Eeee a gdje smo sad
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije toliko, ali jeste mozda pola te cifre sto je opet previse.PeppermintSA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:35Ja bih dekretom zabranio dovodjenje hr i sr polovnjaka. Isti **** bio stranac iz Kolumbije ili iz Čačka. Menadžerske mreže su toliko razvijene kod Srba i Hrvata da nema teorije da se pojavi neki ozbiljan igrač a da ne završi vani, pa makar to bila Bjelorusija, Ukrajina, itd. Ovo sto mi dovodimo je zadnji - najzadnji škart. Pa **** mater, Fanima je Mladost dovela iz druge slovenacke lige za tetrapak soka i dva parizer sendviča. Valjda možeš naći neke bolje strance od Pejovića, Oremuša i njima sličnih. TSS daješ 600k godišnje. Za te pare možeš dovesti igrača iz gornjeg doma prve argentinske lige.
Sposoban SD bi za tu cifru doveo 3 igraca od kojih bi svaki pojedinacno sigurno bio najmanje duplo korisniji od njega,bar ovo sto je do sada pokazao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Najveći je belaj što se ne spominju nikakva, a 27.5. je.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:51Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?
Mozda necemo vise ni imati funkciju SD.
Treba nekog havera od Cioffia dovest, lik ocito ima veze cim je organizovao webinare.hazarder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:56Najveći je belaj što se ne spominju nikakva, a 27.5. je.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:51Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?

Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Za sad nista konkretno, cudi me kako nisu novinari nista pitali na pressu. I ovo imena sto je izaslo, izgleda vise je neko raspitivanje ili nudjenje.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:51Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?
Za 10-15 dana pocinju pripreme za novu sezonu, plus dosta rupa u kadru ukoliko odu svi igraci kojima isticu ugovori ili su najavili svoj odlazak.
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 27 maj 2021, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno, cijena zbog ovog duga moze biti samo manja. Jeste imas sad i taj stadion na zakupu, ali opet 5 plata kasnis i jos dug na poreznoj.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne vidim vam nigdje opstu temu, pa cu ovdje samo da cestitam na pokalu.
Svaka cast!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hvala Olimpikovac i mi vama zelimo da iz ovog svega izadjete jos jaci

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Lezba i sva ostala gowna iz uprave koja su ostala, moraju otici! Nema tu puno pametovanja. Sama kaze da je znala da celavo majmunce ne radi dobro a pustila ga je da i dalje radi. Znaci mrsh svi yebem vam najmilije u guzice!
-
- Kontakt:
Nisaminsajder
Ne sekiraj se, ujutro ce oni po nalogu oplest samo da se dogovore
Ne sekiraj se, ujutro ce oni po nalogu oplest samo da se dogovore
-
- Kontakt:
Kazes "lezba" , a ti bi da yebeš, nedefinisano koji spol, u "GUZICE"...

Pročitam dva ili tri posta iznad komentar " e, a gdje smo sad" isto kao da smo ispali iz lige, pa sad, sjetno, tugujemo. Kritikujemo kada treba i ne treba ( mislim da sad i treba kritikovati), napadamo samo da bi se pridružili napadu, vrijedjamo, izmisljamo, a kada treba dati konstruktivan prijedlog, izvaditi kesh. E, tu nas nema... Osvojiš Kup i onda omalovažavaš to tako sto kažemo da nam je dat, pušten i sta vec ne... Nismo osvojili ligu. Ja, i? Je li nam prvi put da je ne osvojimo? Nije. Vise je nismo osvajali, nego sto jesmo.
