FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 26 maj 2021, 22:27

MaroonBjelave je napisao/la:
26 maj 2021, 22:20
holyman je napisao/la:
26 maj 2021, 22:05
“Kolektiv NK Široki Brijeg upućuje čestitke FK Sarajevo na osvajanju trofeja pobjednika u Kupu BiH za sezonu 2021./2022“, stoji u objavi NK Široki Brijeg."

Udruzenje (+1)
Jesu fasisti ali s ovim cestitkama i prije i evo sad ispadnu gospoda, sto jest, jest.
Mi njih i zrinju trebamo u udruzenju.
NEMA NAZAD

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 22:27

obiteljskicovjek je napisao/la:
26 maj 2021, 22:20
feniksptica je napisao/la:
26 maj 2021, 21:46
obiteljskicovjek je napisao/la:
26 maj 2021, 21:43

Problema sd, trenerom, platama i lošim igračima ne bi ni bilo da je direktorica radila kako treba.
Po tvom treba je ostaviti, pa opet marisati igrače, trenere ili sd, i tako u krug dok se boje ne rastope.
Nema logike to što pišeš ne treba biti isključiv, zato smo u qurcu.
Nije sama bilo je i drugih, koje je većinom žrtvovala a sad je red da se lagano pakuje za dobrobit FKS.
Pa ona i svi ostali već kasne godinu dana.
Ispade da su horde krive što nemamo sd , trenera, igrače, plate ili što imamo ove igrače.
kasne yebenu godinu, K A. S. N. E
Eto otice, pa ces vidjet da to nece rijesit nijedan sportski segment u kluubu. To je ono sto se pokusava rec, tjerate vi nju kad se rijese glavni problemi u klubu.
Vinka je doveo SD..na odobrenje Nama ?? Lose igrace dovodi SD ?? ne mozes sve prebacit na jednu osobu. Ne budi bot.
Za nju se moze rec da je pogrijesila s Emirom..sto se tice plata mogla je nac neke sponzore al svejedno ne bi pokrilo ni 15% plata.

Opet kazem nek ide..al njen odlazak nece uciniti nijednog igraca boljim. A ipak su igraci najvazniji u klubu.
Opet ti paša jedno te isto, svi su krivi samo ona nije.
Kažeš otići će, tu se slažemo.
Vidjeti ćemo kako će se riješiti, ne jedan nego svi problemi u sportskom segmentu, osim ako zaposle nekog diletanta poput nje.
Iole ozbiljan direktor ne bi bio tu da piše izvještaje i javlja se na telefon dok mu kakanjske i visočke propalice rade iz leđa.
ili bi bio u talu pa ubrzo bivši, ili bi ih na vrijeme sklonio, a ne kasnio godinu dana.

Napišeš da je Vinka i loše igrače doveo sd, uz odobrenje Nama a u slijedećoj rečenici da je ona pogriješila sa izborom Emira :clap:

Čitaš li ti što napišeš?
Još mene nazivaš botom :rol:
I ja kažem nek ide i slažem se da njen odlazak ove igrače neće učiniti boljim nažalost.
Kad krene nek povede i igrače i Emira i Jahića i Bilića, jer ih je ona direktno i indirektno i dovela/ imenovala.
Na žalost ogromna rupa će ostati a ti je brani i dalje.
Ako sam napisao da je kriva za Emira kako ce bit svi su krivi samo ona nije. Ona dovela Emira i poslije toga Emir ima svoje sektor djelvoanja i odgovornosti. Ja kao sef kad tebe negdje zaposlim i dam ti zadatke koje ti ne obavis letis ti. Vjerovatno cu i ja pretprit kritike al ne leti sef odmah.

