FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prva ljubavi, najveca radosti!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da li je sa ovim do kraja doveden dogovor Vico - Sabrina ?
Od sljedeće sezone regularna liga ?
Od sljedeće sezone regularna liga ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- feniksptica
- Kontakt:
Ne vidim stvaranja problema gdje nema. Ja Hrode hvalim za sve pozitivno kad urade. Oono protiv Borusije tooop, podrska klubu prije Zelje top, i jos mnoge druge stvari. Kad treba kudit onda se kudi. Bakljada u Zenici u evropi odron i za krivicnog gonjenja. Za drogu, pa svako zna da u anvijackim skupinama ima droge. Cak i ja kad idem s grupom kad pratimo repku bude a da ne bude ovdje. Sve su to cinjenice i ne znams to se hvatate na to.
Ovdje je rijec o Sarajevu. Mi nemamo SD nemamo trenera a vise uhvatili Sabrine sve vam ludo yebem i nedokazno. Sutra nek ide boli me k al i dalje nemamo trenera nemamo SD nemamo igrace.
Pa jeste vi svjesni da vas je raja prokuzila da vodite neke svoje bitke. Ne borite se za prave stvari, za onos to je potrebno klubu.
Sta ce to neki drugi direktor bolje radit..eto nek sutra dodje samo da imenuje SD da konacno krenemo vise p vam strinina luda.
Ovdje je rijec o Sarajevu. Mi nemamo SD nemamo trenera a vise uhvatili Sabrine sve vam ludo yebem i nedokazno. Sutra nek ide boli me k al i dalje nemamo trenera nemamo SD nemamo igrace.
Pa jeste vi svjesni da vas je raja prokuzila da vodite neke svoje bitke. Ne borite se za prave stvari, za onos to je potrebno klubu.
Sta ce to neki drugi direktor bolje radit..eto nek sutra dodje samo da imenuje SD da konacno krenemo vise p vam strinina luda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
drkate na njega, a on kad je imao opciju hajduk ili sarajevo, znamo šta je izabrao.
sada kada nema gdje, eto njega nazad.
igrači dolaze i odlaze, samo sarajevo ostaje !
Ma laze ko pas da mu je deset ljudi cestitalo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:21Iskreno, sezona nije uspješna nego preuspješna. Vidi se po ovom slavlju igrača Sarajeva sve, ko smo mi i šta smo mi. Apsolutno imponuje kad ti dođe deset igrača Sarajeva i čestita, kaže vam da je sve apsolutno zasluženo. Sretan sam zbog toga, presretan", rekao je trener Borca.
Ko koga ovdje yebe,pola sezone se ganajmo s njima oko namjestanja,uprava poziva klubove da se reaguje,uefa i fifa prate ostatak prvenstva i sve pizde materine,i onda dodje 10 debila i cestita i jos kaze zasluzenoovo sve govori da mozda i jeste sve dogovoreno.
![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Vec sutra u potragu za SD i trenerom i igracima.
sve sam se molio Bogu da uefa ovo sve prati i da će reagovati, sada se molim da ne prate.
pametnom dosta.
pametnom dosta.
-
- Kontakt:
Sabrina da ih traži?
Al da kaže Namu da ne šalje puno novca, ona je štedljive prirode. Krava.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Sto ti nisi. Ako si frajer u prozivanju i ocjenjivanju rada drugih. Ocigledno bolje znas
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svaka tebi cast onda. Samo, bezuslovno davati podrsku Sabrini ma sta da se desi po meni moze samo neko ko ili ima interes ili ne konta.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja bih bio najsrecniji covjek na svijetu kad bi odlazak Sabre rijesio sve nase probleme Bgmi. Sutra bih zapoceo strajk gladju i da ode.
Samo poslije ostaje problem SD, trenera i prelosih igraca..al boli vas za to. KOd vas ako ne bud eislo opet cete tjerat i tako u krug. Zato i jesmo u qurcu
Samo poslije ostaje problem SD, trenera i prelosih igraca..al boli vas za to. KOd vas ako ne bud eislo opet cete tjerat i tako u krug. Zato i jesmo u qurcu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ne poznajem Valentina kao Sabrina pa da se i ja gdje uhljebim,mislim na sta vise,inace mi je i ovako super u zivotu imam dovoljno za sebe i porodicu,i od toga dajem redovno kroz clanske i druge stvari za klub koliko mogu.feniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 21:11Sto ti nisi. Ako si frajer u prozivanju i ocjenjivanju rada drugih. Ocigledno bolje znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.