Selam od navijača Borca

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Narkomani picka im materina ,treba im **** mater ,mi sa ovoga foruma smo pravi navijaci najveca akcija nam je sto vece tekstove sastavljati ..
Pa brate ispada, zato sto su nasi navijaci pokrenuli lavinu takvih komentara. Sve i da jest tako 100% sta imas pisat to. Trofej je trofej kakav god da je bio. Ja nisam vidio da su se Manijaci gdje zalili na period 2010-2013 niti da su Ultrasi nakon penala u Bijeljini, ni sada Lesinari da su pisali ovakve komentare kao mi sada.Foux87 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:47Druže pogrešno si razumijo drago je i meni na trofeju i što smo konačno postali najtrofejniji klub u državi ali mi je krivo jer ispada da nas je Borac pogurao i da smo slabi pa nas oni pogurali to mi je krivo.ajdohordas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:30Iskreno ako ces boli me qrac sa kim su dogovarali oni ovo, ako su i dogovarali uopste, i boli me qrac ko im je igrao i koga su izveli.
U polufinalu dobili Klis, svi ste pricali njima se stima, sad odjednom nama se stimalo.
Mani se dusmanluka prema klubu, obolit cete.
Trofej smo zasluzili, imali smo ured pa najteze protivnike do polufinala.
Koliko god smo losi pratile su nas i lakrdije i pehovi i zbog toga smo zasluzili trofej.
A tebi ako se ne slavi eno tema kod kona pa mozes licence slavit ako ti to povecava ego.
Izvini ako sam malo grub ali me nerviraju pojedine price oko ovog trofeja. Sve i da su nam nastimali trofej, to nas ne treba da zanima stima se svima i vozdra. Moralne vertikale cemo glumit kada cijela drzava bude uredjena.
Gdje si alfrede kujo staraobrijanopile je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04Ovo se oko namještajem stima, od strane pojedini navijaca" vec nekoliko dana. Pise se kako je nostima kupi, jer ovakvim pisanjem dobivaju u oba slučaja. Prava varijanta je da smo zijanili bilo bi da ne možemo dobiti nastimanu utakmicu, a kada pobjedimo ide prica vidite da je dogovoreno. Ja razumije gnjev zbog izgubljene titule, ali ne razumijem zelju za losim desavanjima da bi i dalje mogli napadati upravu, igrace i koga vec ne.
Ako pogledate kraj utakmice ima momenat gdje, ubleha od trenera Borca, napada Peljtu i mase mu rukama. Ja nikoga necu ubjeđivati, vama kojima je nastimana utakmica čestitam pogodili ste, a nama koji smo osvojili Kup čestitam jer volimo klub i radujemo se njegovim uspjesima. Onima sto pisu po fb stranici i napadaju raju koja kaze da je regularna pobjeda, vise sreće drugi put. Nam, ako Bog da, ostaje i nece doci propali Svrakici, Husref i skola je ugašena nece je ponovo pokrenut, a vi se jedite dokle hoćete. Nadam se da ce uz Boziju pomoc, iduća sezona biti bolja i da ćemo biti pametni u svim segmentima. Cestitam iskrenim navijacima, Namu, igračima, strucnom štabu, upravi i našim sportskim prijateljima osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine. Kritičarima svega i svačega, zelim da svake godine pjene, ako Bog da, do Sudnjega dana. Zivjeli![]()
![]()
Cestitke !!!
Vala baš, je.bem ih sve kome nije drago. Pratite Real, Juventus ili City.
DAVNO SAM VAM REKAO ŠTA ĆE BITI KADA BUDU ZASTAVE SA LJILJANIMA, OTKAD JE DOŠAO VICO.Sanchez1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04https://****/posts/2813132495570223/
Nek se zna ko je precidnik saveza,mamicu mu hostaplersku..
Sve mu se nadoknađuje zbog prerano završene igračke karijere. Kakav bi to bio lijevi bek, da ga Imamović iz Bosne Visoko nije unakazio 1998 i sa 22 godine poslao u penziju.
Kakav Amerikanac ? Sabro moja ti ne znas gdje udaras i sta lazes.
Samo zalba spasava, Pisi iznesu cinjenice, zali se trazi pravdu...
Evo me misu mekinjasu, jos si opozicija. Ako Bog da to ces i ostati. Osvojismo Kup a ti kmecis, bice bolje... Samo apaurin ili lexsaurin. Čuvaj zdravljeHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:06
Gdje si alfrede kujo staraobrijanopile je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:04Ovo se oko namještajem stima, od strane pojedini navijaca" vec nekoliko dana. Pise se kako je nostima kupi, jer ovakvim pisanjem dobivaju u oba slučaja. Prava varijanta je da smo zijanili bilo bi da ne možemo dobiti nastimanu utakmicu, a kada pobjedimo ide prica vidite da je dogovoreno. Ja razumije gnjev zbog izgubljene titule, ali ne razumijem zelju za losim desavanjima da bi i dalje mogli napadati upravu, igrace i koga vec ne.
Ako pogledate kraj utakmice ima momenat gdje, ubleha od trenera Borca, napada Peljtu i mase mu rukama. Ja nikoga necu ubjeđivati, vama kojima je nastimana utakmica čestitam pogodili ste, a nama koji smo osvojili Kup čestitam jer volimo klub i radujemo se njegovim uspjesima. Onima sto pisu po fb stranici i napadaju raju koja kaze da je regularna pobjeda, vise sreće drugi put. Nam, ako Bog da, ostaje i nece doci propali Svrakici, Husref i skola je ugašena nece je ponovo pokrenut, a vi se jedite dokle hoćete. Nadam se da ce uz Boziju pomoc, iduća sezona biti bolja i da ćemo biti pametni u svim segmentima. Cestitam iskrenim navijacima, Namu, igračima, strucnom štabu, upravi i našim sportskim prijateljima osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine. Kritičarima svega i svačega, zelim da svake godine pjene, ako Bog da, do Sudnjega dana. Zivjeli![]()
![]()
Pusti budalu,po njegovom treba sutiti kad se igraci setaju po terenuTatamata1946 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:07Pa oni su dosli u trening centar bas zato da se zapne i da igraju bez obzira sto im kasne plate. Dosli da razgovaraju u cemu je problem. Igraci rekli da su problem plate koje kasne
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Kyle88, napoleon72, OsmanhodzicBuco, ronaldo99, SamoDaKazeem, Tatamata1946, ubipara i 59 gostiju.