15 ako si clan. A ako nisi 19.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nadajmo se, Kasum reče (obeća) da će on promjeniti navike u komunikaciji sa novinarima i navijačima.samoSA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:06Slazem se u potpunosti sa tobom cak sta vise mislim da je ova garnitura u klubu konacno shvatila da jos nekome moraju odgovarati a to su Navijaci.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑27 maj 2021, 14:56@venama, @zagor
Nevjerojatno je da mladi i obrazovani ljudi ne prepoznaju šansu, potentnos i izazov u poslu, u kolektivu kakav je FKS trenutno.
Imaš bezrezervnu podršku investitora, veliku slobodu u odlučivanju i nikakvu konkurenciju, mislim na klubove u istom rangu takmičenja.
Umjesto da se okružiš provjerenim ljudima (mora ih biti)
na istom levelu, ti skupiš papaka ko u Čevljanovićima na teferiću oko sebe.
Možemo mi mlatiti praznu slamu o igračima, formacijama, sanjati razne trenere ali dok se ovo gore u upravi ne utegne, od nas hajra nema, sve je uzalud.
Koliko god kasnimo a kasnimo fino, dobro je da svi skupa dižemo svijest, budemo kritični i samokritični.
Još uvijek imamo najbolju startnu poziciju u ligi za napredak.
Siguran sam da u BiH ima pametnih ljudi spremnih da rade, posao koji je izuzetno potentan, pošteno i predano stvarajući nove vrijednosti za klub uporedo unapređujući sebe i ostale. Treba ih naći, neka to bude i sadašnja direktorica ali da radi kako treba a ne kao do sada.
Pa ne traži niko da konstruišu letjelicu za Mars, samo ustrojite to kako treba i radite jeb.
Ova konferencija je bila nešto što je nedostajalo, mislio sam i prije da nešto nije u dure ali ovakav amaterizam ne bi očekivao ni na malo boljoj pijačnoj tezgi.
Moguce cak da nakon svega pocnu da rade kako treba da im se ove greske ne bi ponavljale ubuduce
Nadajmo se i da će početi raditi kako treba i da neće ponavljati greške.
Kako reče @venama, vrijeme je najbolji sudija.
Vidjet ćemo.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Onda je dobro, jedan mora uvijek biti na terenu, dva starteri. Stranci ostaju na 5?Red1946 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:22Jučer pisalo, bilo predloženo 4 u zapisniku, dva na terenuNisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:18Da li sad ovo pravilo znaci ukidanje pravila da moras imati 4 U21 igraca u zapisniku. Ako je tako, znaci da nisi ništa dobio, smanjio si sa 4 na 2 igraca i da jedan mora igrat.
Prihvaćeno
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Zoran je ispao s ekipom iz prvenstva. Je l pratio je ekipa bas bila ocajna da nije mogao ili i lose vodjena ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Bili su vec u prilično teškoj situaciji na tabeli, kada ih je preuzeo u januaru.Ali eto, pobjedili su Ferencvaros u gostima 1:0 golom Suljićafeniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:33Zoran je ispao s ekipom iz prvenstva. Je l pratio je ekipa bas bila ocajna da nije mogao ili i lose vodjena ?

feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:33Zoran je ispao s ekipom iz prvenstva. Je l pratio je ekipa bas bila ocajna da nije mogao ili i lose vodjena ?

Po svemu sudeci, nije mogao nista. Bas su zglajzali prije njega. Ekipa koja je bila zadnja kad je on preuzeo, s njim je u 15 kola bila 6. na tabeli. Ozbiljan covjek nema se tu sta pricati.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači dobro je vodio.vedinjo98 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:43feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:33Zoran je ispao s ekipom iz prvenstva. Je l pratio je ekipa bas bila ocajna da nije mogao ili i lose vodjena ?
Po svemu sudeci, nije mogao nista. Bas su zglajzali prije njega. Ekipa koja je bila zadnja kad je on preuzeo, s njim je u 15 kola bila 6. na tabeli. Ozbiljan covjek nema se tu sta pricati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako ce kome odgovarati ovo sa mladima u ekipi, valjda bi to trebalo najvise nama da odgovara.
