FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 19:53

Ko je uzeo potpis od mene neka doda zvjezdicu, da se ne zaboravi. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 19:54

Sabrina Buljubasic :bih:

Zena zmaj.

Najtrofejniji direktor :bih:

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 26 maj 2021, 19:54

Aduka87 je napisao/la:
26 maj 2021, 19:50
Neka sam docekao i to da se "navijaci" ne vesele trofeju i da su jedva cekali da ispusimo i KUP :rol:
Povedi zipa i zokiju i pravac na docek budite jednom i vi navijaci ne cekajte drugi da to rade pa da slikice stavljate a da sutradan budu narkomani i sve najgore

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 maj 2021, 19:54

Halo tvoja i nicija cvaja mi netreva, hvala dragom bogu, imam, i nije mi niko dao da iam nego zbog truda. Ti bi stavio dva klinca da pucaju penale jel?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 26 maj 2021, 19:54

PeppermintSA je napisao/la:
26 maj 2021, 19:42
NAMA NIKO NIJE UZEO TITULU OSIM NAS SAMIH. Jestel toliko ograničeni da ne vidite da smo SAMI BEZ IČIJE POMOĆI prosuli 13 bodova prednosti jer smo igrali ko ****. Jeble vas teorije zavjere. Mogao je Vico kupovati i štimati do mile volje, da smo mi pobijedjivali ono sto smo morali, bili bi prvaci. SAMO DA SMO ODIGRALI X PROTIV BORCA KUĆI I DOBILI **** SLOBODU BILI BI PRVACI.
Naprotiv.Omjer je pola pola.Ja sam titulu halalio cim nam je borac prisao na 5 bodova.to znaci da se tada itekako namirisala krv i krenulo sa kradjom i rastaljivanjem.Mi samo da smo muda imali i prva dva kola uzeli 4 **** boda tada bi sve bilo u domenu naucne fantastike da iko pridje na 3boda a kamo li da nas pretekne.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 maj 2021, 19:55

Kakvi sve retardi navijaju za klub sunce ti....

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 19:55

Hordanjezla1987 je napisao/la:
26 maj 2021, 19:54
Aduka87 je napisao/la:
Neka sam docekao i to da se "navijaci" ne vesele trofeju i da su jedva cekali da ispusimo i KUP :rol:
Povedi zipa i zokiju i pravac na docek budite jednom i vi navijaci ne cekajte drugi da to rade pa da slikice stavljate a da sutradan budu narkomani i sve najgore
Hvala Bogu da cemo slaviti.
Ja krenuo na Josanice, a ti idi pisi transparente protiv Sabrine :opaopa:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 maj 2021, 19:55

mma_hz je napisao/la:
26 maj 2021, 19:52
Fudo je napisao/la:
26 maj 2021, 19:49
Da je neko drugi izgubio bodove ovako "slucajno" u borbi za titulu i osvojio kup, gdje penale za protivnika izvode dva igraca iz vrtica i gdje protivnik igra u b timu, i vi bi pisali da je namjesteno. Reko sam prije mjesec dana da je namjesteno da olimpik ispada, da borac uzima titulu i da mi uzimamo kup. 100% namjesteno. Sto sam objektivan nemogu biti navijac zaljubljen u bordo boje jel???
Dobro ti rekao prije.mjesec dana,evo 5 put ponavljas isto.Sta hoces?Evo svaka cast,dobro.si pogodio..vjerujem da si se kladio i da su pare tvoje i da.si vec platio od tih para 30 dana oko svijeta.
Da pitam ove dušmane, zar nije bilo lakše dati njima kup. Dali bi bilo manje ofirno, nego namjerno ispustiti prednost od 13 bodova. Šta god da je bilo, vi bi napadali. Odmah recute šts želite. Koji su vaši favoriti da uđu u klub ?

