Mi njih i zrinju trebamo u udruzenju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:20Jesu fasisti ali s ovim cestitkama i prije i evo sad ispadnu gospoda, sto jest, jest.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Ako sam napisao da je kriva za Emira kako ce bit svi su krivi samo ona nije. Ona dovela Emira i poslije toga Emir ima svoje sektor djelvoanja i odgovornosti. Ja kao sef kad tebe negdje zaposlim i dam ti zadatke koje ti ne obavis letis ti. Vjerovatno cu i ja pretprit kritike al ne leti sef odmah.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:20Opet ti paša jedno te isto, svi su krivi samo ona nije.
Kažeš otići će, tu se slažemo.
Vidjeti ćemo kako će se riješiti, ne jedan nego svi problemi u sportskom segmentu, osim ako zaposle nekog diletanta poput nje.
Iole ozbiljan direktor ne bi bio tu da piše izvještaje i javlja se na telefon dok mu kakanjske i visočke propalice rade iz leđa.
ili bi bio u talu pa ubrzo bivši, ili bi ih na vrijeme sklonio, a ne kasnio godinu dana.
Napišeš da je Vinka i loše igrače doveo sd, uz odobrenje Nama a u slijedećoj rečenici da je ona pogriješila sa izborom Emira![]()
Čitaš li ti što napišeš?
Još mene nazivaš botom![]()
I ja kažem nek ide i slažem se da njen odlazak ove igrače neće učiniti boljim nažalost.
Kad krene nek povede i igrače i Emira i Jahića i Bilića, jer ih je ona direktno i indirektno i dovela/ imenovala.
Na žalost ogromna rupa će ostati a ti je brani i dalje.
Pises mi da je branim i dalje dok jasno napisem da je kriva za to i to ??? Za sta cu je branit...je l je trebam kriviti sto je Emir direktno bio na vezi s Namom...imao budzet za sebe da radi sta hoce ?? On je za svoje fasovao. Vjerovatno ce i ona kad bas zajebe i idemo dalje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja licno nisam znao ocjeniti situaciju i stojim iza toga. Ali se ne **** okolo po statusima, forumima, stranicama i postovima kako sam predvidio ovo sto se desava.feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:01Nisu svi znali..samo par nas hehe.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:58Sad na kraju sezone svi sve znate, svi ste lafo znali sta ce se desit, svi ste znali kakve greske se prave i svi ste znali kako ce sezona zavrsit.
Evo ja sam za, smijenit cemo ih, ali samo u slucaju ako ce doci 100% provjereni ljudi i kvalitetniji sa nekim referencama. A nije da Sabrina nije imala i dobrih poteza. I ne ne branim nikoga, ali je glupo sve na jednu osobu svaljivati sve ovo.
Izvolite, keširajte 5 miliona godisnje u klub i odlucujte o svemu, podrsku cete dobit naravno kao i svi sto su dobijali pa vidjet cemo dokle cemo stici..
Ovi sto sad tjeraju se bili usutili ko p. Pola ih nije znalo nista sta se desava u klubu, drugi ne znaju ocjeniti situaciju a treci sutili i cekali los period da krenu pljuvati.
Na zimu se trebalo rjesavat..ovo sad je sviranje qurcu
Pola ovih sto pisu sad kako su predvidjeli situaciju, prije 4 mjeseca su planirali gdje ce slaviti duplu krunu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je i dio problema, što su nam takvi max. domet.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:26Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:23Svaka njima čast ali zato i jesmo tu gdje jesmo. Nisu oni krivi, dublje je to.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:21Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne znam da li i jedan još klub na svijetu ima sektor svojih navijača koje ražalosti uspjeh voljenog kluba. Ne samo da ih rastuži uspjeh , nego naprave mit po kojem im je konkurent naštelio taj uspjeh.
Komentari pojedinih sa zvanične su takvi da mi dođe da skinem lajk da ne dijelim ni virtualni prostor sa njima, kamo li šta drugo.
Komentari pojedinih sa zvanične su takvi da mi dođe da skinem lajk da ne dijelim ni virtualni prostor sa njima, kamo li šta drugo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa treba biti realan, evo rekli su ide smanjenje troskova i bit ce jeftinija ekipa. Ne mozes dovesti vrhunskog trenera za platu 5- 6 hiljada eura. Tako je i s igracima, onda bolje vjerovati nasim,kad ne mozes platit Keka, bjelicu i slicne koji hoce 50 000 mjesecno.MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:31To je i dio problema, što su nam takvi max. domet.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:26Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Pa sta ako salje pare to ne znaci da se razumije u fudbal. Ni abramovic se ne razumije u fudbal, ali je uposlio ljude koji se razumiju. Ja mislim da su ovi iz uprave svi bili oslobodjeni fizickog.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- feniksptica
- Kontakt:
Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hajmo sad početkom juna strance za SDa i trenera 