Sine,ne razumijes se u kapitalizam. Svrha ulaganja nije stvaranje 'samoodrzivosti' nego je zarada,profit. Drugo ,ovo je njegov klub,ne ulaze nama,ni meni ,ni tebi ,nego sebi !!forza_juve je napisao/la: ↑27 maj 2021, 13:05Pa treba neko da te gura da to postane, u našem slučaju je to Nam logično da i on želi da smo samoodrživ klub a ne da pokriva minuse, pa bolje mu je onda u drugi biznis ulagati pare nego da baca u bunar. Nam sada ulaze i pokriva u nadi da će mu se to u budućnosti isplatiti eh sada da li kroz transfere, Evropu ili prodaju kluba to ćemo da vidimo.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 12:52Ne ide u istu recenicu samoodrziv klub i vlasnik milijarder. Ako cemo bit samoodrzivi nakon nekog vremena nam ne treba on
Spašeni smo propasti to je najbitnije
Svi smo pomislili kada je došao milijarder u klub da ćemo postati što je PSG u Francuskoj i da ćemo se rasipati parama, qrko sine pljuni i zaradi.
Tan je kupio uloge za 3-4 miliona KM ,po pricama sa ovog foruma Nam je uloge platio 12-20 miliona KM. Ako bi Nam ulozio 30 miliona u ekipu,igrace vezane ugovorima ,ako bi ulozio 20 miliona u stadion,dugorocno u posjedovanju,ako bi se ostvarili sportski uspjesi i preko njih sponzorski ugovori. Vrijednost uloga FKS bi otisla do neba. Svu tu razliku u parama bi uzeo Nam a mi ,ja i ti,ne bi nista dobili. Ne kazem da trebamo,nego samo da kazem da je prica o 'samoodrzivosti' i davanju para suplja. Svaki ulozenu marku u FKS,Nam ulaze u svoj biznis a ne daje nama nista. Mi mozemo samo imati imaginarno zadovoljstvo sportskim rezultatima.
Mi,kao navijaci,samo zelimo da se nase navijacke zelje i strasti,poklope sa njegovim poslovnim interesima. A jednog dana kad Nam odluci da proda uloge sa minusom ili plusom ( to nije moj a ni nas problem ),doci ce novi vlasnik,sa novom zeljom za zaradom a nama navijacima ce biti isto.
Jel nista od Akrapovica, negdje vidjeh da preuzima ja mislim Levski?
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bravo +1Antikloc je napisao/la: ↑27 maj 2021, 16:01Sine,ne razumijes se u kapitalizam. Svrha ulaganja nije stvaranje 'samoodrzivosti' nego je zarada,profit. Drugo ,ovo je njegov klub,ne ulaze nama,ni meni ,ni tebi ,nego sebi !!forza_juve je napisao/la: ↑27 maj 2021, 13:05Pa treba neko da te gura da to postane, u našem slučaju je to Nam logično da i on želi da smo samoodrživ klub a ne da pokriva minuse, pa bolje mu je onda u drugi biznis ulagati pare nego da baca u bunar. Nam sada ulaze i pokriva u nadi da će mu se to u budućnosti isplatiti eh sada da li kroz transfere, Evropu ili prodaju kluba to ćemo da vidimo.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 12:52Ne ide u istu recenicu samoodrziv klub i vlasnik milijarder. Ako cemo bit samoodrzivi nakon nekog vremena nam ne treba on
Svi smo pomislili kada je došao milijarder u klub da ćemo postati što je PSG u Francuskoj i da ćemo se rasipati parama, qrko sine pljuni i zaradi.
Tan je kupio uloge za 3-4 miliona KM ,po pricama sa ovog foruma Nam je uloge platio 12-20 miliona KM. Ako bi Nam ulozio 30 miliona u ekipu,igrace vezane ugovorima ,ako bi ulozio 20 miliona u stadion,dugorocno u posjedovanju,ako bi se ostvarili sportski uspjesi i preko njih sponzorski ugovori. Vrijednost uloga FKS bi otisla do neba. Svu tu razliku u parama bi uzeo Nam a mi ,ja i ti,ne bi nista dobili. Ne kazem da trebamo,nego samo da kazem da je prica o 'samoodrzivosti' i davanju para suplja. Svaki ulozenu marku u FKS,Nam ulaze u svoj biznis a ne daje nama nista. Mi mozemo samo imati imaginarno zadovoljstvo sportskim rezultatima.
Mi,kao navijaci,samo zelimo da se nase navijacke zelje i strasti,poklope sa njegovim poslovnim interesima. A jednog dana kad Nam odluci da proda uloge sa minusom ili plusom ( to nije moj a ni nas problem ),doci ce novi vlasnik,sa novom zeljom za zaradom a nama navijacima ce biti isto.
