FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Skupo nas je kostao ovaj kup ako cemo iskreno
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Nisu se ni domaci trenerski kadrovi baš proslavili u proteklih 25 godinabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:21Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
1995/1996 - Izgubili od Čelika u 1/2 kupa, igrala se jedna utakmica na Koševu, Denijal Pirić bio trener.
1997/1998 - Izgubili u finalu play - offa od Želje, iako smo imali dosta bolji tim od njih, Ćala Janjoš bio trener.
1999/2000 - Prvo smo sa Agimom Nikolićem ispali u kupu od Travnika, a onda sa Denijalom Pirićem nismo uspjeli ni u Evropu izaci, iako smo imali jednu od najboljih ekipa u historiji kluba.
2000/2001 - Sa Denijalom Pirićem na proljece doživjeli jednu od največih sramota, poraz od Želje 0:3 na Koševu, a u finalu kupa sa trenerskim tandemom Musemić - Predrag Pašić izgubili od Želje 2:3, iako smo vodili 2:1.
2002/2003 - U 1/4 finalu kupa ispali od Žepča, Husref bio trener.
2003/2004 - Prvo smo sa Husrefom na jesen, odmah ispali iz kupa od Drinovaca, a na proljece sa Agimom Nikolićem nismo ni Evropu izborili, iako smo imali dobru ekipu.
2007/2008 - Sa Husrefom na klupi nismo ni Evropu izborili.
2009/2010 - Sa Ćalom Janjošem smo ispali iz kupa od Zrinjskog, a onda nas ubleha Varešanović nije uspio ni u Evropu izvesti, iako je tu ekipu sedam mjeseci ranije, gol djelio od grupne faze EL.Prije Varešanovića, jednu utakmicu nas je vodio Zeka Turković, izgubio u Laktašima 2:1
2015/2016 - Almir Hurtić koji je zamjenio Ješića, nije uspio da nas odvede u Evropu.
2016/2017 - Sa Ćalom Janjošem smo izgubili finale kupa od Širokog, te prokockali titulu kiksevima na Koševu protiv Zrinjskog, Radnika i Krupe.
2017/2018 - Sa Musemićem odmah ispali iz kupa od Mladosti, a kratko vođenje od strane Repuha i Švrakića je tragedija uopšte komentarisati.
2019/2020 - Sa Husrefom na klupi, dva puta masakrirani od Želje
-
- Kontakt:
Kovacevic - Dizdarević
Oremus - Šabanovic
pojacanje-Pidro
Dupovac - Kurdic
Mujakic - Besic
Djokanovic - Adukor
Radovac - Velkoski
Salcin - Jukić
Fanimo - Resic
Varesanovic - Zinedin
Catakovic - Mesanovic - Ahmetovic
Moj tim za iducu sezonu
Oremus - Šabanovic
pojacanje-Pidro
Dupovac - Kurdic
Mujakic - Besic
Djokanovic - Adukor
Radovac - Velkoski
Salcin - Jukić
Fanimo - Resic
Varesanovic - Zinedin
Catakovic - Mesanovic - Ahmetovic
Moj tim za iducu sezonu
Feniks, dijaspora?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar ..feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede![]()
Nije to bitno nego od cega se kriju ti sto pisu, uprava napolje pravi su profili i opet pretezno istok zapad,dok sa druge strane ovi laznjaci skriveni![]()
Veca muda jahacica od sabre ima nego zip jbt
I ja pričam sa svakim.
- FKS -
Za koga ti botujes?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:39Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam![]()
Felix aka zip denchi
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Jest, nema sta. Al opet je cinjenica da su trofeje donosili Dzeno, Cala, Husref a stranci uglavnom pustoš pravili.Historicar je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:03Nisu se ni domaci trenerski kadrovi baš proslavili u proteklih 25 godinabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:21Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
1995/1996 - Izgubili od Čelika u 1/2 kupa, igrala se jedna utakmica na Koševu, Denijal Pirić bio trener.
1997/1998 - Izgubili u finalu play - offa od Želje, iako smo imali dosta bolji tim od njih, Ćala Janjoš bio trener.
1999/2000 - Prvo smo sa Agimom Nikolićem ispali u kupu od Travnika, a onda sa Denijalom Pirićem nismo uspjeli ni u Evropu izaci, iako smo imali jednu od najboljih ekipa u historiji kluba.
