FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 27 maj 2021, 14:03

Oni su nas izbacili iz kombinacija ali uz pomoc nas samih ,penale protiv Tuzle u kupu ispadas gdje ti gotovo svaki igrac promasuje penal,Bekric protiv Slobode promasuje penal,Stilic protiv Srajeva,protiv Mladosti imas 2 igraca vise ,jbg nije da nema do nas :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 27 maj 2021, 14:05

Meni uopste nije cudno sto nas nema po portalima.Tekstovi po portalima pocinju onog momenta kada se pojavi druga ekipa,trenutno na zalost niko ne zeli da preuzma nas klub ili odgovornost.I dalje tvrdim ovo je plan za prodaju pomocnog terena.
Kada bude tajming za prodaju pocece bombardovanje tekstovima po raznim portalima.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 27 maj 2021, 14:06

SudoHusika je napisao/la:
27 maj 2021, 13:57
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
27 maj 2021, 13:51
1921boy je napisao/la:
27 maj 2021, 13:46

Pa prije je liga bila što se kaže u 20 deka ....
Ona sezona kad je Leotar bio prvak dosta ekipa je bilo u bod, dva mislim da je Jedinstvo bilo 15,16 sa 50 bodova a Sloboda 4,5 sa 54 - 55 bodova znači razlika u 5 bodova od 15 do 4 pozicije. Doduše tad je bilo 20 ekipa a sad ima 12.

Većina kaže zbog dugova i dovođenja mladih igrača da ćemo se boriti za opstanak, ako iole sklopimo normalnu ekipu uz redovna primanja mozemo do 4,5 pozicije bez problema za bolji plasman trebaju premije i par full igrača.

Jeste mislim da je Sloboda bila 6.ta ma to su godine kad su svi bili u 5 deka al se tad mracilo i oblacilo. Nadam se da se vise nikad liga nece vratit u ono mracno doba.

Ma znas kako je brate mi kad bi slozili neku polu kvalitetnu ekipu opet smo bez para nigdje. Doslo je vrijeme da su uvijek pare prve. A nama su takvi nehljebi u klubu da sumnjam da cemo cvaknut neke pare. Eventualno ako dodje neka sposobnija uprava.
Bilo je mračno a ni sada nije daleko uopšte. Pogledaj samo kako su od januara iscenirali kompletnu ligu. Dugo pratim bh fudbal i odgovorno tvrdim da je ovo jedna od top 3 najskandaloznije sezone.

Borac sa penalima i offside-ima.
Kartoniranje svih protivnika borca.
Nas na proljeće u 4 kola izbacili iz svih kombinacija jer smo smetali njihovom zamišljenom poretku gore.
Olimpik nogama i ucjenama istjerali iz lige a Radnika povalili jer ne pripada vladajućoj stranci u, na genocidu nastalom, entitetu.

Mračno doba, nego šta moj ti.

I ovo je definitvno premracno u pravu si. Nas su izbacili iz utrke prve i najvise su nas pokrali jer nemamo para i oni su znali to. A mi smo sutili a trebali smo se dici. Definitvno ako ostane ovaj punoglavac da ce biti jos gore i gore. Al nekako mi je u glavi ono doba ostalo mracnije mozda iz razloga sto je duze trajalo ako se ovako bude siljilo Borcu narednih tri godine a vjerovatno hoce moci ce se reci da je ovo mracnije doba od onog. Ali sad vec znamo sta ocekivati i zato bi trebali raditi na ozdravljenju kluba pa tek onda razmisljati o titulama i kupovima.

@1921boy nije ni ona ekipa bila nesto aman zaman ali smo potrefili sa transferima. Kad bi sad potrefili dva tri transfera imali solidnog trenera ubacili par juniora i krenuli u ozdravljenje kluba izborili bi licence polako vracali dugove i krenuli normalnim i zdravim putem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 27 maj 2021, 14:08

Veliko hvala Mustafi Mujezinoviću koji je svojim golovima direktno donosio bodove, kako god da je odigrao ostatak sezone.