Nije on nikakav dobrotvor, covjek se bavi biznisom.
- forza_juve
- Kontakt:
Ako si meni odgovorio pročitaj još jednom šta sam napisaoAntikloc je napisao/la: ↑27 maj 2021, 16:01
Sine,ne razumijes se u kapitalizam. Svrha ulaganja nije stvaranje 'samoodrzivosti' nego je zarada,profit. Drugo ,ovo je njegov klub,ne ulaze nama,ni meni ,ni tebi ,nego sebi !!forza_juve je napisao/la: ↑27 maj 2021, 13:05Pa treba neko da te gura da to postane, u našem slučaju je to Nam logično da i on želi da smo samoodrživ klub a ne da pokriva minuse, pa bolje mu je onda u drugi biznis ulagati pare nego da baca u bunar. Nam sada ulaze i pokriva u nadi da će mu se to u budućnosti isplatiti eh sada da li kroz transfere, Evropu ili prodaju kluba to ćemo da vidimo.feniksptica je napisao/la: ↑27 maj 2021, 12:52Ne ide u istu recenicu samoodrziv klub i vlasnik milijarder. Ako cemo bit samoodrzivi nakon nekog vremena nam ne treba on
Nam ulaže u nadi da bi mu se kasnije isplatilo jer je to biznis.
A logično da bi mu se još više isplatilo da smo samoodrživ klub i da onda kupi sav kajmak
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti Alfred nanulicu pačeničku.holyman je napisao/la: ↑27 maj 2021, 05:53Pitali su to ali bez konkretnog odgovora, sabra odgovorila okolisanjem i nekom trecom pricom tako da nista nisi dobio. Nema veze cekat cemo da pocnu pripreme pa ce onda reci da je ljeti zayebano dovesti bilo koga.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 02:21Za sad nista konkretno, cudi me kako nisu novinari nista pitali na pressu. I ovo imena sto je izaslo, izgleda vise je neko raspitivanje ili nudjenje.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:51Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?
Za 10-15 dana pocinju pripreme za novu sezonu, plus dosta rupa u kadru ukoliko odu svi igraci kojima isticu ugovori ili su najavili svoj odlazak.
Ovog sabrinog alfreda jos nije stid nastaviti pisati ovolike gluposti

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Krle uzima nase papire i nadam se da ce ostat, bar da objasni novim igracima za kvartalno placanje i donese nam sta keka preko repkeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2021, 15:10Odlaskom Pejovica imamo stranca manje![]()
Jos kad bi nas napustio Cmiljanic i Krste..Dovesti 2 top stranca, ostalo akademce promovirati
Cmilja raskid kao i vecina ostalih....
Ali prvo SD zivota vam od toga sve zavisi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Jucer su me zaprepastile dvije situacije kod nasih igraca na tekmi. Grcevi kod Milicevica i umor kod istrosenog Hebibovica. Neznam sta je radio taj gospodin kondicioni (jeleskovic) ali se vidi da drugi dio prvenstva samo tri igraca imaju snage. Andrej, Fanimo donekle i Mirko ostali popadali poslije 50 min. Hebu treba pod hitno otpisat da ne umre na travnjaku juce ga jedva doktori spasili da nebude mejt 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- ElCartel11
- Kontakt:
Zoran bi bio definitivno upgrade na ove naše ublehe od trenera koji nisu makli dalje od PL.
Sa Diosgyorom u 15 kola bio na 6 poziciji. Jeste da su ispali sa njim ali najbitnije, da nisu ZBOG njega.
Ali opet mi je nekako nerealno ocekivati takvo ime. Jer bice kao uvijek dolazi Zoran Zekic na kraju dodje neki Ublehic koji nije vodio nikog ozbiljnog.
Sa Diosgyorom u 15 kola bio na 6 poziciji. Jeste da su ispali sa njim ali najbitnije, da nisu ZBOG njega.
Ali opet mi je nekako nerealno ocekivati takvo ime. Jer bice kao uvijek dolazi Zoran Zekic na kraju dodje neki Ublehic koji nije vodio nikog ozbiljnog.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijelisampion, bordospartanac, Burberry46, Fouzi1, Haksss, HyperOS, svabonja, tajsamja i 82 gosta.