudom,mada ljudi imaju i papire,slucaj Mesi, zbog objavljivanja poslovne tajne...

E sad lik nalupa na desetine pretpostavki, licnih misljenja, mahalasenje i fino to upakova u tekst u kome "autor" iznosi nevjerovatno informacije o procentima u transferima ljudi u UO, kao i objasnjenje o kakvom se ugovoru izmedju Nama i kluba radi...

Prosto da covjek ne povjeruje svojim ocima...

Ne znam, ali sam misljenja da bi odgovorni u klubu trebali na ovakve stvari reagovati...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 28 maj 2021, 10:29

Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 09:53
Zavrsio sam ekonomiju i diplomirao na temu marketinga, tako znam dobro o cemu govorim. Nike je nudio lijepe i kvalitetne dresove, kao i ostatak opreme, a vjerujem da sa finansijske strane i nije bilo nekog blaga.

Da li smatram da se od Erree mogu naci bolje opcije? Da, ali je pitanje jesu li i one i koliko zainteresovane, mada od ovih nabrojanih vjerujem da bi se sa svima mogao sklopiti kvalitetan ugovor.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 10:38

28 maj 2021, 10:29
Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 09:53
Zavrsio sam ekonomiju i diplomirao na temu marketinga, tako znam dobro o cemu govorim. Nike je nudio lijepe i kvalitetne dresove, kao i ostatak opreme, a vjerujem da sa finansijske strane i nije bilo nekog blaga.

Da li smatram da se od Erree mogu naci bolje opcije? Da, ali je pitanje jesu li i one i koliko zainteresovane, mada od ovih nabrojanih vjerujem da bi se sa svima mogao sklopiti kvalitetan ugovor.
Dobro, po meni imas realno minimalisticki dizajn i jako velik imidz Nike brenda, za neki refresh minimalni ti pucaju premium cjene po menu tu sklada nema, onda kvalitet svih djelova opreme nije jednak jednostavno, neki djelovi su puko pucanje logo i ko sto rekoh uzimanje lopatom za swoosh....posebno los segment je ponuda za akademiju

Ovaj ugovor sada je jako dobar da sad ne dizem frku kao kone, ali je posebno dobar jer je kompletan

Za isposlovanje dobrog dogovora za tehnickig sponzorstva ti treba kontakt druze, to da oni to djele na tel.poziv je zabluda epskih razmjera....

Opet cu podvuc PSV i dolazak Pume sa njemackim osobljem, trenerima, igracima itd.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 maj 2021, 10:41

Kanuric/Dizdarević
Desni bek Mujakic Kurdić Alic?

:kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 10:45

Zip je napisao/la:
28 maj 2021, 10:41
Kanuric/Dizdarević

Dupovac
Alic je sarno vec u sloveniju

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 maj 2021, 10:55

Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 10:45
Zip je napisao/la:
Kanuric/Dizdarević

Dupovac
Moje zelje...
A mladi igraci.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 11:00

Zip je napisao/la:
28 maj 2021, 10:55
Denchi je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Kanuric/Dizdarević

Dupovac
Moje zelje...
A mladi igraci.
Ma za odbranu se ne brinem toliko, ok bekovi trebaju, al ono Oremus-Kurdic-Dupovac-Pidro ce bit solidni...

Sredina je kljucna tu treba mladosti, borbe, trke, zara, pressinga i svega dobrog, pa onda napad slagati i kombinirati