Da je sve bilo pošteno, ja vam garantujem, da i sa ovako lošom igrom u zadnjoj trećini, mi bi bili prvaci. Nije bilo pošteno! Sto nas nije prestigao, Željo, Zrinjski, Široki? Zato sto oni nisu imali Vicu, Pilava, Čolpu i ostale prodane duše.. Neko je na onoj konferenciji rekao" da je kontaktirao, prije nego je sve ovo počelo sa stimanjem, kantonalni savez i generalnog sekretara da nas zaštiti od toga, lik se nije javio ni dan danas". Sve ovo nije opravdanje za neosvojenu titulu, al' je činjenica da je bilo tako. Osvojili smo Kup, hvala Bogu i na neki način malo popravili sezonu. O upravi ce odlučivati Nam, a ja se nadam da ce uprava biti pametna i završiti ovu krizaljku oko trenera i SD, na vrijeme, a vremena je sve manje. Ostaje da to vidimo u narednim danima....
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 27 maj 2021, 06:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
Pitali su to ali bez konkretnog odgovora, sabra odgovorila okolisanjem i nekom trecom pricom tako da nista nisi dobio. Nema veze cekat cemo da pocnu pripreme pa ce onda reci da je ljeti zayebano dovesti bilo koga.NisamInSajder je napisao/la: ↑27 maj 2021, 02:21Za sad nista konkretno, cudi me kako nisu novinari nista pitali na pressu. I ovo imena sto je izaslo, izgleda vise je neko raspitivanje ili nudjenje.ElCartel11 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:51Jel ko vise upucen, koja se imena spominju kao moguci sportski direktor?
Za 10-15 dana pocinju pripreme za novu sezonu, plus dosta rupa u kadru ukoliko odu svi igraci kojima isticu ugovori ili su najavili svoj odlazak.
Ovog sabrinog alfreda jos nije stid nastaviti pisati ovolike gluposti
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne znam. Tesko da cemo saznat istinu svu. Nismo saznali ni odlaskom Dine Ibraka Jesica.
Samo imamo milijardera i milionera koji nas vide. Obojica nju izabrali. Vjerovatno su operisani od sport i nemaju njuh za to, al zato znaju prepoznat ko je dobar ovako za poso s parama i svim. Na njima je nek procjene je l to oni grijese sve te godine ili mi tjerajuci.
Samo imamo milijardera i milionera koji nas vide. Obojica nju izabrali. Vjerovatno su operisani od sport i nemaju njuh za to, al zato znaju prepoznat ko je dobar ovako za poso s parama i svim. Na njima je nek procjene je l to oni grijese sve te godine ili mi tjerajuci.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sabrina ima odgovornosti u dvije stvari i to je izbjegla juce vjesto.
Prvo ona je dovela Hadzica u klub, sto automaski znaci on (sd) kad radi dobro ona je nagradjena al isto kad sd radi lose i ona treba da preuzme odgovornost.
Takodje ona je odgovorna za anekse ugovora jer ona kao direktor mora da ima to u svoim rukama i ako to VLASNIK TO JEST NAM uzima tebi iz ruku ti napustas klub. Jer onda nisi potrebna bit tu. Ako ces ti da recimo susicu igro ne igro 240 k km godisnje (recimo da je to sd digovorio) ako je klubski pravilnik da se tolika plata nemoze dat bez da taj igrac lupam mora dat 10 golova 5 asistencija ili da trener mora dat 10000 minuta akademcima trener to ako ne uradi ima da se pozive u ured i pita zasto, i da mu se kaze imas 30 dana da to ispravis u suorotnom letis (nemozes nista naplatit jer si prekrisio aneks) tu se nista nepita NAM I NEMA SE STA ZVAT OSIM AKO TRENER NASTAVI PO SVOM I PREDJE CRTU KONTAKTURAS ADVIKATE VIDIS DA JE OK NAZOVES NAMA KAZES MU AKADEMCI UMJESTO 10000 dobili su 3000 minuta upozoravali smo on fura svoje ja sam za smjenu NAM Kaze **** akademiju prico sam ja sa SD reko sam nek samo rezultat ne trpi akademija nije bitna. Ti onda gospodski spakujes kifere das 2 sedmice odkazni rok i cao.