2000/2001 - Sa Denijalom Pirićem na proljece doživjeli jednu od največih sramota, poraz od Želje 0:3 na Koševu, a u finalu kupa sa trenerskim tandemom Musemić - Predrag Pašić izgubili od Želje 2:3, iako smo vodili 2:1.
2003/2004 - Prvo smo sa Husrefom na jesen, odmah ispali iz kupa od Drinovaca, a na proljece sa Agimom Nikolićem nismo ni Evropu izborili, iako smo imali dobru ekipu.
2009/2010 - Sa Ćalom Janjošem smo ispali iz kupa od Zrinjskog, a onda nas ubleha Varešanović nije uspio ni u Evropu izvesti, iako je tu ekipu sedam mjeseci ranije, gol djelio od grupne faze EL.Prije Varešanovića, jednu utakmicu nas je vodio Zeka Turković, izgubio u Laktašima 2:1
2015/2016 - Almir Hurtić koji je zamjenio Ješića, nije uspio da nas odvede u Evropu.
2016/2017 - Sa Ćalom Janjošem smo izgubili finale kupa od Širokog, te prokockali titulu kiksevima na Koševu protiv Zrinjskog, Radnika i Krupe.
2017/2018 - Sa Musemićem odmah ispali iz kupa od Mladosti, a kratko vođenje od strane Repuha i Švrakića je tragedija uopšte komentarisati.
A je li stvarno citate komentare na zvanicnoj? Hhahaha.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Za prvu sampitu kluba.Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:10Za koga ti botujes?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:39Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam![]()
Felix aka zip denchi
![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Njemu je svako ko nije iz Sa dijasporaHajdeee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:09Feniks, dijaspora?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar ..feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede![]()
Nije to bitno nego od cega se kriju ti sto pisu, uprava napolje pravi su profili i opet pretezno istok zapad,dok sa druge strane ovi laznjaci skriveni![]()
Veca muda jahacica od sabre ima nego zip jbt
I ja pričam sa svakim.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1998. u finalu play offa je trener bio Nermin Hadziahmetovic, ako me sjecanje dobro sluzi.Historicar je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:03Nisu se ni domaci trenerski kadrovi baš proslavili u proteklih 25 godinabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:21Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
Ja bih volio uz Dupovca, Mujakića tu vidjeti i Ivana Tatomirovića.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Janjos bio a Nermin je bio godinu prije i na kraju 98 opet se vratio.zagorski je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:191998. u finalu play offa je trener bio Nermin Hadziahmetovic, ako me sjecanje dobro sluzi.Historicar je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:03Nisu se ni domaci trenerski kadrovi baš proslavili u proteklih 25 godinabordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:21Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
[quote=feniksptica
Ako sam napisao da je kriva za Emira kako ce bit svi su krivi samo ona nije. Ona dovela Emira i poslije toga Emir ima svoje sektor djelvoanja i odgovornosti. Ja kao sef kad tebe negdje zaposlim i dam ti zadatke koje ti ne obavis letis ti. Vjerovatno cu i ja pretprit kritike al ne leti sef odmah.
Pises mi da je branim i dalje dok jasno napisem da je kriva za to i to ??? Za sta cu je branit...je l je trebam kriviti sto je Emir direktno bio na vezi s Namom...imao budzet za sebe da radi sta hoce ?? On je za svoje fasovao. Vjerovatno ce i ona kad bas zajebe i idemo dalje
[/quote]
Nije Emir bio u klubu mjesec dana, nije ni Bilić a ni Jahić.
Nije ni vinko, direktno i indirektno su oštetili klub debelo.
Ona kao direktorica je KASNO reagovala PREKASNO.
Ti meni nemožeš biti šef ni u mislima (šala) ali neka bude tako. Daš mi zadatke koje ja neobavim i još zovem tvog šefa, tražim repa i klepim sebi, urušavajući i tvoju i svoju poziciju a usput firmu vratim par godina nazad. Ako ovo ne vidiš ti si pravi šef al u qrcu.
Šta ti radiš, gledaš me još godinu pa onda gledaš još dva tri lika koji isto rade i ne kontaš - KASNIŠ.
