FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 21:55

Hajdeee je napisao/la:
26 maj 2021, 21:48
Zip je napisao/la:
26 maj 2021, 21:40
Hajdeee je napisao/la:
26 maj 2021, 21:30

Sa kolikim budzetima u kakvoj konkurenciji?
Koliku je štetu uradila samo ove sezone? Koliko miliona?
Jel trosi tvoje pare pa te zanima gdje isti idu?

To str vi umislili da neko stetu pravi dok se trofeji donose.

Odlucite se, jeste li finansijski savjetnici ili navijaci
Relativiziraš kriminal i srozavanje kluba, toliko o tvom navijačkom mentalitetu. Slugo.
Da, mi smo zaštitnici ugleda i imena ovoga kluba. Da, stat ćemo pred metke, pred bilo koga, ako treba radi naših ideala i života koji živimo. Da, ti to ne shvataš jer imaš mozak podanika i sluge.

Nema potrebe da diskutujemo dalje!

Sabrina će otići, svidilo se to nekome ili ne. Tačka.
Pa da je klub pao u vase ruke, sad bi razgovarali sa Celikom o iskustvu igranja u kantonalnoj.

Kakav bolan metak, kakva ti je to prica kad je sport u pitanju? :rol:

Dokle vas je jedna zena dovela kad se metak povlaci u diskusiji :tokralju:

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 maj 2021, 21:58

Sad na kraju sezone svi sve znate, svi ste lafo znali sta ce se desit, svi ste znali kakve greske se prave i svi ste znali kako ce sezona zavrsit.
Evo ja sam za, smijenit cemo ih, ali samo u slucaju ako ce doci 100% provjereni ljudi i kvalitetniji sa nekim referencama. A nije da Sabrina nije imala i dobrih poteza. I ne ne branim nikoga, ali je glupo sve na jednu osobu svaljivati sve ovo.
Izvolite, keširajte 5 miliona godisnje u klub i odlucujte o svemu, podrsku cete dobit naravno kao i svi sto su dobijali pa vidjet cemo dokle cemo stici..

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 maj 2021, 22:01

Do obracanja vlasnika jesam bio protiv doticne cak sam joj i neke zivotinjske epitete davao, ali, avaj, kad valja njemu valja i meni. Vlasnik preuzeo odgovornost za prokockanu titulu i sto se mene tice prica oko tjeranja i netjeranja zavrsena.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 22:01

ajdohordas je napisao/la:
26 maj 2021, 21:58
Sad na kraju sezone svi sve znate, svi ste lafo znali sta ce se desit, svi ste znali kakve greske se prave i svi ste znali kako ce sezona zavrsit.
Evo ja sam za, smijenit cemo ih, ali samo u slucaju ako ce doci 100% provjereni ljudi i kvalitetniji sa nekim referencama. A nije da Sabrina nije imala i dobrih poteza. I ne ne branim nikoga, ali je glupo sve na jednu osobu svaljivati sve ovo.
Izvolite, keširajte 5 miliona godisnje u klub i odlucujte o svemu, podrsku cete dobit naravno kao i svi sto su dobijali pa vidjet cemo dokle cemo stici..
Nisu svi znali..samo par nas hehe.

Ovi sto sad tjeraju se bili usutili ko p. Pola ih nije znalo nista sta se desava u klubu, drugi ne znaju ocjeniti situaciju a treci sutili i cekali los period da krenu pljuvati.

Na zimu se trebalo rjesavat..ovo sad je sviranje qurcu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 maj 2021, 22:05

“Kolektiv NK Široki Brijeg upućuje čestitke FK Sarajevo na osvajanju trofeja pobjednika u Kupu BiH za sezonu 2021./2022“, stoji u objavi NK Široki Brijeg."

Udruzenje (+1)
NEMA NAZAD

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 26 maj 2021, 22:06

Zip je napisao/la:
26 maj 2021, 21:55
Hajdeee je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Relativiziraš kriminal i srozavanje kluba, toliko o tvom navijačkom mentalitetu. Slugo.
Da, mi smo zaštitnici ugleda i imena ovoga kluba. Da, stat ćemo pred metke, pred bilo koga, ako treba radi naših ideala i života koji živimo. Da, ti to ne shvataš jer imaš mozak podanika i sluge.

