FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Lik sa slike se zove Zlatan Čakal, i do prije par godina bio rukometaš RK Bosna, a jučer hladno sjedi u stručnom štabu uz Dženu i Ahmetovića
Klasični primjer prijateljskog/familijarnog zapošljavanja u klub.Nisam ni onog Evelina Pipu progutao kako treba, a ovaj se pacijent pojavio
Izgleda da u naš stručni štab može uči svaka guzica, ja životom garantujem da na ovom forumu postoji nekoliko momaka koji su stručniji i kompetentniji od ovog lika.

oj jbtHistoricar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:18Lik sa slike se zove Zlatan Čakal, i do prije par godina bio rukometaš RK Bosna, a jučer hladno sjedi u stručnom štabu uz Dženu i Ahmetovića![]()
Klasični primjer prijateljskog/familijarnog zapošljavanja u klub.Nisam ni onog Evelina Pipu progutao kako treba, a ovaj se pacijent pojavio
![]()
Izgleda da u naš stručni štab može uči svaka guzica, ja životom garantujem da na ovom forumu postoji nekoliko momaka koji su stručniji i kompetentniji od ovog lika.
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- AngelDiMaria
- Kontakt:
stranac sto posto, neki nas jaci covjek na sd i tjt
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Zlatan je prema cometu "Komesar bezbjednosti"
Pipo Evelin : Predstavnik kluba
Pipo Evelin : Predstavnik kluba
Jeste komesar, kakav strucni stab ba. Mislim da je kriminalistiku zavrsio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Klub se bori protiv lopovluka,a igraci istog tog kluba cestitaju maksimovicu i borcu na "zasluzenoj"tituli

Ma laze, vidis da svaki interviju koji daje pravda titulu..jesu nasi klocevi ali ne vjerujem bas toliki.Sanchez1987 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:52Klub se bori protiv lopovluka,a igraci istog tog kluba cestitaju maksimovicu i borcu na "zasluzenoj"tituli![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne moze ona sasjec sto je bila Namova idejaajdohordas je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:0110000%
Srz problema i to je najveca Sabrinina greska sto to nije sasjekla kad smo svi vidjeli da ne ide.
Napisala mu da je protiv te strategije, ali Hadzija baco price i Nam mu odobravao...
Jbg zivot covjek sve objasni a vi opet svoje neke teorije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Uzas
Po meni nijedan ni drugi pojma nemaju
Samo imena zvucna
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit će završeno ubrzo

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
"U proteklim danima se nisam javno oglašavao. Poštovao sam svoje ugovorne obaveze i pravilnike kluba. Međutim, danas sam raskinuo svoj ugovor i okončao svoj angažman u Fudbalskom klubu Sarajevo. Nalazim se na putu kući i s obzirom na to da je u proteklom periodu bilo dosta špekulacija oko mog statusa, osjećam potrebu radi sebe, svog ugleda i integriteta, ali i javnosti i navijačima da obrazložim.“, rekao je Pejović, dodavši:
„Odlukom Direktorice sam odstranjen iz ekipe i poslan na godišnji odmor. Nisam imao razgovor sa Šefom struke, bilo mi je onemogućeno da pristupim treninzima", istakao je i nastavio je:
"Imao sam želju da pomognem ekipi u finišu sezone, međutim nisam imao priliku niti sam dobio adekvatno objašnjenje. Moram istaći da za vrijeme mog boravka u klubu nikakav incident nisam napravio niti je ikada bilo kakva procedura protiv mene pokrenuta".
Pejović je protiv kluba podnio tužbu zbog neisplaćenih obaveza.
"Klubu sam nudio mogućnost da se rastanemo u miru i prijateljskim okvirima. Tražio sam samo ono što mi se duguje do tog trenutka, ali Klub se na to oglušio. Na kraju, mogu reći da sam u Sarajevu imao lijep period i zahvaljujem se prije svega mojim saigračima na odličnoj saradnji, kojima od srca čestitam na jučerašnjoj pobjedi i osvajanju trofeja pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine i želim svima puno sreće u nadolazećoj sezoni".
Pejović je u dresu Sarajeva odigrao ukupno 30 utakmica i upisao je četiri asistencije.
„Odlukom Direktorice sam odstranjen iz ekipe i poslan na godišnji odmor. Nisam imao razgovor sa Šefom struke, bilo mi je onemogućeno da pristupim treninzima", istakao je i nastavio je:
"Imao sam želju da pomognem ekipi u finišu sezone, međutim nisam imao priliku niti sam dobio adekvatno objašnjenje. Moram istaći da za vrijeme mog boravka u klubu nikakav incident nisam napravio niti je ikada bilo kakva procedura protiv mene pokrenuta".
Pejović je protiv kluba podnio tužbu zbog neisplaćenih obaveza.
"Klubu sam nudio mogućnost da se rastanemo u miru i prijateljskim okvirima. Tražio sam samo ono što mi se duguje do tog trenutka, ali Klub se na to oglušio. Na kraju, mogu reći da sam u Sarajevu imao lijep period i zahvaljujem se prije svega mojim saigračima na odličnoj saradnji, kojima od srca čestitam na jučerašnjoj pobjedi i osvajanju trofeja pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine i želim svima puno sreće u nadolazećoj sezoni".
Pejović je u dresu Sarajeva odigrao ukupno 30 utakmica i upisao je četiri asistencije.
JURIŠ
Dobro jutro Sarajevo,najtrofejniji fudbalski klub u Bosni i Hercegovini se zove imenom tvojim!!!
ISTINA ZA VEDRANA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bravo rukovodstvu kluba, Pejovic FIFAi tuzio klub, svaka cast. Covjek trazio samo plate do ovog trenutka, sad ces sve platiti + eventualni "penali".
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Jedini smo klub u historiji fudbala, koji kao ima investitora milionera, a igračima duguje po četiri plate i maltene ih tjera da klub tuže FIFINisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:41Bravo rukovodstvu kluba, Pejovic FIFAi tuzio klub, svaka cast. Covjek trazio samo plate do ovog trenutka, sad ces sve platiti + eventualni "penali".

- NisamInSajder
- Kontakt:
Tuzno. Saljemo dobru poruku igracima koji bi u buducnosti mogli potpisati za nas klub.Historicar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:44Jedini smo klub u historiji fudbala, koji kao ima investitora milionera, a igračima duguje po četiri plate i maltene ih tjera da klub tuže FIFINisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:41Bravo rukovodstvu kluba, Pejovic FIFAi tuzio klub, svaka cast. Covjek trazio samo plate do ovog trenutka, sad ces sve platiti + eventualni "penali".![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
I to baš pred početak ljetnog prelaznog roka, kada trebamo dovesti nekoliko igrača.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:46Tuzno. Saljemo dobru poruku igracima koji bi u buducnosti mogli potpisati za nas klub.Historicar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:44Jedini smo klub u historiji fudbala, koji kao ima investitora milionera, a igračima duguje po četiri plate i maltene ih tjera da klub tuže FIFINisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 10:41Bravo rukovodstvu kluba, Pejovic FIFAi tuzio klub, svaka cast. Covjek trazio samo plate do ovog trenutka, sad ces sve platiti + eventualni "penali".![]()
Catakovic napustio zvanicno Trencin. ali steta sto nema para. 

**** vas pejovic..namjerno nije igrao,svima se dugovalo i svi ce naplatiti,branite majmuna od svog kluba,nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.