A prije ikakve price sd i trener

Bitniji od svih ostalih imena i igraca

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 28 maj 2021, 11:02

VenamaHrabrih je napisao/la:
28 maj 2021, 08:33
Novinari - univerzalne neznalice.
Jedino zanimanje, pored čobanskog, koje možeš obavljati bez ikakve škole. Jedino, za razliku od čobana, naprave sebi akreditaciju.
"Novinari" sa SC-a su posebna sorta. Uvijek se mogu pozbžvati na nwimenovani izvor i boli ih qratz.
"Klimanjem glava pokazuju da je kriza u klubu". Ovo je za šamara iza ramenica.
Ne slažem se za ovo poređenje novinara sa čobanima.
Čobani rade pošten i častan posao već vjekovima.
Njihov posao nema tako poguban uticaj na javno mjenje i ima striktno mjerive rezultate rada.
Ne postoje metafore, poređenja ili bilo kakve riječi kojima se mogu opisati ljudi sa dna društva, koje zovu novinarima. Ne znam šta je gore, njihov nerad ili "rad"
Konkretno u ovom slučaju autor je zbog sopstvene frustracije, nezadovoljstva, informacija, poluinformacija, kleveta i ostalog dao mašti na volju - malo vjerojatno.
Prije da je instriuiran (plaćen) e zamislite profil te "osobe" koja baci tranjciku za ovo. Na žalost živimo u takvom društvu gdje ovaj polusvijet ima toliko prostora a to je svima poznato.
Sa druge strane krivim ljude koji su dopustili da se ovakvi i slični "očituju" o njihovom radu.
Jednostavno dali su im prostor i šansu za djelovanje.
Još jedna greška ovog puta posljedična.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 maj 2021, 11:07

Denchi je napisao/la:
28 maj 2021, 11:00
Zip je napisao/la:
28 maj 2021, 10:55
Denchi je napisao/la:

Dupovac
Moje zelje...
A mladi igraci.
Ma za odbranu se ne brinem toliko, ok bekovi trebaju, al ono Oremus-Kurdic-Dupovac-Pidro ce bit solidni...

Sredina je kljucna tu treba mladosti, borbe, trke, zara, pressinga i svega dobrog, pa onda napad slagati i kombinirati

A prije ikakve price sd i trener

Bitniji od svih ostalih imena i igraca
Za mene sve poslije nedelje bez trenera i sd je svaki dan korak nazad. Imat cemo svaki dan sve vise problema.

Kad bi Catakovic/Hadzic dosli... Uz Mujakica, mislim da nam on moze pomoci, u sredini gurati malog Hodzica... ja bih Oremusa gurao u sredini, dlsta je agresivniji igrsc i trrba nam vise tu nego na beka.

Mislim da trebamo prodsti Kovacevica i Djokanovica...
Pidru poslati kod hodze, da vidi on jel mu moze sta pomoci. Ako ne, bgmi onda za njega nema mjesta u ekipi.

To je lik koji me najvise od svih razocarao.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 28 maj 2021, 11:24

Zip je napisao/la:
28 maj 2021, 11:07

Za mene sve poslije nedelje bez trenera i sd je svaki dan korak nazad. Imat cemo svaki dan sve vise problema.

Kad bi Catakovic/Hadzic dosli... Uz Mujakica, mislim da nam on moze pomoci, u sredini gurati malog Hodzica... ja bih Oremusa gurao u sredini, dlsta je agresivniji igrsc i trrba nam vise tu nego na beka.

Mislim da trebamo prodsti Kovacevica i Djokanovica...
Pidru poslati kod hodze, da vidi on jel mu moze sta pomoci. Ako ne, bgmi onda za njega nema mjesta u ekipi.

To je lik koji me najvise od svih razocarao.
Ne znam, pokretljiviji napadaci bi nam bolje dosli po meni, Mujakica ne bi vise, bolje gurati Besica i Skorinog da ih razvijes i tuhnes uz Dupovca, rekoh vec bekovi trebaju sigurno, al imas Oremusa i Pidru sa kojima mozes odigrat...

Po meni nece ostati Kova,Milicevic, Djokanovic, Fanimo to je bas restart, a rijetki ce produziti, osim Krleta i Ahmeta sumnjam da ce jos neko...a i ne trebaju...

Zelim da drugacije igramo posebno u sredini....

Ali sve ce se vidjeti po izboru sd-a i trenera..

