Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Robust
-
Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41
Bender no sikiriki

Tako je kako ti kazes.
Ja velim svi zaposlenici da idu u pm lagano i napuste klub s bilo koje pozicije taman da je i rodjak neki tu
Robi nemoj da nastavljamo inace ovaj beeeezzzideja skace i krekece ko zaba.
trebami nastavljati jer godinama je prica bila suti samo nek se ne puca i kako ti kazes mufloni su poklopili sve u klubu samo vise parazita u gradu Sarajevu ima u grasu i tjt
et nek neko navede osim badazaka jednu al samo jednu sposobnu osobu u upravi

nema je jednostavno da su nam najveci dusmani birali najgore debile ne bi mogli gore nac
-
SudoHusika
-
Kontakt:
Postao/la SudoHusika » 26 maj 2021, 22:47
Benderrr je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:35
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:59
Dejan1921 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:33
Što prije svi do jednog klub da napuste.
Sutirali smo sve uprave cim nisu izvrsili zadatak, zasto su ovi posebni?
Ukenjali su nas balegom i razmazali dobro.
Ne mogu da vjerujem da ljudi jos podrzavaju I pravdaju ovu upravu pa taman da mi je familija u njoj

. Mars napolje stoko
jedna.
Jeste pokrali su nas vico i pitari za korona titulu. Znaci uefa to pusta jer i njih libo racku za nasom ligom.
Lijepo amar rece u onom podcast da se prekinulo da bi bojac isao u eL.
Ove sezone nam **** sve iz saveza, isto kao i dok je miske bio vrhu kluba.
Kako god ova uprava mora ici pod hitno.
Ti jarane tjeraš ljude al veze nemaš koga. Pola ljudi više nije u klubu hahahahahaha.
De napisi imena koja treba jos otjerat ziv bio?
Pa i treba ih 95% otjerati. Zakazali totalno, u svim aspektima.
Željezničar za život cijeli!
-
Tristan10
-
Kontakt:
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:36
delinjo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:27
Kakav Buki,taj bi rodjenu mater prevario za marku.
Ma ko ga yebe. Trebamo se skupit i trebamo svi zajedno pomoci klubu koliko god ko moze. @Tristan10 je juce nabrojao neke svoje reference odvojeno od price ulaska u klub ali mu je dobro neko rekao on sa takvim referencama treba gledati da udje u klub jer takvi ljudi nama trebaju. Trebamo svu snagu dat i izgurat za novu upravu koju moramo podrzavat. Svako koliko moze da pomogne klubu bilo bi najbolje jer ovako kako idemo crno nam se pise. A treba nam i pozitive BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION.
Iskreno da ti kazem ja nemam trenutno sta da trazim u klubu. Bio sam dosta blizu da lansiram svoj proizvod na trziste, gdje bi automatski potpisao neke ugovore od cega bi firma imala prihode u kontinuitetu, a i sama firma bi mi imala sigurno vise miliona vrijednosti. Neki ljudi su me izradili, i vise godina rada mi je propalo zbog toga, tako da iz pocetka moram da krecem. Ali iskreno jeste mi bio cilj da budem vrsta sponzora kluba, da li u glavni tim ili omladinski pogon nisam puno razmisljao, ali jeste mi to bio cilj samo da pomognem, i sada mi jeste kad dodjem na neki nivo. Ucestovao sam u onim akcijama sto su bile kao navijac, tako da nemam ja neku stranu. Ja cu se javiti klubu kao sponzor kad mogu nesto konkretno da uradim, a ne bezveze da se prezentiram a nemam nista znacajno da ponudim.
-
Kometa
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:30
LjoZee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:23
KANA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:44
malo da se smiri situacija a milione ce uzeti.
Normalno, uzeo milione ispred nosa Sarajevu i natjerao ih na rezanje troskova i slabljenje igrackog kadra, a Borac sve kontra od toga. On da je htio kup poklopio bi nekog sudiju nego ovako Peljtu stavio koji je btw trebao biti kaznjen jer je kao ili ostetio Borac jer mu nije svirao penal. Ovako pustio im kup i dao materijala da im navede ovu utakmicu ako se krenu zaliti nekad i drugim klubovima da se ne odazovu Sarajevu za udruzenje jer su svi vidjeli sastave i tok pa im sve to mogu prebaciti. Oni su ovako i prosle godine kontali da im on ne moze nista zbog investitora kojeg imaju, ali klinac ne moze. To se vidi sad i tek ce se vidjeti sljedece sezone. Uzme ti covjek krupan komad, a da ti mrvice da malo predje glad i da usutis.
100% a iducih par sezona nema tu se sta traziti ,nama je ovo.idealna prilika da se resetujemo .Kad bi uspjeli okupiti finu neku ekipu ljudi I da se kroz par sezona vratimo da bude koliko toliko konkurentni.
Sta su poklopili gluposti.Sarajevo ne dobije raspalu slobodu,tuzlu,mladost,izgubi kuco od zrinjskog i borca
I pricamo o nekom.poklapanju.Napravi ekipu pa ces vidjeti.Vrati krpica graovca ,da si doveo hirosa itd poklopice k.....Ljudi uzeli sto im se ponudilo.Zeljo katastrofa ,Sarajevo lose.
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 26 maj 2021, 22:53
Robust je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:47
Bender no sikiriki