Pa da je klub pao u vase ruke, sad bi razgovarali sa Celikom o iskustvu igranja u kantonalnoj.

U čije naše ruke? Ti baš limitiran IQ.
Naše ruke su ga izvukle dva puta iz ruku takvih, podanika, i takvih logika, koje ti propagiraš. Pa bilo da su se klanjali Baljku i Muči ili Dini i Kusturici, ista je poenta. Izvući ćemo ga i treći put.

To o metcima i "metcima" očito ne možeš ni shvatiti. Zato... :wave:
- FKS -

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 maj 2021, 22:07

holyman je napisao/la:
26 maj 2021, 22:05
“Kolektiv NK Široki Brijeg upućuje čestitke FK Sarajevo na osvajanju trofeja pobjednika u Kupu BiH za sezonu 2021./2022“, stoji u objavi NK Široki Brijeg."

Udruzenje (+1)
Jesu li čestitali i titulu Borcu?

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 26 maj 2021, 22:07

Veceras slaviti a vec od sutra zasukati rukave traziti SD, trenera,posloziti igracki kadar,spremiti se za evropu treba napast ovu KL ipak nisu lose pare, 2 kola bi trebali biti nosioci.

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 26 maj 2021, 22:08

Hajdeee je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Hajdeee je napisao/la:
26 maj 2021, 21:30

Sa kolikim budzetima u kakvoj konkurenciji?
Koliku je štetu uradila samo ove sezone? Koliko miliona?

Izvini, ako te bihuzurim u trenutcima slavljenja osvajanja Kupa, ali imam molbu. Mozes li mi molim te reci o kom kriminalu se radi? Nisam upratio za taj kriminal...
Sto ce tice srozavanj kluba, slažem se s tobom da smo mogli i bolje, ali srozavanje je prejaka riječ. Kada se samo sjetim da smo prije nekoliko godina bili ismijavani za virusele i da igrači jedino imaju svjetlo u frižideru. Ne znam, prejaka riječ srozavanje.
Eto, jos jednom ti se izvinjavam jer znam da se radujes osvajnju Kupa i da slaviš, ali molim te da mi pojasnis ovo oko kriminala...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 26 maj 2021, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 maj 2021, 22:09

Memara je napisao/la:
26 maj 2021, 22:07
holyman je napisao/la:

Udruzenje (+1)
Jesu li čestitali i titulu Borcu?
Jesu ali su drugaciji komentari, svi psuju borac.
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 22:09

Svake godine Dzenu u martu postavit i rahat smo :kafa: :D

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 26 maj 2021, 22:11

Raja osvojili smo kup
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 22:12

Hajdeee je napisao/la:
26 maj 2021, 22:06
Zip je napisao/la:
26 maj 2021, 21:55
Hajdeee je napisao/la:

U čije naše ruke? Ti baš limitiran IQ.
Naše ruke su ga izvukle dva puta iz ruku takvih, podanika, i takvih logika, koje ti propagiraš. Pa bilo da su se klanjali Baljku i Muči ili Dini i Kusturici, ista je poenta. Izvući ćemo ga i treći put.

To o metcima i "metcima" očito ne možeš ni shvatiti. Zato... :wave:
Spremite 12 miliona(mada sada je cijena veca) pa bujrum odlucujte o sudbini kluba kako vi zelite, do tada :wave:

Vlasniku se ne postavljaju pitanja.

Ja podrzavam NAM-a, a ako on podrzava ostale zaposlenike kluba, onda ih podrzavam i ja.

To sto vi zivite u nekom paralelnom svijetu, moze biti lose po vas kad vas realnost lupi po glavi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 maj 2021, 22:15

Veceras proslavit a vec sutra se razic na fin nacin

Krste
Ahmet
Hodzic vec out
Hebibovic
Milanovic
Susic
Pejovic vec out
Handzic
Dzafic

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 maj 2021, 22:20

holyman je napisao/la:

Udruzenje (+1)
Jesu fasisti ali s ovim cestitkama i prije i evo sad ispadnu gospoda, sto jest, jest.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2021, 22:20

feniksptica je napisao/la:
26 maj 2021, 21:46
obiteljskicovjek je napisao/la:
26 maj 2021, 21:43
26 maj 2021, 21:16
Ja bih bio najsrecniji covjek na svijetu kad bi odlazak Sabre rijesio sve nase probleme Bgmi. Sutra bih zapoceo strajk gladju i da ode.

