Ideš četiri mjeseca bez prestanka, i onda tri sedmice raspusta... Pa četiri je veće od tri i kao broj a kamo li što se ovdje radi o mjesecima i sedmicama...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa neispravan torrent, to brisi i skidaj novi.The PUNISHER je napisao/la:Skidam PES 6 na Torrentu i stoji mi na 16,9 evo vec 2 sata,zna li neko u cemu je problem?
Jarane i meni je 3 sedmice raspust :S ali mi imamo 10 dana dodatnih u aprilu cini mi seUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta bolan ja bi se u top strpao mi još samo ovu sedmicu, blago vama sa četiri sedmice.... Hebem im ja.... Samo tri sedmice nama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ideš četiri mjeseca bez prestanka, i onda tri sedmice raspusta... Pa četiri je veće od tri i kao broj a kamo li što se ovdje radi o mjesecima i sedmicama...
tarikz je napisao/la:Jarane i meni je 3 sedmice raspust :S ali mi imamo 10 dana dodatnih u aprilu cini mi seUnica_Liverpool_ je napisao/la:Šta bolan ja bi se u top strpao mi još samo ovu sedmicu, blago vama sa četiri sedmice.... Hebem im ja.... Samo tri sedmice nama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a nisi ni ti normalan,,,,alfarouqaminu je napisao/la:pozz druzino!!!!!!!!!!!!!
samo kada si ti savrsenT-MAC je napisao/la:a nisi ni ti normalan,,,,alfarouqaminu je napisao/la:pozz druzino!!!!!!!!!!!!!
et vidis da nisi normalan...alfarouqaminu je napisao/la:samo kada si ti savrsenT-MAC je napisao/la:a nisi ni ti normalan,,,,alfarouqaminu je napisao/la:pozz druzino!!!!!!!!!!!!!
doso da te vidimFrutek je napisao/la:Alfarokarino otkud tebe ´vako rano
alfarouqaminu je napisao/la:doso da te vidimFrutek je napisao/la:Alfarokarino otkud tebe ´vako rano
jel si srecanFrutek je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:doso da te vidimFrutek je napisao/la:Alfarokarino otkud tebe ´vako rano![]()
![]()
Ja ne znam jel se to stalno desava, ali kad pricas s nekim preko telefona ko ima taj djavo, cuje se onaj zvuk kao kad ti mobitel zazvoni blizu TVa, meni je to strasno iritantno, al et, ima mobitelKing Kenny je napisao/la:Koristi li neko u sklopu *Moja TV* i internet...kakva je brzina...![]()
Kontao da to prikljucim jer mi se ova trenutna bas i ne svidja...
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 30 gostiju.