FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma milijarde

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Moj druze djaba ti to crtas i objasnjavas ,djaba ti i sva ta argumentacija kad su neki ovdje jednostavno slijepi i pored zdravih ociju. A drugi su opet klasicni botovi koji bi za nju nasli opravdanje i kad bi iz lige ispali.zagorski je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:30Nije Emir bio u klubu mjesec dana, nije ni Bilić a ni Jahić.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:23[quote=feniksptica
Ako sam napisao da je kriva za Emira kako ce bit svi su krivi samo ona nije. Ona dovela Emira i poslije toga Emir ima svoje sektor djelvoanja i odgovornosti. Ja kao sef kad tebe negdje zaposlim i dam ti zadatke koje ti ne obavis letis ti. Vjerovatno cu i ja pretprit kritike al ne leti sef odmah.
Pises mi da je branim i dalje dok jasno napisem da je kriva za to i to ??? Za sta cu je branit...je l je trebam kriviti sto je Emir direktno bio na vezi s Namom...imao budzet za sebe da radi sta hoce ?? On je za svoje fasovao. Vjerovatno ce i ona kad bas zajebe i idemo dalje
Nije ni vinko, direktno i indirektno su oštetili klub debelo.
Ona kao direktorica je KASNO reagovala PREKASNO.
Ti meni nemožeš biti šef ni u mislima (šala) ali neka bude tako. Daš mi zadatke koje ja neobavim i još zovem tvog šefa, tražim repa i klepim sebi, urušavajući i tvoju i svoju poziciju a usput firmu vratim par godina nazad. Ako ovo ne vidiš ti si pravi šef al u qrcu.
Šta ti radiš, gledaš me još godinu pa onda gledaš još dva tri lika koji isto rade i ne kontaš - KASNIŠ.
Ti ili si u talu ili služiš samo za javljanje na telefon, pisanje izvještaja i jednostavno kasniš i kriv si
Mislim da nije dorasla ovoj funkciji i da je najodgovornija za stagnaciju kluba.
Zaboli me što se to nekom ne sviđa.
Kasnila je u svemu, nadam se da će kofere na vrijeme spakovati.
Ništa lično protiv djevojke nemam ali samo budala može je amnestirati odgovornosti, nadam se da Nam nije budala ako pak jeste neka je. Ako bude ponavljala greške neće nju Nam otjerati, otići će sama i dati neopozivu ostavku zbog osobnih razloga.
[/quote]
Dobro zboriš, nema svrhe nekima objašnjavati, ali eto hoću da napišem.
- feniksptica
- Kontakt:
nit ima Sabra veze s tim osvojenim trofejima nit ima veze s ovim izgubljenim. Ne mijesajte babe i zabe. Ne pravite podjele neke nidje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ljudi ne kontakte jednu stvar... Do 31.12. je sve bilo ideala, top, ludilo.. . Sabrina je upozoravala Emira, ovo znam 100% iz prve ruke za Rahu i Benju jos u oktobru, Emir joj odgovara ma neka imam ja to pod kontrolom. U decembru se znalo vec da Vijetnam nece slati pare mozda i do ljeta.
Po zavrsetku sezone Vinko je na rucku rekao Sabrini da mu Amar ne treba i da mogu i bez njega. (kontao je da ce Benjo ostati)
Amar se prodaje jer su se morale namaci neke pare. Emir je imao nacelan dogovor sa Benjaminom ali ga je ovaj izradio i pravio haos dok se nije prodao. Poslije se desava sta se desava. ..
Kada su krenuli belaji prvi poraz pa drugi Emir je govorio ma ovo je samo psihološki itd... Dici ce se ekipa treba samo da nas procepi...
Emir jednostavno nije na vrijeme reagovao a to je bilo proslo ljeto prosle godine, kada su u pitanju Benjo i Amar... Da bi zadrzao kostur ekipe davao je enormne plate igracims. I to je prolazilo jer je imao alibi (rezultate). Kada su ova dva otisla pokazalo se kolilo je ta strategija pogresan bila.
