u jednom momentu kaze ja ne znam nista, ne mjesam se, do nama su mogli doci svi, u drugom momentu ja sve znam ali ja sam bila protiv, u trecem bez mene se ne moze doci do Nama hahahaha. Gaborka pukla. imana nisam ja evo Bogu mi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma da on moze vise.**** ne bi bio ovako.ljut i ogorcen na sve pa i ovo jutrosnje sarajevsko sunce.obrijanopile je napisao/la: ↑27 maj 2021, 05:27Kazes "lezba" , a ti bi da yebeš, nedefinisano koji spol, u "GUZICE"...Vecina komentara na temi je kao prva tvoja riječ i ova tvoja zadnja rečenica. Ne zna se ko smo, sta želimo i kako želimo, ali se zna da želimo, nešto...
Pročitam dva ili tri posta iznad komentar " e, a gdje smo sad" isto kao da smo ispali iz lige, pa sad, sjetno, tugujemo. Kritikujemo kada treba i ne treba ( mislim da sad i treba kritikovati), napadamo samo da bi se pridružili napadu, vrijedjamo, izmisljamo, a kada treba dati konstruktivan prijedlog, izvaditi kesh. E, tu nas nema... Osvojiš Kup i onda omalovažavaš to tako sto kažemo da nam je dat, pušten i sta vec ne... Nismo osvojili ligu. Ja, i? Je li nam prvi put da je ne osvojimo? Nije. Vise je nismo osvajali, nego sto jesmo.
Da je sve bilo pošteno, ja vam garantujem, da i sa ovako lošom igrom u zadnjoj trećini, mi bi bili prvaci. Nije bilo pošteno! Sto nas nije prestigao, Željo, Zrinjski, Široki? Zato sto oni nisu imali Vicu, Pilava, Čolpu i ostale prodane duše.. Neko je na onoj konferenciji rekao" da je kontaktirao, prije nego je sve ovo počelo sa stimanjem, kantonalni savez i generalnog sekretara da nas zaštiti od toga, lik se nije javio ni dan danas". Sve ovo nije opravdanje za neosvojenu titulu, al' je činjenica da je bilo tako. Osvojili smo Kup, hvala Bogu i na neki način malo popravili sezonu. O upravi ce odlučivati Nam, a ja se nadam da ce uprava biti pametna i završiti ovu krizaljku oko trenera i SD, na vrijeme, a vremena je sve manje. Ostaje da to vidimo u narednim danima....
meni je najdraza jer ti je babu nabila nogomKamuflazn je napisao/la: ↑27 maj 2021, 07:13Od pitanja za seata od 800 000 KM dodje do putnih naloga![]()
Gaborka u jednom momentu kaze ja ne znam nista, ne mjesam se, do nama su mogli doci svi, u drugom momentu ja sve znam ali ja sam bila protiv, u trecem bez mene se ne moze doci do Nama hahahaha. Gaborka pukla. Dilda imana nisam ja evo Bogu mi.
Upravo tako 100%.mma_hz je napisao/la: ↑27 maj 2021, 07:36Pa jel rekla da je svaki sef sektora,odjela nbt mogao kontaktirati Nama bez njene saglasnosti predstaviti projekat i ako on odobri ona se nije tu nista pitala iako je pisala covjeku da je protiv toga.Ne branim je samo pricam ono sto sam ja razumjeo sa presice,a da laze ne bi izlazila tako i javno yo govorila..Evo Emira,Jahica its itd neka izadju i neka kazu laze..sve se ona pitala.
Hvala druze ili ti gospodineobrijanopile je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04Ovo se oko namještanja Kupa od strane pojedini "navijaca" pise vec nekoliko dana. Ovakvim pisanjem dobivaju u oba slučaja. Prva varijanta je da smo zijanili, bilo bi da ne možemo dobiti nastimanu utakmicu, a kada pobjedimo ide prica vidite da je dogovoreno. Ja razumije gnjev zbog izgubljene titule, ali ne razumijem zelju za losim desavanjima da bi i dalje mogli napadati upravu, igrace i koga vec ne.
Ako pogledate kraj utakmice ima momenat gdje, ubleha od trenera Borca, napada Peljtu i mase mu rukama. Da je to dogovoreni, bilo bi rukovanje i idemo dalje. Ja nikoga necu ubjeđivati, vama kojima je nastimana utakmica čestitam pogodili ste, a nama koji smo osvojili Kup čestitam jer volimo klub i radujemo se njegovim uspjesima. Onima sto pisu po fb stranici i napadaju raju koja kaze da je regularna pobjeda, vise sreće drugi put. Nam, ako Bog da, ostaje i nece doci propali Svrakici, Husref , škola AFH je ugašena i nece je ponovo pokrenut, a vi se jedite dokle hoćete. Nadam se da ce uz Boziju pomoc, iduća sezona biti bolja i da ćemo biti pametni u svim segmentima. Cestitam iskrenim navijacima, Namu, igračima, strucnom štabu, upravi i našim sportskim prijateljima osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine. Kritičarima svega i svačega, zelim da svake godine pjene, ako Bog da, do Sudnjega dana. Zivjeli![]()
![]()
Ne kasnis 5 plata a i to sto se kasni ce biti isplaceno u narednih 5 dana. Imas stadion sa kojim 45 godina mozes raditii sta hoces. Imas trening centar u Butmiru minimalno jos 25 godina(+15), prostorije u najskupljoj ulici u gradu i ekipu koja je osvojila 4/5 trofeja. Ti mozda nebi dao ni milion, a neko drugi bi mozda i mnogo vise.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 02:24Realno, cijena zbog ovog duga moze biti samo manja. Jeste imas sad i taj stadion na zakupu, ali opet 5 plata kasnis i jos dug na poreznoj.