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 26 maj 2021, 19:56

Aduka87 je napisao/la:
Skini sliku ne brukaj grupu :rol: Htjelo ono da izgleda yebenije pa "mentulo" sliku sa UD :rol: nek mu jave da je prijateljstvo gotovo hahahahaha
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 maj 2021, 19:56

Ovi "navijaci Borca,pravde i postenja" sve sumnje u regularnost osvojenog Kupa od strane Najtrofejnijeg kluba u državi, mozete direktno slati mailom i UEFA-i i FIFA-i...
Odmah sad ne gubite vrijeme dok je sve vruce jos...

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 26 maj 2021, 19:57

Fudo je napisao/la:
Da je neko drugi izgubio bodove ovako "slucajno" u borbi za titulu i osvojio kup, gdje penale za protivnika izvode dva igraca iz vrtica i gdje protivnik igra u b timu, i vi bi pisali da je namjesteno. Reko sam prije mjesec dana da je namjesteno da olimpik ispada, da borac uzima titulu i da mi uzimamo kup. 100% namjesteno. Sto sam objektivan nemogu biti navijac zaljubljen u bordo boje jel???
Izgubili smo bodove iz sljedecih razloga:

1) prodali smo dva igrača koja su zabili 75% golova u prvom dijelu sezone.

2) nismo doveli odgovarajuće zamjene.

3) ostatak ekipe je polovan. On je bio polovan i u prvom dijelu ali to niste vidjeli jer ne razumijete loptu.

4) i u prvom dijelu su nas vile pronosale u najmanje 4 utakmice. City nas nogama ubije na Hasetu ali dobijemo. Protiv Borca u dva navrata zabijemo golove ŠEZDESET SEKUNDI nakon sto oni izjednače. Protiv Radnika primimo gol u 89. i za minutu i po zabijemo dva gola iz ničega. Protiv Slobode primimo gol a ČETRDESET SEKUNDI kasnije zabijemo iz ofsajda. Mi dakle u prvom dijelu, izuzev 2-3 utakmice, NISMO DOBRO IGRALI ali nas je rezultat išao.

5) igrači nisu 4 mjeseca primili plate i ako mislite da ona kurcobolja nema veze s time ne razumijete kako funkcionise jedna ekipa.

Sve to je kumovalo KATASTROFALNIM igrama u kojima nismo mogli meda. Nismo uspijevali ni neke bitne utakmice dobiti iz ničega, kao sto smo u prvom dijelu cesto radili jer si izgubio glavne gol igrace.

Da li se Borcu navlačilo? NARAVNO DA JESTE ali kad imaš 13 bodova prednosti može bog allah štimati za protivnika, sve je do tebe.

Tarpi1234
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi1234 » 26 maj 2021, 19:57

Hvala na jos jednom trofeju!!!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 maj 2021, 19:57

Svake godine, trofej po trofej ❤🏆
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 26 maj 2021, 19:58

Zoran28 je napisao/la:
26 maj 2021, 19:56
Aduka87 je napisao/la:
Skini sliku ne brukaj grupu :rol: Htjelo ono da izgleda yebenije pa "mentulo" sliku sa UD :rol: nek mu jave da je prijateljstvo gotovo hahahahaha
Jbga da si i ti na slici drzao bi a jesu ti to rekli lecler i devedesetka koji imaju veze sa grupom kao i ti hahaha a ti je brukas i prozivas skriven vec godinama.
Nego gdje docek za igrace gdje ta silna internet brigada zar nista osim kuckanja ne mozete uraditi nije fino narkomani sve da to rade.
Zadnja izmjena: Hordanjezla1987, dana/u 26 maj 2021, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 maj 2021, 19:58

Cestitke igracima i Uscuplicu na osvojenom trofeju.
Za vatrogasca vec veliki broj trofeja, sta ce covjek ne bi on al desi se :-)
Sad pamet u glavu pa naredne sezone ispraviti ove greske i uzeti titulu.
You are someone else I am still right here

