Svi smo različiti kako ti tako ja ali jednostavno ne mogu osjećati istu sreću kao kad smo uzeli kup u sezoni kad je došla i dupla kruna i sad, jednostavno nisam po prirodi takav. Da si živ i zdrav te da još mnogo trofeja zajedno dočekamo u zdravlju i veselju.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04Pa brate ispada, zato sto su nasi navijaci pokrenuli lavinu takvih komentara. Sve i da jest tako 100% sta imas pisat to. Trofej je trofej kakav god da je bio. Ja nisam vidio da su se Manijaci gdje zalili na period 2010-2013 niti da su Ultrasi nakon penala u Bijeljini, ni sada Lesinari da su pisali ovakve komentare kao mi sada.Foux87 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:47Druže pogrešno si razumijo drago je i meni na trofeju i što smo konačno postali najtrofejniji klub u državi ali mi je krivo jer ispada da nas je Borac pogurao i da smo slabi pa nas oni pogurali to mi je krivo.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:30
Iskreno ako ces boli me qrac sa kim su dogovarali oni ovo, ako su i dogovarali uopste, i boli me qrac ko im je igrao i koga su izveli.
U polufinalu dobili Klis, svi ste pricali njima se stima, sad odjednom nama se stimalo.
Mani se dusmanluka prema klubu, obolit cete.
Trofej smo zasluzili, imali smo ured pa najteze protivnike do polufinala.
Koliko god smo losi pratile su nas i lakrdije i pehovi i zbog toga smo zasluzili trofej.
A tebi ako se ne slavi eno tema kod kona pa mozes licence slavit ako ti to povecava ego.
Izvini ako sam malo grub ali me nerviraju pojedine price oko ovog trofeja. Sve i da su nam nastimali trofej, to nas ne treba da zanima stima se svima i vozdra. Moralne vertikale cemo glumit kada cijela drzava bude uredjena.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dobrodosli na pdf najtrofejnijeg kluba Bosne i Hercegovine.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Visila je je ova zastava citavo vrijeme na onoj zgradi iza gola..na jos boljem.mjestu.Testo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:07DAVNO SAM VAM REKAO ŠTA ĆE BITI KADA BUDU ZASTAVE SA LJILJANIMA, OTKAD JE DOŠAO VICO.Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04https://****/posts/2813132495570223/
Nek se zna ko je precidnik saveza,mamicu mu hostaplersku..
SVE ONE BALIJSKE **** OD SISOJE, PA DO ONIH SA GRBAVICE ĆE DA PLATE SKUPU CIJENU
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I drugi idu na utakmice, samo što ne otimaju bubnjeve. Vi i dolazite na utakmice zbog otimanja bubnjeva, bacanja topovskih, paljenja baklji i da šamarate igrače. Malo se sjeti, koliko je igrača otjerano na ružan način.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:03Narkomani picka im materina ,treba im **** mater ,mi sa ovoga foruma smo pravi navijaci najveca akcija nam je sto vece tekstove sastavljati ..
I kaciti slike od narkomana proslava, sa bubnjevima otetim ,sa gostovanja itd itd
Samo skupljaj
zajedno cemo trositi pilulee 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:09Samo zalba spasava, Pisi iznesu cinjenice, zali se trazi pravdu...
Za pravdu covjek moze i zivot dati,sto to ti ne bi zrtvovao pola sata,fino to sastavio i uputio prema krovnoj kuci...
Nije te stid ovdje pisati,stisnu damu i Pisi i na adrese vecih instanci...
Samo Pravda i Postenje,mogao bi kakvu partiju osnovati, protukandidat Dodiku na slijedecim izborima...
Jedan mail- drugačiji život..."Ajmo" kako ono volite reci

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
- Kontakt:
Iskreno, sezona nije uspješna nego preuspješna. Vidi se po ovom slavlju igrača Sarajeva sve, ko smo mi i šta smo mi. Apsolutno imponuje kad ti dođe deset igrača Sarajeva i čestita, kaže vam da je sve apsolutno zasluženo. Sretan sam zbog toga, presretan", rekao je trener Borca.
Ko koga ovdje yebe,pola sezone se ganajmo s njima oko namjestanja,uprava poziva klubove da se reaguje,uefa i fifa prate ostatak prvenstva i sve pizde materine,i onda dodje 10 debila i cestita i jos kaze zasluzeno
ovo sve govori da mozda i jeste sve dogovoreno.