Ti ili si u talu ili služiš samo za javljanje na telefon, pisanje izvještaja i jednostavno kasniš i kriv si
Mislim da nije dorasla ovoj funkciji i da je najodgovornija za stagnaciju kluba.
Zaboli me što se to nekom ne sviđa.
Kasnila je u svemu, nadam se da će kofere na vrijeme spakovati.
Ništa lično protiv djevojke nemam ali samo budala može je amnestirati odgovornosti, nadam se da Nam nije budala ako pak jeste neka je. Ako bude ponavljala greške neće nju Nam otjerati, otići će sama i dati neopozivu ostavku zbog osobnih razloga.
Ako sam napisao da je kriva za Emira kako ce bit svi su krivi samo ona nije. Ona dovela Emira i poslije toga Emir ima svoje sektor djelvoanja i odgovornosti. Ja kao sef kad tebe negdje zaposlim i dam ti zadatke koje ti ne obavis letis ti. Vjerovatno cu i ja pretprit kritike al ne leti sef odmah.
Pises mi da je branim i dalje dok jasno napisem da je kriva za to i to ??? Za sta cu je branit...je l je trebam kriviti sto je Emir direktno bio na vezi s Namom...imao budzet za sebe da radi sta hoce ?? On je za svoje fasovao. Vjerovatno ce i ona kad bas zajebe i idemo dalje
[/quote]
Nije Emir bio u klubu mjesec dana, nije ni Bilić a ni Jahić.
Ti meni nemožeš biti šef ni u mislima (šala) ali neka bude tako. Daš mi zadatke koje ja neobavim i još zovem tvog šefa, tražim repa i klepim sebi, urušavajući i tvoju i svoju poziciju a usput firmu vratim par godina nazad. Ako ovo ne vidiš ti si pravi šef al u qrcu.
Šta ti radiš, gledaš me još godinu pa onda gledaš još dva tri lika koji isto rade i ne kontaš - KASNIŠ.
Ti ili si u talu ili služiš samo za javljanje na telefon, pisanje izvještaja i jednostavno kasniš i kriv si
Mislim da nije dorasla ovoj funkciji i da je najodgovornija za stagnaciju kluba.
Ništa lično protiv djevojke nemam ali samo budala može je amnestirati odgovornosti, nadam se da Nam nije budala ako pak jeste neka je. Ako bude ponavljala greške neće nju Nam otjerati, otići će sama i dati neopozivu ostavku zbog osobnih razloga.
Sabrina uskoro bivsa akoBogda, Nam u intenzivnoj potrazi za novim direktorom.
Nije insajderska vec neka realna procjena.
Nije insajderska vec neka realna procjena.

Nije Emir bio u klubu mjesec dana, nije ni Bilić a ni Jahić.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:23[quote=feniksptica
[/quote]
Moj druze djaba ti to crtas i objasnjavas ,djaba ti i sva ta argumentacija kad su neki ovdje jednostavno slijepi i pored zdravih ociju. A drugi su opet klasicni botovi koji bi za nju nasli opravdanje i kad bi iz lige ispali.
Cestitke za Kup al jos uvijek stoji gorcina u ustima zbog titule prokockane ili dogovorene to nikad saznati necemo. I bolje sto necemo saznati.
Bili bi nosioci u 1.kolu LP koje bi nadam se prosli, ispali nekad pa igrali LE...pa mozda opet ispali pa konferencijska liga.
Triiiiii takmicenja smo trebali igrati. Uzmi ubij pa se pistolj

Bili bi nosioci u 1.kolu LP koje bi nadam se prosli, ispali nekad pa igrali LE...pa mozda opet ispali pa konferencijska liga.
Triiiiii takmicenja smo trebali igrati. Uzmi ubij pa se pistolj

E cuj ti lika napravio anonimni profil i doso da pise ovde za dnevnicuHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:15Za prvu sampitu kluba.Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:10Za koga ti botujes?Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:39Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam![]()
Felix aka zip denchi
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Samo uzmi u obzir kolike plate imaju Velkoski, Jukic, Hebibovic i ostali. Ko bi normalan takvim prosječnim igračima odobrio 10+ hiljada platu.
Koliko je samo para protraceno na gluposti.
Ni prvi ni posljednji, jos cekam od jednog forumasa krivicnu prijavu sto mi je spremao.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 40 gostiju.