Sa ovom povredom ahilove tetive on je zavrsio profesionalnu karijeru. Neznam ni jednog sportistu da je se ozbiljno bavio sportom poslije operacije
A dobro oni su kao navijaci "udruga jednog lica" ili ti ga zulu ratnici.Mogu pricati,srati sta hoce,akcijati bla bla ali to je istina ma koliko se uvjeravali u suprotno.donDondon je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:47i na sto sam poseban sve ove godine i ove su Horde Zla,momcima svaka cast,prepoznaju problem i rjesavaju ga.
Kad vidim kone koliko padaju i koliko ih svi sramote a navijaci ni mukaet ,kao da ih zaboli ona stvar za sve a 9 godina bez titule,kao da su se predali.Pa ultrasi uletise svojima na stadion nakon samo nekoliko losih partija
Meni je jedino i interes samo Sarajevo, za razliku od mnogih ovde. Ti si korektan forumas, na tebe se ovo ne odnosi.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:47Dobro bi bilo za promjenu da ispred svega stavis Sarajevo da tako gledas mnoge stvari bi ti jasnije bile ovako se samo klub vrti u krug bez napredka koji smo trebali imatZip je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:44To su cinjenice.zagor1987 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:37
Sta je poenta tvog pisanja? Meni je FK Sarajevo prioritet i bio sam na strani uprave i branio je jer sam mislio da su imali dobrih poteza al ovo sad je uzas i da imalo obraza imaju neki od njih ujutru bi napustili klub nit znaju nit umiju i tu je kraj price
4/5 trofeja u zadnje tri godine FKS je osvojio.
A peti trofej smo izgubili, a imali veliku bodovnu prednost koju ni dan danas ne znam kako smo to uspjeli da uradimi.
Izvinite što se miješam, ali Cmiljanić nema povredu, nego hroničnu upalu Ahilove tetive (tendovaginitis, tenditis, tendosinovitis).robertkosar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:33Sa ovom povredom ahilove tetive on je zavrsio profesionalnu karijeru. Neznam ni jednog sportistu da je se ozbiljno bavio sportom poslije operacije![]()
+1000000Antikloc je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:21Kao sto je 'vlasnik' rekao na konferenciji : glavni krivac je on ! Znaci 99 % krivice je do Nama. On je apsolutno neozbiljan i nekonkretan investitor i sve je do njegove neozbiljnosti a nama je ostala bacena kost da se tucemo oko sitnica.
Sabrina je sasvim zadovoljavajuca na svom mjestu,radi svoj posao,lojalna je i postena. A takve osobine se u Bosni ne nalaze !
Trener Vinko je bio sasvim OK. Dok je imao dobar tim,razvaljivao je. Kad su mu razjebali tim nista vise nije mogao,jer je trener a ne cudotvorac. I nije istina da je bio za odlazak Benje i Rahe. Uz pritisak aminovao je odlazak Rahe ali da Benjo ostane,onda su mu priredili igranku i otisao je i Benjo. A ko je Benjo u ovoj ekipi znace oni koji su gledali prijateljsku protiv Levskog. Prvo poluvrijeme ,bez Benje-patnja ,jalovost,bezidejnost isto ovo proljece,drugo poluvrijeme s Benjom,razvaljivanje,Levski na koljenima. To mi amateri vidimo a kamoli Vinko. On se bunio ali nije imao muda da da otkaz ili ultimatum. Sutio je i trpio zbog par platica,sto mu se na kraju obilo o glavu.
Emir jeste smrad i jednostavno nije kalibar za stvaranje ' evropskog kluba' ali da je imao dovoljno novca,realizovao bi par transfera,s kojima bi ovu jadnu kukuruz ligu prepisali.
Tu dolazimo do glavnog problema : neozbiljnosti investitora. Za dvije godine koliko je tu,nije nasao nacin da novac bude stalno na raspolaganju 24/7. On bi da vodi klub a novac se salje ,po sistemu ,kao da ga salje tetka iz Vijetnama . Tako se ne posluje.
Igraci i uposlenici moraju primati plate na mjesecnoj bazi,sto se ostvari time da je na racunu uvijek dovoljno novca 24/7 a osim plata ,da se ima za transfere i intervencije. Sa velikim igracima i zvijezdama,uvijek treba para i intervencija. Kad se Tatar poceo buniti,da si mu bacio sto hiljada KM i rekao idi si kupi nesto. Sad bi bili prvaci,s 20 bodova razlike. A ovako si potrosio vise od toga na Cmiljanica i Mesanovica i imas kitu.
Nam ako zbog zakona ne moze ozvaniciti FKS kao firmu,treba onda otvoriti neku firmu u BiH,gradzevinsku ( to mu je fah ) uglavnom,da se novac moze normalno prabacivati i normalno raspolagati. A pravit 'evropski klub' i pištat kako u tom trenutku nemas para ( i to neku sicu ) je malo nego reci neozbiljno.
Drugi vid 'gazdine' neozbiljnosti su ovi glavni uposlenici i sistem upravljanja klubom. Ne moras se ti razumjeti u fudbal ali s parama itekako mozes postaviti ljude koje se razumiju i ljude koje ce kontrolisati finansijske tokove i troskove.
Nedostatak vizije i ozbiljnosti 'investitora' su nas krucijalni problem a sve ostalo prevazilazi iz toga.