Tako je kako ti kazes.
Ja velim svi zaposlenici da idu u pm lagano i napuste klub s bilo koje pozicije taman da je i rodjak neki tu
trebami nastavljati jer godinama je prica bila suti samo nek se ne puca i kako ti kazes mufloni su poklopili sve u klubu samo vise parazita u gradu Sarajevu ima u grasu i tjt

nema je jednostavno da su nam najveci dusmani birali najgore debile ne bi mogli gore nac
Druze svi ama svi da idu I onda dovesti hodzu i popa da na centru terena prouce nesto za skidanje sihri.
Bolan mi nismo vise ni mahalski klub vec seoski.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
Robust
-
Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53
Bender no sikiriki

Tako je kako ti kazes.

Druze svi ama svi da idu I onda dovesti hodzu i popa da na centru terena prouce nesto za skidanje sihri.
ma mi smo seoski klub oduvijek bili mi smo jedini klub iz kojeg je sluzbena i tajna dokumentacija izlazila u javnosti nema kluba u državi u kojem se to desava osim naseg i dodje neki nas jado ko je god to radio dabogda mu zenine gole slike kako ga pusi komsiji na bilboarde sirom grada kacili
-
Omark
-
Kontakt:
Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:51
Ma ko ga yebe. Trebamo se skupit i trebamo svi zajedno pomoci klubu koliko god ko moze. @Tristan10 je juce nabrojao neke svoje reference odvojeno od price ulaska u klub ali mu je dobro neko rekao on sa takvim referencama treba gledati da udje u klub jer takvi ljudi nama trebaju. Trebamo svu snagu dat i izgurat za novu upravu koju moramo podrzavat. Svako koliko moze da pomogne klubu bilo bi najbolje jer ovako kako idemo crno nam se pise. A treba nam i pozitive BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION.
Iskreno da ti kazem ja nemam trenutno sta da trazim u klubu. Bio sam dosta blizu da lansiram svoj proizvod na trziste, gdje bi automatski potpisao neke ugovore od cega bi firma imala prihode u kontinuitetu, a i sama firma bi mi imala sigurno vise miliona vrijednosti. Neki ljudi su me izradili, i vise godina rada mi je propalo zbog toga, tako da iz pocetka moram da krecem. Ali iskreno jeste mi bio cilj da budem vrsta sponzora kluba, da li u glavni tim ili omladinski pogon nisam puno razmisljao, ali jeste mi to bio cilj samo da pomognem, i sada mi jeste kad dodjem na neki nivo. Ucestovao sam u onim akcijama sto su bile kao navijac, tako da nemam ja neku stranu. Ja cu se javiti klubu kao sponzor kad mogu nesto konkretno da uradim, a ne bezveze da se prezentiram a nemam nista znacajno da ponudim.

-
Benderrr
-
Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:47
Benderrr je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:35
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:59
Sutirali smo sve uprave cim nisu izvrsili zadatak, zasto su ovi posebni?
Ukenjali su nas balegom i razmazali dobro.
Ne mogu da vjerujem da ljudi jos podrzavaju I pravdaju ovu upravu pa taman da mi je familija u njoj

. Mars napolje stoko
jedna.
Jeste pokrali su nas vico i pitari za korona titulu. Znaci uefa to pusta jer i njih libo racku za nasom ligom.
Lijepo amar rece u onom podcast da se prekinulo da bi bojac isao u eL.
Ove sezone nam **** sve iz saveza, isto kao i dok je miske bio vrhu kluba.
Kako god ova uprava mora ici pod hitno.
Ti jarane tjeraš ljude al veze nemaš koga. Pola ljudi više nije u klubu hahahahahaha.
De napisi imena koja treba jos otjerat ziv bio?
Pa i treba ih 95% otjerati. Zakazali totalno, u svim aspektima.
Pa jedino još Badzakovi musketiri ostali
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
-
WOLF20
-
Kontakt:
Jel moguce da Kosoric ima jos godinu ugovora?
Odlazi ubleho
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
MocMahale444
Postao/la MocMahale444 » 26 maj 2021, 23:14
Robust je napisao/la: ↑26 maj 2021, 23:00
MocMahale444 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53