Kakva su mišljenja o Darku Nestoroviću (bes osude molim).
Nije imao sad nekih bajkovitih angažmana i uspjeha ali
-ne bi trebao biti skup
-vodio mladu reprezentaciju te ocigledno zna raditi s omladinom. Također zbog tog iskustva je garant upućen i u kvalitet naših akademaca ali i generalno mlađih igraca u ligi i regiji.
-garant ne bi odbio voditi najtrofejniju ekipu lige
-igra sasvim korektan i napadacki fudbal
-ne bi trebao biti skup
-vodio mladu reprezentaciju te ocigledno zna raditi s omladinom. Također zbog tog iskustva je garant upućen i u kvalitet naših akademaca ali i generalno mlađih igraca u ligi i regiji.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 26 maj 2021, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Svakakvi debili pišu.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To da, tu bi mogli diskutovati. Nema neke razlike između naših trenera realno. Sad da mi kažeš Husref, Vinko, Karačić i šta ja znam ko više to bi mi opet bilo na sličnom levelu a sa tim ne možeš napredovati.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:34Pa treba biti realan, evo rekli su ide smanjenje troskova i bit ce jeftinija ekipa. Ne mozes dovesti vrhunskog trenera za platu 5- 6 hiljada eura. Tako je i s igracima, onda bolje vjerovati nasim,kad ne mozes platit Keka, bjelicu i slicne koji hoce 50 000 mjesecno.MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:31To je i dio problema, što su nam takvi max. domet.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:26
Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
I Vinko je, pa nigdje akademaca ne bi. To sto je vodio neku mladu repku prije moze zahvalit sto je pripadnik odredjenog naroda negos to je sposoban.midzuka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:44Kakva su mišljenja o Darku Nestoroviću (bes osude molim).
-ne bi trebao biti skup
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hvala sto me pratisHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:39Od 400 komentara (pretezno ljudi istok zapad) da je ovo bruka uleti tako njih par sa laznih profila i znamo za koga botuju ali od koga se kriju ne znam![]()
Felix aka zip denchi
![]()

Doduše o tome nisam razmišljao na takav nacin. Ali generalna direktorica rece da je odluka Nama bila da se ne guraju akademci nego dovode igraci sa strane tako da to neguranje mladih nije nesto sto se moze zamjeriti Vinku u potpunosti.feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:45I Vinko je, pa nigdje akademaca ne bi. To sto je vodio neku mladu repku prije moze zahvalit sto je pripadnik odredjenog naroda negos to je sposoban.midzuka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:44Kakva su mišljenja o Darku Nestoroviću (bes osude molim).
-ne bi trebao biti skup
Takodjer kako ona rece sada ce pokusati opet gurati akademce, a takodjer s obzirom na nove projekte u Akademiji te sigurno manji broj kvalitetnih stranaca mislim da sad treba trener koji ce znati raditi sa mladjim igracima.
JURIŠ
-
- Kontakt:
Misljenja su nikakva, bar sa moje strane. Radije bih volio vidjeti Dzenu onda.midzuka je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:44Kakva su mišljenja o Darku Nestoroviću (bes osude molim).
-ne bi trebao biti skup
Iako smo u losoj situaciji, mislim da mozemo jos uvijek naci sasvim solidnog trenera i SD koji nas moze odvesti do titule sljedece sezone ako Bog da.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar ..feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede

Nije to bitno nego od cega se kriju ti sto pisu, uprava napolje pravi su profili i opet pretezno istok zapad,dok sa druge strane ovi laznjaci skriveni

Veca muda jahacica od sabre ima nego zip jbt
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 26 maj 2021, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
Ei..da nema ljudi koji nisu iz Sarajeva i da oni ne dolaze na utakmice, crvenili bi se losom posjetom. ZivioHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar ..feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede![]()
![]()

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Hahahaahahahahafeniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:54Ei..da nema ljudi koji nisu iz Sarajeva i da oni ne dolaze na utakmice, crvenili bi se losom posjetom. ZivioHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:53Poslije narkomana ne valjaju ovi ni sa istoka zapada ali zato ti iz dijaspore si bitan i tvoj komentar ..feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 22:41Komentari na zvanicnoj bitni..najbitniji. Pa ti ljudi nikad ni u cemu nisu istrajali. Forsirali uprava napolje mjesecima. Usutili se polsije 2 pobjede![]()
![]()
![]()
Jedna evropska i jedna derbi utakmica ostalo je 90 posto samo Sarajevo.
Bitniji su tamo komentari jer pisu ljudi imenom i prezimenom nego sa ovoga foruma.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 26 maj 2021, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.