Ima i Sabrinine krivice ali najvise Emirove. Najvise njegove, nazalost.
Po zavrsetku sezone Vinko je na rucku rekao Sabrini da mu Amar ne treba i da mogu i bez njega. (kontao je da ce Benjo ostati)
Amar se prodaje jer su se morale namaci neke pare. Emir je imao nacelan dogovor sa Benjaminom ali ga je ovaj izradio i pravio haos dok se nije prodao. Poslije se desava sta se desava. ..
Kada su krenuli belaji prvi poraz pa drugi Emir je govorio ma ovo je samo psihološki itd... Dici ce se ekipa treba samo da nas procepi...
Emir jednostavno nije na vrijeme reagovao a to je bilo proslo ljeto prosle godine, kada su u pitanju Benjo i Amar... Da bi zadrzao kostur ekipe davao je enormne plate igracims. I to je prolazilo jer je imao alibi (rezultate). Kada su ova dva otisla pokazalo se kolilo je ta strategija pogresan bila.
- feniksptica
- Kontakt:
Krivica je sto mu se dopustilo toliko slobode.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Po pricama Emir bio direktor i najaci u klubu a prava direktorica je bila ikebana ,pa sta si ti radila onda grob te **** koji je tvoj zadatak u klubu .
-
- Kontakt:
10000%
Srz problema i to je najveca Sabrinina greska sto to nije sasjekla kad smo svi vidjeli da ne ide.
Imao je punu slobodu oko prvog tima. Prvi tim je bio drzava za sebe u klubu. I svima je to bilo OK dok su imali rezultate. Bilo je ne diraj nista kad funkcioniše...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:59Po pricama Emir bio direktor i najaci u klubu a prava direktorica je bila ikebana ,pa sta si ti radila onda grob te **** koji je tvoj zadatak u klubu .
A ona je sjedila i heklala.revolt je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:53Ljudi ne kontakte jednu stvar... Do 31.12. je sve bilo ideala, top, ludilo.. . Sabrina je upozoravala Emira, ovo znam 100% iz prve ruke za Rahu i Benju jos u oktobru, Emir joj odgovara ma neka imam ja to pod kontrolom. U decembru se znalo vec da Vijetnam nece slati pare mozda i do ljeta.
Istina, sve to sto je "samo" Emir uništavao i dogovarao, ona je morala odobriti i POTPISATI.
Povremeno je išla na razne seminare, službene puteve, a i "službene puteve", čak i na odmor na Maldive.
I to sve u momentima kada se konstantno topila bodovna prednost koju smo imali.
Oprati je ne može 3 brigade botova i branioca.
- FKS -
-
- Kontakt:
Taman pred ponoc lijepe vijesti stižu iz Gdanjska.Viljareal se osvajanjem Evropske lige, "izbrisao" sa liste nositelja u play - offu Konferencijske lige i otišao direktno u Ligu prvaka, tako da se sve ekipe koje su projektovane da budu nositelji u pretkolima Konferencijske lige, pomjeraju za jedno mjesto gore.Jedan smo mali korak bliže, mjestu nositelja u trecem pretkolu

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 27 maj 2021, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Posebna tema je koliko je Emir srozao akademiju... I njegov i Jahicev pokusaj da u klub uvuku Dogana i Irana Redzepagica
-
- Kontakt:
Cestitam dino zna
Odlicne vijestiHistoricar je napisao/la: ↑27 maj 2021, 00:03Taman pred ponoc lijepe vijesti stižu iz Gdanjska.Viljareal se osvajanjem Evropske lige, "izbrisao" sa liste nositelja u play - offu Konferencijske lige i otišao direktno u Ligu prvaka, tako da se sve ekipe koje su projektovane da budu nositelji u pretkolima Konferencijske lige, pomjeraju za jedno mjesto gore.Jedan smo mali korak bliže, mjestu nositelja u trecem pretkolu![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, OsmanhodzicBuco i 49 gostiju.