Ko koga ovdje yebe,pola sezone se ganajmo s njima oko namjestanja,uprava poziva klubove da se reaguje,uefa i fifa prate ostatak prvenstva i sve pizde materine,i onda dodje 10 debila i cestita i jos kaze zasluzeno

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovo treba biti trans,krpa neka materem u potpis tutnut hahahahaha
FK SARAJEVO.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:

Eto pomenuo si sve lose sto se veze za tu tribinu ,ali sve i dobro i lose sto se napravi dolazi sa sjeverafks74 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:16I drugi idu na utakmice, samo što ne otimaju bubnjeve. Vi i dolazite na utakmice zbog otimanja bubnjeva, bacanja topovskih, paljenja baklji i da šamarate igrače. Malo se sjeti, koliko je igrača otjerano na ružan način.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:03Narkomani picka im materina ,treba im **** mater ,mi sa ovoga foruma smo pravi navijaci najveca akcija nam je sto vece tekstove sastavljati ..
I kaciti slike od narkomana proslava, sa bubnjevima otetim ,sa gostovanja itd itd
Kada neko pomene navijaci Sarajeva zna se na koga se misli ,sigurno se ne misli na krezave fikuse sa istoka kojima je jedini vid podrske klubu j.ebavanje od do .
OVDJE AKO NE ŽELIŠ DA TVOJ KLUB BUDE KAO ONI SA ŠUGAVICE I AMAW OSIM, ODMAH NISI NAVIJAČ FKS.
EVO ZAMISLITE DA MI DANAS NISMO IZVELI KOVAČEVIĆA, MILIČEVIĆA, FANIMA, ĐOKANOVIĆA, A DA SU PENAL PUCALI FARUK HODŽIĆ I TARIK RAMIĆ.
TO JE U TOM RANGU.
EVO ZAMISLITE DA MI DANAS NISMO IZVELI KOVAČEVIĆA, MILIČEVIĆA, FANIMA, ĐOKANOVIĆA, A DA SU PENAL PUCALI FARUK HODŽIĆ I TARIK RAMIĆ.
TO JE U TOM RANGU.
Testo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:20Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:09Samo zalba spasava, Pisi iznesu cinjenice, zali se trazi pravdu...
Za pravdu covjek moze i zivot dati,sto to ti ne bi zrtvovao pola sata,fino to sastavio i uputio prema krovnoj kuci...
Samo Pravda i Postenje,mogao bi kakvu partiju osnovati, protukandidat Dodiku na slijedecim izborima...
![]()

Evo ovakvi ti hoce da dovode ljude u Upravu...
Pa bolan mozga da imas i malo shvatio bi da se ne trebas dokazavati slikama nego slaviti ono sto ti slavi i klub...
Ali, probaj ,sastavi ipak zalbu, poštenje je poštenje...

ti živiš od sarajeva, mi živimo za sarajevoVanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:26Testo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:20Vanja8 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:09
Samo zalba spasava, Pisi iznesu cinjenice, zali se trazi pravdu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ovakvi ti hoce da dovode ljude u Upravu...
Pa bolan mozga da imas i malo shvatio bi da se ne trebas dokazavati slikama nego slaviti ono sto ti slavi i klub...
Ali, probaj ,sastavi ipak zalbu, poštenje je poštenje...![]()
![]()

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Ali cuj spina glupog vanje da neko dovodi upravu jbt dan zalosti ce biti kada se drolja isamara.
Zasto nije Vico.ljubio Dzenu,sta ti je vlasina..ako ne moze 3 puta nece nikako **** jeo sa 3.prsta
FK SARAJEVO.

Ako ništa dobra utjeha... čestitam nam svima od srca, uz nadu da će ovaj trofej dati neku vrstu podsticaja da se počne kvalitetnije raditi...
I da, najtrofejniji klub u državi i zvanično

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I onda će se ovakvi poput vanje pitati što meda ne možemo u evropi.
NE MOŽEŠ kada igraš režirane utakmice.
NE MOŽEŠ kada igraš režirane utakmice.
Testo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:28ti živiš od sarajeva, mi živimo za sarajevo![]()

Ma kad neko zna, zna...
Samo si mi nekako preposten za ove BH uslove, mogu misliti kako ti je tesko kad ti koji " živis" za klub ovako pokrade Borca...
Tacno me tuga za tobom uhvatila...
Ogroman teret nosis i nosices na ledjima...

- Burberry46
- Kontakt:
2014. Kup
2015. Titula
2019. Titula i Kup(Dupla kruna)
2020. Titula
2021. Kup
Zadnih 7 godina

2015. Titula
2019. Titula i Kup(Dupla kruna)
2020. Titula
2021. Kup
Zadnih 7 godina

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bordo10, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, MSOZ101, Samba71, Serha, Shategabri, TefalTava i 136 gostiju.