Zbog njegovih frljoka se sad ne strepi za opstanak.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 27 maj 2021, 14:08

delinjo je napisao/la:
27 maj 2021, 14:03
Oni su nas izbacili iz kombinacija ali uz pomoc nas samih ,penale protiv Tuzle u kupu ispadas gdje ti gotovo svaki igrac promasuje penal,Bekric protiv Slobode promasuje penal,Stilic protiv Srajeva,protiv Mladosti imas 2 igraca vise ,jbg nije da nema do nas :D
Ma naravno da ima, nisam uopšte ni skinuo odgovornost sa naših igrača a ti znaš moj stav i mišljenje za njih.
Nego buraz, poništi ti čist go na derbiju, Sloboda ti zabija iz offsidea od 3 metra, ne svira ti 4 penala u duelima sa TC i Olimpikom, sramotno ti poništi čist go protiv Olimpika. Sjeti se na zimu samo rasporeda napakovanog' i lakrdije u zadnjem kolu u Krupi.

Hoću da kažem - iovako poljuljanom i podijeljenom klubu sa nedostatkom finansija su postavili nogu i bukvalno je sve eskaliralo tim sudijskim krađama o kojima se vrlo kratko pričalo, ili gotovo nikako.
Pa malom Šabanu je zglob napuk'o zbog tog jednog nedosuđenog penala i momak nije zaigrao više do kraja sezone.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 27 maj 2021, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2021, 14:11

Kao što je SportSport.ba najavio, desile su se određene promjene po pitanju pravila zaštićenog godišta, odnosno umjesto četiri u zapisniku, od naredne sezone klubovi će u početnih 11 morati imati dvojicu igrača ispod 21 godine.

Treba svakako istaći da će jedan od dva mlada igrača morati da bude konstantno u igri
i na ovaj način je NSBiH otvorio vrata dodatnom razvoju mladih fudbalera u bh. klubovima.
Moramo starohane, svakako, izbaciti sad. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 27 maj 2021, 14:12

Trener što prije, to bolje, ako može odmah poslije utakmice sa Krupom. Ugovori svakako ističu mnogim i nikom ne produživati osim njih nekolicine (Ostaviti mlađe: Vrhovac, Gasal, Subašić i sl.).
Hvala: Eriću, Benderu, Kosoriću, Miličeviću, Blaževiću, Stevanoviću, Alispahiću, Veselinoviću, Mujezinoviću, Lendriću (10 igrača)...
Dovesti:
- golmana (Azir Muminović, ostaviti Muftića kao zamjenu),
- jednog štopera (ostaviti Ikića, Vrhovca)
- lijevog i desnog beka (ala Memija i neko, ostaviti Šehića kao zamjenu),
- jednog def. veznog (ala Čurjurić ),
- jednog ofan. veznog za prvu postavu,
- tri krila, jer ne znam kakva je situacija sa Ramovićem.
- jednog špica (ala Krpić-kojeg ne možemo platiti, te Zec i Jurčić kao zamjena (10 igrača).

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 27 maj 2021, 14:17

Ljudi, nemojte se blamirati pričom o tome kako je nas neko udaljio od borbe nekakvim zakulisnom radnjama. Samo sebi dodatnu štetu nanosimo ako počnemo vjerovati u to. Budimo realni pa priznajmo da smo bili grozni, popucali po svim šavovima. Nemamo kluba i mi bi se kao borili za titulu. Evo i svaki realan pitar će reći da i nije bilo tolikih namještanja. Oni su se sami ubili. Ni jednu utakmicu oni ne mogu reći da su nešto zakinuti. Znači sami su krivi što su prokockali tu prednost. Borac je počeo koristiti sudijsku zaštitu tek kad je vidio da ima šanse, kad se ta prednost istopila. E sad što mi živimo u takvoj državi gdje se apsolutno za sve vežu neke teorije zavjera, to je druga priča. Borac ništa nije radio što nisu radili i prije klubovi u sve i jednoj sezoni od kako se igra naša liga. Mediji su od svakog žutog kartona pravili priču kako se Borcu namješta. Kakvo je to namještanje ako tebi glavni konkurent ne bude zakinut za jedan jedini bod?