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 28 maj 2021, 11:28

obiteljskicovjek je napisao/la:
28 maj 2021, 11:02
VenamaHrabrih je napisao/la:
28 maj 2021, 08:33
Novinari - univerzalne neznalice.
Jedino zanimanje, pored čobanskog, koje možeš obavljati bez ikakve škole. Jedino, za razliku od čobana, naprave sebi akreditaciju.
"Novinari" sa SC-a su posebna sorta. Uvijek se mogu pozbžvati na nwimenovani izvor i boli ih qratz.
"Klimanjem glava pokazuju da je kriza u klubu". Ovo je za šamara iza ramenica.
Ne slažem se za ovo poređenje novinara sa čobanima.
Čobani rade pošten i častan posao već vjekovima.
Njihov posao nema tako poguban uticaj na javno mjenje i ima striktno mjerive rezultate rada.
Ne postoje metafore, poređenja ili bilo kakve riječi kojima se mogu opisati ljudi sa dna društva, koje zovu novinarima. Ne znam šta je gore, njihov nerad ili "rad"
Konkretno u ovom slučaju autor je zbog sopstvene frustracije, nezadovoljstva, informacija, poluinformacija, kleveta i ostalog dao mašti na volju - malo vjerojatno.
Prije da je instriuiran (plaćen) e zamislite profil te "osobe" koja baci tranjciku za ovo. Na žalost živimo u takvom društvu gdje ovaj polusvijet ima toliko prostora a to je svima poznato.
Sa druge strane krivim ljude koji su dopustili da se ovakvi i slični "očituju" o njihovom radu.
Jednostavno dali su im prostor i šansu za djelovanje.
Još jedna greška ovog puta posljedična.
Potpuno tačno. Samo se paralela odnosila na količinu završene škole.
Znaš onu:
Kakva je razlika između novinara i svinja?
Jedno živi u blatu, a drugo je domaća životinja.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 maj 2021, 11:53

Evo poceli su sa bombardovanjem ekipe koja ima najmanje duga najskuplji igracki kadar koja je osvoila kup i drugo mjesto (ubjedjen sam da je sudjenje bilo na nivou bar ko u prvih 19 kola) da bi imali sad bar 1 bod vise od borca sto bi znacilo automaski da smo prvaci.

Ovim jadima novinarima zelim da dam ideju daj istraze sledece stavke i da postave VICI (j e b o ih on )ova pitanja

U emisi moja garaza moja pravila vico je rekao da smjena sudiske komisije se morala desit jer ta komisija nije radila dobar poso

Drugo tekao je da ce nova komisija radit bolji posao i da se nece to svim klubovima svidjet, DALI JE SUDJENJE BOLJE I DALI JE VEC TAD SVE BILO DOGOVORENO

JOS NIKO NIKE ISPITAO SUSPENZIJU BORCA ZA DUG 36 k km prema golmanu pred utakmicu borac SARAJEVO

JOS NIKO NIJE USTANOVIO ISTRAZIJO NAVODE SB O VRANJESEVO UDARANJU SAKOM U VRAT IGRACA SB. Neko je morao bit suspendovan vranjes sudija trener uprava sb ko god da je lago

Ovo su pitanja svih pitanja, jer ovde nema izvlacenja ko u slucajevima kad borac daje go zrinjskom kad sudija svira penal za borac u 88 u vrapcicima kad zrinjskom svira prnal protiv nas, i to sve utakmice koje su bile presudne gdje da je borac izgubio tu bodove sad bi bile naslovnice SARAJEVO I SA SLABIJOM IGROM U NASTAVKU ODBRANILO DK, umjesto tih naslovnica pise se sudije su ljudi pogresje al nemoze od 14 kola 9 pogreski u korist borca i to bas u odlucujucim utakmicama..

Ps: MISIMOVIC BAS U ISTOJ EMISI GDJE I VICO IZMEDJU REDOVA TVRDI DA JE BORAC STIGO +13 bodova potvrdjuje kakva mafija je u savezu..

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 28 maj 2021, 12:04

Najidealnije, bar prema mom misljenju, bi bilo graditi ekipu oko Djokanovića. Znam da je neizvedivo, ali to bi bilo pravi put. Imas jednog igraca, koji je vrlo mlad, borben, naravno obsvezno izbjeci mogucnost da nosi kapitensku traku jer ko je god stavio na ruku niue vise bio kso prije.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 maj 2021, 12:07

Koja je realna cifra koju cemo uzeti za trio Kova,Dokanovic,Fanimo?
Sta mislite,znaci ne sta je zelja vec sta je realno ovo ljeto?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, tuitamo i 47 gostiju.