A ne ja dala otkaz NAM nije prihvatio, gdje to ima ako hoces da das odkaz moze njega NAM PRIHVATIT NE PRIHVATIT TI FURAS SVOJE..
Kao necu da pobjegnem kad je najteze, sta ima kako si.
Plate miraju bit mjesecno
Akademija mora imat minutaze 10-15 k minuta po seZoni
Moramo imat 2-3 igraca starija tipa ahmetivic zakaric stilic
Mora se znat ararhija NAM nemoze (netreba da ina 50 ljudi skim on komunicira vec jednu maks 2 osobe)
Mislim da trebamo dovest trenera/ sd u jednom koji ce apsulutno samo sa Sabrinom komunicirat.
Udruzenje klubova je pod MAST
Prvo ona je dovela Hadzica u klub, sto automaski znaci on (sd) kad radi dobro ona je nagradjena al isto kad sd radi lose i ona treba da preuzme odgovornost.
Takodje ona je odgovorna za anekse ugovora jer ona kao direktor mora da ima to u svoim rukama i ako to VLASNIK TO JEST NAM uzima tebi iz ruku ti napustas klub. Jer onda nisi potrebna bit tu. Ako ces ti da recimo susicu igro ne igro 240 k km godisnje (recimo da je to sd digovorio) ako je klubski pravilnik da se tolika plata nemoze dat bez da taj igrac lupam mora dat 10 golova 5 asistencija ili da trener mora dat 10000 minuta akademcima trener to ako ne uradi ima da se pozive u ured i pita zasto, i da mu se kaze imas 30 dana da to ispravis u suorotnom letis (nemozes nista naplatit jer si prekrisio aneks) tu se nista nepita NAM I NEMA SE STA ZVAT OSIM AKO TRENER NASTAVI PO SVOM I PREDJE CRTU KONTAKTURAS ADVIKATE VIDIS DA JE OK NAZOVES NAMA KAZES MU AKADEMCI UMJESTO 10000 dobili su 3000 minuta upozoravali smo on fura svoje ja sam za smjenu NAM Kaze **** akademiju prico sam ja sa SD reko sam nek samo rezultat ne trpi akademija nije bitna. Ti onda gospodski spakujes kifere das 2 sedmice odkazni rok i cao.
A ne ja dala otkaz NAM nije prihvatio, gdje to ima ako hoces da das odkaz moze njega NAM PRIHVATIT NE PRIHVATIT TI FURAS SVOJE..
Kao necu da pobjegnem kad je najteze, sta ima kako si.
Plate miraju bit mjesecno
Akademija mora imat minutaze 10-15 k minuta po seZoni
Moramo imat 2-3 igraca starija tipa ahmetivic zakaric stilic
Mora se znat ararhija NAM nemoze (netreba da ina 50 ljudi skim on komunicira vec jednu maks 2 osobe)
Mislim da trebamo dovest trenera/ sd u jednom koji ce apsulutno samo sa Sabrinom komunicirat.
Udruzenje klubova je pod MAST
PeppermintSA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 01:03Ne pada mi napamet braniti Sabrinu, ali samo ću reći nekoliko stvari koje su potpuno tacne informacije.
1. Sabrina je bila protiv dovodjenja TSS, to je isključivo Emirovo maslo njoj uradjeno iza ledja.
2. Sabrina se uopste ne miješa u sportski segment. Odlasci-dolasci.
3. Sabrina, za razliku od mnogih, nije korumpirana i nije mešetar. To je ključni razlog zbog kojeg je postavio Tan i zbog kojeg je Tan/Nam drže toliko dugo. Mnogi su se obogatili preko naše grbače, ona nije.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, DzemoSmjecanin, HordeSaSjevera, HyperOS, James1987, mire971, misstianopenaldo, Pitar6785, riki46, StevieG8, Velaxsa, Venom, Vrhbosnian i 222 gosta.