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 27 maj 2021, 14:24

obagol je napisao/la:
27 maj 2021, 14:17
Ljudi, nemojte se blamirati pričom o tome kako je nas neko udaljio od borbe nekakvim zakulisnom radnjama. Samo sebi dodatnu štetu nanosimo ako počnemo vjerovati u to. Budimo realni pa priznajmo da smo bili grozni, popucali po svim šavovima. Nemamo kluba i mi bi se kao borili za titulu. Evo i svaki realan pitar će reći da i nije bilo tolikih namještanja. Oni su se sami ubili. Ni jednu utakmicu oni ne mogu reći da su nešto zakinuti. Znači sami su krivi što su prokockali tu prednost. Borac je počeo koristiti sudijsku zaštitu tek kad je vidio da ima šanse, kad se ta prednost istopila. E sad što mi živimo u takvoj državi gdje se apsolutno za sve vežu neke teorije zavjera, to je druga priča. Borac ništa nije radio što nisu radili i prije klubovi u sve i jednoj sezoni od kako se igra naša liga. Mediji su od svakog žutog kartona pravili priču kako se Borcu namješta. Kakvo je to namještanje ako tebi glavni konkurent ne bude zakinut za jedan jedini bod?
Pregledaj snimak utakmice samo sa Olimpikom i biće ti jasno. Najstrašnija krađa u zadnjih 10 godina u ligi.
Željezničar za život cijeli!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 27 maj 2021, 14:28

Da smo drastično oštećeni jesmo, da je to jedino što je uticalo na ovakvu situaciju nije. Oštećeni jesmo za minimalno 12 bodova ali nije to jedino, vidjeli smo utakmicu u Bijeljini golman poklanja gol Radniku, Duraković poklanja dva gola Zrinjskom, Bekrić i Štilić promašuju penale, golovi protiv Širokog.

Financije, suđenje i (ne)kvalitet su utjecali na to da se mi sada nalazimo gdje se nalazimo. I to tačno ovim redoslijedom kako je i napisano.
Rodjeni su pitarske picke!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 maj 2021, 14:30

SudoHusika je napisao/la:
27 maj 2021, 14:08
delinjo je napisao/la:
27 maj 2021, 14:03
Ma naravno da ima, nisam uopšte ni skinuo odgovornost sa naših igrača a ti znaš moj stav i mišljenje za njih.
Nego buraz, poništi ti čist go na derbiju, Sloboda ti zabija iz offsidea od 3 metra, ne svira ti 4 penala u duelima sa TC i Olimpikom, sramotno ti poništi čist go protiv Olimpika. Sjeti se na zimu samo rasporeda napakovanog' i lakrdije u zadnjem kolu u Krupi.

Hoću da kažem - iovako poljuljanom i podijeljenom klubu sa nedostatkom finansija su postavili nogu i bukvalno je sve eskaliralo tim sudijskim krađama o kojima se vrlo kratko pričalo, ili gotovo nikako.
Pa malom Šabanu je zglob napuk'o zbog tog jednog nedosuđenog penala i momak nije zaigrao više do kraja sezone.
Ma znam moj Husika,ali nismo mi ovdje gdje jesmo zbog sudija i Vice,da bar jesmo mislim onda bi nasi problemi bili mali :mrgreen:

Oni nas samo dotuku na koljenima :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 maj 2021, 14:37

1921TM87 je napisao/la:
27 maj 2021, 14:12
Trener što prije, to bolje, ako može odmah poslije utakmice sa Krupom. Ugovori svakako ističu mnogim i nikom ne produživati osim njih nekolicine (Ostaviti mlađe: Vrhovac, Gasal, Subašić i sl.).
Hvala: Eriću, Benderu, Kosoriću, Miličeviću, Blaževiću, Stevanoviću, Alispahiću, Veselinoviću, Mujezinoviću, Lendriću (10 igrača)...
Dovesti:
- jednog špica (ala Krpić-kojeg ne možemo platiti, te Zec i Jurčić kao zamjena (10 igrača).
Sta rece, Curjuric defanzivni vezni jel? :urnebes: :urnebes:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 maj 2021, 14:38