ma mi smo seoski klub oduvijek bili mi smo jedini klub iz kojeg je sluzbena i tajna dokumentacija izlazila u javnosti nema kluba u državi u kojem se to desava osim naseg i dodje neki nas jado ko je god to radio dabogda mu zenine gole slike kako ga pusi komsiji na bilboarde sirom grada kacili
Mi smo jedini klub ciji “navijaci” zele da im klub izgubi i bude los da bi dosao neko novi.
Mi smo jedini klub ciji igraci pisaju po klubu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
1921boy
-
Kontakt:
Ja stvarno ne znam šta ovi ljudi u klubu kontaju za narednu sezonu pa kontaktiraju svakakve trenere i igrače !
Fakat kad misliš ne može niže, ovi ljudi ti pokažu da može još niže ...
Rodjeni su pitarske picke!
-
sarajevskiPlavi1921
-
Kontakt:
Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 27 maj 2021, 00:02
Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:51
Razumijem drug sve ok. Ja sam samo tebe naveo ko primjer jer sam vidio reference i rekao da nam takvi ljudi trebaju. ABd kad podignes firmu da nam se javis za sponzora. Sretno u daljem radu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
KANA
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:53
LjoZee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:41
KANA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:30
100% a iducih par sezona nema tu se sta traziti ,nama je ovo.idealna prilika da se resetujemo .Kad bi uspjeli okupiti finu neku ekipu ljudi I da se kroz par sezona vratimo da bude koliko toliko konkurentni.
Ma mi smo zakasnili na sve vozove. Iskreno ne znam ni kako cemo opstanak obezbijediti sljedece sezone ako je to uopste cilj. Moralo se do sada prvo rijesiti status UO odnosno da daju ostavke kao cin da su svjesni i prihvataju odgovornost pa odmah preci na trenera i dogovaranje sa nekim igracima. Nama ce faliti preko 15 igraca i nema sanse da to sve ugovorimo za mjesec, mjesec ipo koliko traju pripreme i ovaj razmak izmedju sezona. Nista od toga nit smo uradili nit bi se reklo da radimo.
Baš tako. KANA govori o skupljanju ekipe kao da za to ima vremena a nama za mjesec počinju pripreme za novu sezonu. Dugova preko glave, igračima dužni Boga oca, ostajemo bez pola ekipe, nemamo trenera, sportskog direktora, upravu kao i da nemamo. Katastrofa u najavi.
bruda nisam mislio na igrace

nego govorim za upravu ,nama je sedece godine borba mrtva ,valjda budu dvije ekie gore od nas

jedino ako Memu smuntamo da ostane pa da nas brat izvuce

-
Dejan1921
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 08:43

nego govorim za upravu ,nama je sedece godine borba mrtva ,valjda budu dvije ekie gore od nas

i za upravu smo zakasnili. Biće borba ali ja se nadam povratku na tribine i našoj podršci. Zadnje kolo je za par dana a mi i dalje ništa ne znamo za iduću sezonu. Nevjerovatno.
-
KANA
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:09

i za upravu smo zakasnili. Biće borba ali ja se nadam povratku na tribine i našoj podršci. Zadnje kolo je za par dana a mi i dalje ništa ne znamo za iduću sezonu. Nevjerovatno.
brate ti zaboravio da ide evropsko prvenstvo ,sve malo ozbiljnije ekipa kao sto smo mi cekamo da vidimo da se nece koji igrac pokazati i to

p
-
Dejan1921
-
Kontakt:
KANA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:12

brate ti zaboravio da ide evropsko prvenstvo ,sve malo ozbiljnije ekipa kao sto smo mi cekamo da vidimo da se nece koji igrac pokazati i to

p
Zaboravio sam na to

-
KANA
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:13
KANA je napisao/la: ↑27 maj 2021, 09:12

p
Zaboravio sam na to
uzeli su Memi plazmu i on je zaduzen za skauting

ali mora svaku pogledati da se nismo bezvze uvalili
-
Mamba21
-
Kontakt:
Gigović na Grbavici... Lakrdija u najavi i ponovo neki penal i poraz
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
drzgemboadislic
-
Kontakt:
Postao/la drzgemboadislic » 27 maj 2021, 11:13
Mamba21 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 11:10
Ma isto ce biti kao i sa pitarima jucer. Pustiti ce nas Krupa, cisto da nam zamazu oci.
To su ti atraktivni derbiji sada: Željo - Krupa (donji dio tabele), Sarajevo - Borac (gornji dio tabele). Šta nam neljudi uradiše od kluba :/
-
WOLF20
-
Kontakt:
Mamba21 je napisao/la: ↑27 maj 2021, 11:10
Zar je bitno ko sudi? Od ovih jadova me vise nista ne moze iznenaditi.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: doncarlo i 49 gostiju.