FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Memićuuuuuu, odlazi ubleho iz svetinje!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Jedva čekam Nalića na klupi, već vidim tvrd fudbal 0:0, 1:1, on hvali kako igramo, a ono Qurcu ne valja.. Modni gurumi u klubu. Jedan za predsjednika, drugi kao trener... Ljepota od života
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Je li istina da nam se Zajko vraća ili je samo mahalska?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Otkud sad Zeba? Imat ćemo prejaku ekipu za prvih 10 minuta
Zeba, Bekrić, Stanić, Kosorić, Štilić, Zec, Alispahić ...
Zeba, Bekrić, Stanić, Kosorić, Štilić, Zec, Alispahić ...
mosa lošmi stićko tit-ula!
https://fkzeljeznicar.ba/omladinski-tur ... una/45504/Omladinski turnir povodom 100 godina FK Željezničar od 4. do 6. juna
Omladinski turnir za selekcije U-15 i U-13 povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar odigrat će se od 4. do 6. juna tekuće godine na terenima Stadiona Grbavica.
Na turniru učestvuju selekcije FK Željezničar, FK Sarajevo, FK Borac, HŠK Zrinjski, FK Slavija i FK Olimpik.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pročepit će negdje.
Treba vidjeti gdje je Vasilic, Culum i Mesanovic
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Bogičević, Gušo, Karić, E. Čolić, Jamak, Pehilj to se sve podrazumijeva
-
- Kontakt:
Samo Perica Stanceski
Guso
Kvesic bogicevic vasilic stanic
Bekric stilic alispahic subasic
Zec nargalic
4 4 2 a ima i kovota ispod 21 dva igraca
Kvesic bogicevic vasilic stanic
Bekric stilic alispahic subasic
Zec nargalic
4 4 2 a ima i kovota ispod 21 dva igraca
-
- Kontakt:
hahahahahhahahahahah kakav ba zajko, daj, jel se neko zeza, ajj, pa odo se roknut svega mi
Olimpik će od naredne sezone igrat Kantonalnu ligu, zbog odluke NFSBiH, a za usluge fudbalera koji je ponikao u Hajduku iz Splita, prema saznanjima našeg portala zainteresovani su i drugi klubovi iz Premijer lige, pa tako ‘po pričama’ ni povratak na Grbavicu nije isključen:
“Moji planovi su vrlo jasni, pronaći što prije novi klub i biti spreman za nove izazove. Znam da me se već povezuje s nekim klubovima ali to su samo priče za sada, sve opcije koje su navedene su otvorene, i vidjet ćemo narednih dana što i kako dalje.”
Čurjurić
“Moji planovi su vrlo jasni, pronaći što prije novi klub i biti spreman za nove izazove. Znam da me se već povezuje s nekim klubovima ali to su samo priče za sada, sve opcije koje su navedene su otvorene, i vidjet ćemo narednih dana što i kako dalje.”
Čurjurić
-
- Kontakt:
futsaler1921boy je napisao/la: ↑28 maj 2021, 12:25Olimpik će od naredne sezone igrat Kantonalnu ligu, zbog odluke NFSBiH, a za usluge fudbalera koji je ponikao u Hajduku iz Splita, prema saznanjima našeg portala zainteresovani su i drugi klubovi iz Premijer lige, pa tako ‘po pričama’ ni povratak na Grbavicu nije isključen:
Čurjurić
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
To daj nam igraca iz jedine ekipe koja je gora od nase

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Treba ovu djecu podržati. Ja sam za da se sa foruma skupimo i uplatimo kao raja sa foruma Sport Sport.ba određeni iznos kao donaciju omladinskoj školi za organizaciju turnira.LjoZee je napisao/la: ↑28 maj 2021, 10:42https://fkzeljeznicar.ba/omladinski-tur ... una/45504/Omladinski turnir povodom 100 godina FK Željezničar od 4. do 6. juna
Omladinski turnir za selekcije U-15 i U-13 povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar odigrat će se od 4. do 6. juna tekuće godine na terenima Stadiona Grbavica.
Na turniru učestvuju selekcije FK Željezničar, FK Sarajevo, FK Borac, HŠK Zrinjski, FK Slavija i FK Olimpik.
![]()
Ma jok to,da ti Alihodzic tamo raspolaze nekim donacijama,nece niko to realno..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: b00t, DinGospo21, ŠTA_JE i 57 gostiju.