Pises mi da je branim i dalje dok jasno napisem da je kriva za to i to ??? Za sta cu je branit...je l je trebam kriviti sto je Emir direktno bio na vezi s Namom...imao budzet za sebe da radi sta hoce ?? On je za svoje fasovao. Vjerovatno ce i ona kad bas zajebe i idemo dalje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 maj 2021, 22:29

26 maj 2021, 22:01
ajdohordas je napisao/la:
26 maj 2021, 21:58
Sad na kraju sezone svi sve znate, svi ste lafo znali sta ce se desit, svi ste znali kakve greske se prave i svi ste znali kako ce sezona zavrsit.
Evo ja sam za, smijenit cemo ih, ali samo u slucaju ako ce doci 100% provjereni ljudi i kvalitetniji sa nekim referencama. A nije da Sabrina nije imala i dobrih poteza. I ne ne branim nikoga, ali je glupo sve na jednu osobu svaljivati sve ovo.
Izvolite, keširajte 5 miliona godisnje u klub i odlucujte o svemu, podrsku cete dobit naravno kao i svi sto su dobijali pa vidjet cemo dokle cemo stici..
Nisu svi znali..samo par nas hehe.

Ovi sto sad tjeraju se bili usutili ko p. Pola ih nije znalo nista sta se desava u klubu, drugi ne znaju ocjeniti situaciju a treci sutili i cekali los period da krenu pljuvati.

Na zimu se trebalo rjesavat..ovo sad je sviranje qurcu
Ja licno nisam znao ocjeniti situaciju i stojim iza toga. Ali se ne **** okolo po statusima, forumima, stranicama i postovima kako sam predvidio ovo sto se desava.
Pola ovih sto pisu sad kako su predvidjeli situaciju, prije 4 mjeseca su planirali gdje ce slaviti duplu krunu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 22:31

bordobijeli je napisao/la:
26 maj 2021, 22:26
MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 22:23
26 maj 2021, 22:21
Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
Svaka njima čast ali zato i jesmo tu gdje jesmo. Nisu oni krivi, dublje je to.
Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.
To je i dio problema, što su nam takvi max. domet.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 26 maj 2021, 22:31

Ne znam da li i jedan još klub na svijetu ima sektor svojih navijača koje ražalosti uspjeh voljenog kluba. Ne samo da ih rastuži uspjeh , nego naprave mit po kojem im je konkurent naštelio taj uspjeh.

Komentari pojedinih sa zvanične su takvi da mi dođe da skinem lajk da ne dijelim ni virtualni prostor sa njima, kamo li šta drugo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 22:34

MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 22:31
MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 22:23

Svaka njima čast ali zato i jesmo tu gdje jesmo. Nisu oni krivi, dublje je to.
Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.
Pa treba biti realan, evo rekli su ide smanjenje troskova i bit ce jeftinija ekipa. Ne mozes dovesti vrhunskog trenera za platu 5- 6 hiljada eura. Tako je i s igracima, onda bolje vjerovati nasim,kad ne mozes platit Keka, bjelicu i slicne koji hoce 50 000 mjesecno.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 26 maj 2021, 22:39

Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam :mrgreen:
Felix aka zip denchi

slika

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 26 maj 2021, 22:41

collector je napisao/la:
26 maj 2021, 21:27
Hahahha Nam diletant, a covjek salje pare u klub.... Svasta sam procitao, ali ovo je vrhunac... Nije realno ko sve pise, kakvi mentoli....
Pa sta ako salje pare to ne znaci da se razumije u fudbal. Ni abramovic se ne razumije u fudbal, ali je uposlio ljude koji se razumiju. Ja mislim da su ovi iz uprave svi bili oslobodjeni fizickog.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 22:41

Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 26 maj 2021, 22:43

Hajmo sad početkom juna strance za SDa i trenera :pray:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 26 maj 2021, 22:44

Kakva su mišljenja o Darku Nestoroviću (bes osude molim).
Nije imao sad nekih bajkovitih angažmana i uspjeha ali
-ne bi trebao biti skup
-vodio mladu reprezentaciju te ocigledno zna raditi s omladinom. Također zbog tog iskustva je garant upućen i u kvalitet naših akademaca ali i generalno mlađih igraca u ligi i regiji.
-garant ne bi odbio voditi najtrofejniju ekipu lige
-igra sasvim korektan i napadacki fudbal
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 26 maj 2021, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 maj 2021, 22:44