Hamza Gasal pozvan u mladu reprezentaciju BiH

Osamnaestogodišnji krilni fudbaler Željezničara, Hamza Gasal, dobio je poziv selektora U-21 reprezentacije, Slobodana Starčevića, za naredne prijateljske utakmice.
https://fkzeljeznicar.ba/hamza-gasal-po ... bih/45502/

Mogao je vala komotno i Subasica dok se zahuktao. :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 27 maj 2021, 14:57

LjoZee je napisao/la:
27 maj 2021, 14:38
Hamza Gasal pozvan u mladu reprezentaciju BiH

Osamnaestogodišnji krilni fudbaler Željezničara, Hamza Gasal, dobio je poziv selektora U-21 reprezentacije, Slobodana Starčevića, za naredne prijateljske utakmice.
https://fkzeljeznicar.ba/hamza-gasal-po ... bih/45502/

Mogao je vala komotno i Subasica dok se zahuktao. :mrgreen:
Realno i trebao je,očigledno da nema lobi iza sebe,za razliku od Hamze.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 27 maj 2021, 14:59

Drago mi je za Hamzu jer ima nekih elemenata modernog igraca, ali Subasic bi isto tako svojim igrama trebao dobiti poziv. Samo se nije trebao da stavlja kao krilo, nego da igra veznog igraca kao protiv Borca. Protiv Borca odigra kvalitetno, dok protiv Veleza ili Zrinjskog losije, jer je stavljen na krilo.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 27 maj 2021, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 27 maj 2021, 15:04

bhsport je napisao/la:
27 maj 2021, 14:37
1921TM87 je napisao/la:
27 maj 2021, 14:12
Dovesti:
Sta rece, Curjuric defanzivni vezni jel? :urnebes: :urnebes:
Što da nije golman, pa takva reakcija?!
Složit ćeš se da nije (po poziciji) ni Dželo Muharemović, ni Albin Pelak, ni Semir Štilić....u svakom slučaju čovjek može da igra i ofanzivnije i defanzivnije. Provalio si me nema šta.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 maj 2021, 15:26

1921boy je napisao/la:
27 maj 2021, 14:28
Da smo drastično oštećeni jesmo, da je to jedino što je uticalo na ovakvu situaciju nije. Oštećeni jesmo za minimalno 12 bodova ali nije to jedino, vidjeli smo utakmicu u Bijeljini golman poklanja gol Radniku, Duraković poklanja dva gola Zrinjskom, Bekrić i Štilić promašuju penale, golovi protiv Širokog.

Financije, suđenje i (ne)kvalitet su utjecali na to da se mi sada nalazimo gdje se nalazimo. I to tačno ovim redoslijedom kako je i napisano.
Pa to je najbitnije kako nije. Kad ti neko uzme 15 Bodova greškama sudija to nije do trenera. Mi bi bili u evropi sigurni,ne bi mijenjao trenera bez veze i nesto bi se uradilo.

Imali smo loših utakmica, imali smo dobrih al i s ovako tankim sastavom bi otišli u Evropu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 27 maj 2021, 15:27

Koliko vidim hamzi istice ugovor za par dana tako da ce vjwrovatno nastaviti karijeru negdje drugo

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 27 maj 2021, 15:38

Vanadij je napisao/la:
27 maj 2021, 15:27
Koliko vidim hamzi istice ugovor za par dana tako da ce vjwrovatno nastaviti karijeru negdje drugo
Ma gdje će ba, moze u Igman, Sim Bau i tako..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 27 maj 2021, 15:44

Benderrr je napisao/la:
27 maj 2021, 15:38
Vanadij je napisao/la:
27 maj 2021, 15:27
Ma gdje će ba, moze u Igman, Sim Bau i tako..
Zavisi sta su mu ambicije ali ima ugovor jos par dana

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.