Samo poslije ostaje problem SD, trenera i prelosih igraca..al boli vas za to. KOd vas ako ne bud eislo opet cete tjerat i tako u krug. Zato i jesmo u qurcu
Problema sd, trenerom, platama i lošim igračima ne bi ni bilo da je direktorica radila kako treba.
Po tvom treba je ostaviti, pa opet marisati igrače, trenere ili sd, i tako u krug dok se boje ne rastope.
Nema logike to što pišeš ne treba biti isključiv, zato smo u qurcu.
Nije sama bilo je i drugih, koje je većinom žrtvovala a sad je red da se lagano pakuje za dobrobit FKS.
Pa ona i svi ostali već kasne godinu dana.
Ispade da su horde krive što nemamo sd , trenera, igrače, plate ili što imamo ove igrače.
kasne yebenu godinu, K A. S. N. E
Eto otice, pa ces vidjet da to nece rijesit nijedan sportski segment u kluubu. To je ono sto se pokusava rec, tjerate vi nju kad se rijese glavni problemi u klubu.
Vinka je doveo SD..na odobrenje Nama ?? Lose igrace dovodi SD ?? ne mozes sve prebacit na jednu osobu. Ne budi bot.
Za nju se moze rec da je pogrijesila s Emirom..sto se tice plata mogla je nac neke sponzore al svejedno ne bi pokrilo ni 15% plata.

Opet kazem nek ide..al njen odlazak nece uciniti nijednog igraca boljim. A ipak su igraci najvazniji u klubu.
Opet ti paša jedno te isto, svi su krivi samo ona nije.
Kažeš otići će, tu se slažemo.
Vidjeti ćemo kako će se riješiti, ne jedan nego svi problemi u sportskom segmentu, osim ako zaposle nekog diletanta poput nje.
Iole ozbiljan direktor ne bi bio tu da piše izvještaje i javlja se na telefon dok mu kakanjske i visočke propalice rade iz leđa.
ili bi bio u talu pa ubrzo bivši, ili bi ih na vrijeme sklonio, a ne kasnio godinu dana.

Napišeš da je Vinka i loše igrače doveo sd, uz odobrenje Nama a u slijedećoj rečenici da je ona pogriješila sa izborom Emira :clap:

Čitaš li ti što napišeš?
Još mene nazivaš botom :rol:
I ja kažem nek ide i slažem se da njen odlazak ove igrače neće učiniti boljim nažalost.
Kad krene nek povede i igrače i Emira i Jahića i Bilića, jer ih je ona direktno i indirektno i dovela/ imenovala.
Na žalost ogromna rupa će ostati a ti je brani i dalje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 22:21

Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 26 maj 2021, 22:22

26 maj 2021, 21:16
Ja bih bio najsrecniji covjek na svijetu kad bi odlazak Sabre rijesio sve nase probleme Bgmi. Sutra bih zapoceo strajk gladju i da ode.

Samo poslije ostaje problem SD, trenera i prelosih igraca..al boli vas za to. KOd vas ako ne bud eislo opet cete tjerat i tako u krug. Zato i jesmo u qurcu
Ja cu suprotno pokrecem kontra strajk debljanjem, necu se prestat debljat dok je Sabrina tu :rol:

Uz prigodnu numeru
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 22:23

bordobijeli je napisao/la:
26 maj 2021, 22:21
Opet se pokazalo nista bez domaći snaga, sve trofeje ovog kluba osvojili smo s domacim snagama. Fuko, Čala, Husref, Dzeno. Kup je naš volim te Sarajevo.
Svaka njima čast ali zato i jesmo tu gdje jesmo. Nisu oni krivi, dublje je to.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 22:26

MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 22:23
bordobijeli je napisao/la:
26 maj 2021, 22:21
Svaka njima čast ali zato i jesmo tu gdje jesmo. Nisu oni krivi, dublje je to.
Bgm krize su dolazile poslije Jarnija, Jesic, Marinovica al eto to smo mi bolji su nam oni od Dzene, Husrefa i Čale.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.