feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:46
obiteljskicovjek je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:43
feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:16
Ja bih bio najsrecniji covjek na svijetu kad bi odlazak Sabre rijesio sve nase probleme Bgmi. Sutra bih zapoceo strajk gladju i da ode.
Samo poslije ostaje problem SD, trenera i prelosih igraca..al boli vas za to. KOd vas ako ne bud eislo opet cete tjerat i tako u krug. Zato i jesmo u qurcu
Problema sd, trenerom, platama i lošim igračima ne bi ni bilo da je direktorica radila kako treba.
Po tvom treba je ostaviti, pa opet marisati igrače, trenere ili sd, i tako u krug dok se boje ne rastope.
Nema logike to što pišeš ne treba biti isključiv, zato smo u qurcu.
Nije sama bilo je i drugih, koje je većinom žrtvovala a sad je red da se lagano pakuje za dobrobit FKS.
Pa ona i svi ostali već kasne godinu dana.
Ispade da su horde krive što nemamo sd , trenera, igrače, plate ili što imamo ove igrače.
kasne yebenu godinu, K A. S. N. E
Eto otice, pa ces vidjet da to nece rijesit nijedan sportski segment u kluubu. To je ono sto se pokusava rec, tjerate vi nju kad se rijese glavni problemi u klubu.
Vinka je doveo SD..na odobrenje Nama ?? Lose igrace dovodi SD ?? ne mozes sve prebacit na jednu osobu. Ne budi bot.
Za nju se moze rec da je pogrijesila s Emirom..sto se tice plata mogla je nac neke sponzore al svejedno ne bi pokrilo ni 15% plata.
Opet kazem nek ide..al njen odlazak nece uciniti nijednog igraca boljim. A ipak su igraci najvazniji u klubu.
Opet ti paša jedno te isto, svi su krivi samo ona nije.
Kažeš otići će, tu se slažemo.
Vidjeti ćemo kako će se riješiti, ne jedan nego svi problemi u sportskom segmentu, osim ako zaposle nekog diletanta poput nje.
Iole ozbiljan direktor ne bi bio tu da piše izvještaje i javlja se na telefon dok mu kakanjske i visočke propalice rade iz leđa.
ili bi bio u talu pa ubrzo bivši, ili bi ih na vrijeme sklonio, a ne kasnio godinu dana.
Napišeš da je Vinka i loše igrače doveo sd, uz odobrenje Nama a u slijedećoj rečenici da je ona pogriješila sa izborom Emira
Čitaš li ti što napišeš?
Još mene nazivaš botom
I ja kažem nek ide i slažem se da njen odlazak ove igrače neće učiniti boljim nažalost.
Kad krene nek povede i igrače i Emira i Jahića i Bilića, jer ih je ona direktno i indirektno i dovela/ imenovala.
Na žalost ogromna rupa će ostati a ti je brani i dalje.