Svakakvi debili pišu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 22:45

26 maj 2021, 22:34
MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 22:31

Pa treba biti realan, evo rekli su ide smanjenje troskova i bit ce jeftinija ekipa. Ne mozes dovesti vrhunskog trenera za platu 5- 6 hiljada eura. Tako je i s igracima, onda bolje vjerovati nasim,kad ne mozes platit Keka, bjelicu i slicne koji hoce 50 000 mjesecno.
To da, tu bi mogli diskutovati. Nema neke razlike između naših trenera realno. Sad da mi kažeš Husref, Vinko, Karačić i šta ja znam ko više to bi mi opet bilo na sličnom levelu a sa tim ne možeš napredovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 22:45

midzuka je napisao/la:
26 maj 2021, 22:44
-ne bi trebao biti skup
-vodio mladu reprezentaciju te ocigledno zna raditi s omladinom. Također zbog tog iskustva je garant upućen i u kvalitet naših akademaca ali i generalno mlađih igraca u ligi i regiji.
I Vinko je, pa nigdje akademaca ne bi. To sto je vodio neku mladu repku prije moze zahvalit sto je pripadnik odredjenog naroda negos to je sposoban.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 22:46

Hordanjezla1987 je napisao/la:
26 maj 2021, 22:39
Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam :mrgreen:
Felix aka zip denchi

slika
Hvala sto me pratis :kafa:

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 26 maj 2021, 22:48

26 maj 2021, 22:45
midzuka je napisao/la:
-ne bi trebao biti skup
I Vinko je, pa nigdje akademaca ne bi. To sto je vodio neku mladu repku prije moze zahvalit sto je pripadnik odredjenog naroda negos to je sposoban.
Doduše o tome nisam razmišljao na takav nacin. Ali generalna direktorica rece da je odluka Nama bila da se ne guraju akademci nego dovode igraci sa strane tako da to neguranje mladih nije nesto sto se moze zamjeriti Vinku u potpunosti.
Takodjer kako ona rece sada ce pokusati opet gurati akademce, a takodjer s obzirom na nove projekte u Akademiji te sigurno manji broj kvalitetnih stranaca mislim da sad treba trener koji ce znati raditi sa mladjim igracima.
JURIŠ

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 maj 2021, 22:52

midzuka je napisao/la:
-ne bi trebao biti skup
-igra sasvim korektan i napadacki fudbal
Misljenja su nikakva, bar sa moje strane. Radije bih volio vidjeti Dzenu onda.
Iako smo u losoj situaciji, mislim da mozemo jos uvijek naci sasvim solidnog trenera i SD koji nas moze odvesti do titule sljedece sezone ako Bog da.

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 26 maj 2021, 22:53

26 maj 2021, 22:41
Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede
Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar .. :mrgreen: :urnebes:
Nije to bitno nego od cega se kriju ti sto pisu, uprava napolje pravi su profili i opet pretezno istok zapad,dok sa druge strane ovi laznjaci skriveni :hmmmmm:
Veca muda jahacica od sabre ima nego zip jbt
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 26 maj 2021, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 22:54

26 maj 2021, 22:53
Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar .. :mrgreen: :urnebes:
Ei..da nema ljudi koji nisu iz Sarajeva i da oni ne dolaze na utakmice, crvenili bi se losom posjetom. Zivio :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 26 maj 2021, 22:57

26 maj 2021, 22:54
26 maj 2021, 22:53
Ei..da nema ljudi koji nisu iz Sarajeva i da oni ne dolaze na utakmice, crvenili bi se losom posjetom. Zivio :bih:
Hahahaahahahaha
Jedna evropska i jedna derbi utakmica ostalo je 90 posto samo Sarajevo.
Bitniji su tamo komentari jer pisu ljudi imenom i prezimenom nego sa ovoga foruma.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 26 maj 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Hajdeee i 29 gostiju.