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 maj 2021, 19:59

mma_hz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Dobro ti rekao prije.mjesec dana,evo 5 put ponavljas isto.Sta hoces?Evo svaka cast,dobro.si pogodio..vjerujem da si se kladio i da su pare tvoje i da.si vec platio od tih para 30 dana oko svijeta.
Ne kladim se, jer rijetko ko se obogatio tako, samo navlakusa i bolest. Ja sam vec obiso svijet i nemam potrebe ni ti mi treba para brate, haman imampa da mogu kupiti 50% kluba Sarajeva, vjerovo ili ne..hvala za brigu..uzivaj. Da napomenem nisam ni ljubitelj iprave, ni Husreva ni Tana ni Nama vec Sarajeva. A vama je krivo ako se kaze istina a nije po vasem ukusu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 26 maj 2021, 20:00

26 maj 2021, 19:58
Zoran28 je napisao/la:
26 maj 2021, 19:56

Jbga da si i ti na slici drzao bi a jesu ti to rekli lecler i devedesetka koji imaju veze sa grupom kao i ti hahaha a ti je brukas i prozivas skriven vec godinama.
Da je prijateljstvo raskinuto zna i Kunto i Panto samo tebi jos nisu javili. Ali mlad si, reci ce ti kad narastes. Furaj do tada zaHebanu pricu hahahahahahah
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 maj 2021, 20:01

Fudo je napisao/la:
26 maj 2021, 19:59
mma_hz je napisao/la:
Fudo je napisao/la:
Ne kladim se, jer rijetko ko se obogatio tako, samo navlakusa i bolest. Ja sam vec obiso svijet i nemam potrebe ni ti mi treba para brate, haman imampa da mogu kupiti 50% kluba Sarajeva, vjerovo ili ne..hvala za brigu..uzivaj. Da napomenem nisam ni ljubitelj iprave, ni Husreva ni Tana ni Nama vec Sarajeva. A vama je krivo ako se kaze istina a nije po vasem ukusu.
Nije ba meni nista osim sto mi je krivo sto mi se serete jbt u proslavu..**** se meni za Sabrinu,za Tana za sve redom majke mi ali mi se ne seritr u ceif jarane.
Pustite mi sad ovo a sutra cemo po starom.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 26 maj 2021, 20:01

Da ne bi Hordi i samaranja da probude nase balerine, danas bi tricu primili i podvijena repa nazad na Kosevo.
Pogotovo kad "prebiju akademce", sto bi uplakani feniks rekao.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 26 maj 2021, 20:02

Feridaga je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:
26 maj 2021, 19:42
NAMA NIKO NIJE UZEO TITULU OSIM NAS SAMIH. Jestel toliko ograničeni da ne vidite da smo SAMI BEZ IČIJE POMOĆI prosuli 13 bodova prednosti jer smo igrali ko ****. Jeble vas teorije zavjere. Mogao je Vico kupovati i štimati do mile volje, da smo mi pobijedjivali ono sto smo morali, bili bi prvaci. SAMO DA SMO ODIGRALI X PROTIV BORCA KUĆI I DOBILI **** SLOBODU BILI BI PRVACI.
Naprotiv.Omjer je pola pola.Ja sam titulu halalio cim nam je borac prisao na 5 bodova.to znaci da se tada itekako namirisala krv i krenulo sa kradjom i rastaljivanjem.Mi samo da smo muda imali i prva dva kola uzeli 4 **** boda tada bi sve bilo u domenu naucne fantastike da iko pridje na 3boda a kamo li da nas pretekne.
A zašto ti je prišao na 5 bodova?

1) protiv Želje te sudija pogura itekako jer im poništen čist gol. Zašto tada nisi dobio Želju, najslabiju ekipu lige?

2) protiv Zrinjskog izgubiš na Kosevu bez da si pogledao prema golu dok te sudija i rukama i nogama gurao. Zrinjskom je pokazao crveni za nešto sto nije ni faul bilo.

3) odes Širokom koji je promijenio gotovo cijelu ekipu na polusezoni, možda najlošiji široki u posljednih 15 godina, pred praznim tribinama i izgubiš. Ne samo sto izgubiš nego meda ne možeš.

4) odes Velezu i odigraš prvo poluvrijeme za Haga te sasvim zasluženo izgubiš.

5) prospeš dva boda protiv Slobode kući u utakmici u kojoj ne pogledaš prema golu.

Sve je bilo u tvojim rukama.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, fks74 i 54 gosta.