Gospoda uvijek bili. Velika je razlika između nas.

Volim te ŽELJO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahahhaha
Ne kontaju jos sta im uzeo Vico, a kakvu mrvicu im je dao u odnosu na to uzeto. Boli covjeka djon za duplom krunom sad kad sve sljedece godine moze poklopiti. Bitno mu je samo da se talasanje malo smiri pred novu sezonu. Nikakvo ovdje jedinstvo ne pomaze. Covjek ima veliku, veliku moc da poklopi sve i svakog. To sam i ocekivao iskreno cim je receno da ce biti on s obzirom na informacije o njemu i porodicu iz koje dolazi.
Naredne sezone kad Vico nastavi sa ovom lakrdijom i cirkusom, kad opet bude i rukama i nogama gurao Borac(Dodik je vec izjavio da ce Borac biti prvi i naredne sezone)i kad budu poceli opet da kukaju i pozivaju na neke sastanke, odmah im poruciti kratko i jasno: MRŠ! To dobro nek shvate nasi ljudi iz kluba.
Lave moj kad izbrisu sa svojih stranica superkup BiH tad cemo moci nesto pricati ali dok god im je on tu mi smo najtrofejniji. Plus si me dobro napomenuo da trebamo opet pokrenut inicijativu kad se sve ovo zavrsi oko titule 46.te nije red da se nama ne priznaje a Zvezdi i Hajduku priznaje. Sve u svemu jos uvijek se zna ko je najveci. FK ŽELJEZNIČAR 100 GODINA PONOSA I SLAVE.
Nije Hasic naivan. Cim je on sa Novalicem i uspio u pandemiji za Velez iz budzeta drzave uzeti 1.4 milion KM znaci da se dobro kotira u tim vodama. Mislim i da sa politicke strane malo se nateze sa Borcem. Njega ce tesko Vico poklopiti upravo i samo zbog politike koja je iza njega i cuva mu ledja.Brkooo je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:44Zao mi je samo sto je predsjednik Veleža nasjeo na pitarske folove i njihovu igranku i stao rame uz rame sa najlicemjernijim klubom u citavoj drzavi a cini mi se da Hasic istinski zeli napredak naseg fudbala, za razliku od pitara koje mozes lako kupiti i smiriti..
Jedni politika, drugi bogataš vlasnik, treći sposobni ljudi u upravi, samo mi ništa od svega…goli qurac baš što kažešSudoHusika je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:55Samo smo mi izgleda goli ****. Niti imamo znanja i sposobnih niti uticaja. Na hajr i na dobro...
Ovdje ti je samo spas ako imas neki politicki uticaj, znanje i to samo nista. Eto, zamisli da je neko nas imao kakvu vezu pa ugurao iz budzeta drzave 1.4 milion KM u klub za godinu ili kao sto sam vidio da Velez ne prikazuje da placa porez puni na plate. Nama bi i jedno i drugo mnogo, mnogo znacilo i sigurno da ne bismo isli u minus. Ovako nemas "krupnu ribu" u svojim redovima i trpi.SudoHusika je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:55Samo smo mi izgleda goli ****. Niti imamo znanja i sposobnih niti uticaja. Na hajr i na dobro...
Kakav lik
Brate u srzLjoZee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:43Ne kontaju jos sta im uzeo Vico, a kakvu mrvicu im je dao u odnosu na to uzeto. Boli covjeka djon za duplom krunom sad kad sve sljedece godine moze poklopiti. Bitno mu je samo da se talasanje malo smiri pred novu sezonu. Nikakvo ovdje jedinstvo ne pomaze. Covjek ima veliku, veliku moc da poklopi sve i svakog. To sam i ocekivao iskreno cim je receno da ce biti on s obzirom na informacije o njemu i porodicu iz koje dolazi.
Mi smo uništeni već dvije godine, nije imao potrebe nas uništavatiKANA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:44Brate u srzLjoZee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:43Ne kontaju jos sta im uzeo Vico, a kakvu mrvicu im je dao u odnosu na to uzeto. Boli covjeka djon za duplom krunom sad kad sve sljedece godine moze poklopiti. Bitno mu je samo da se talasanje malo smiri pred novu sezonu. Nikakvo ovdje jedinstvo ne pomaze. Covjek ima veliku, veliku moc da poklopi sve i svakog. To sam i ocekivao iskreno cim je receno da ce biti on s obzirom na informacije o njemu i porodicu iz koje dolazi.malo da se smiri situacija a milione ce uzeti.Frajer nas unistio sve bukvalno.
Brate kad te neko 8 utakmica direktno osteti ( bio si drugi)a prosle sezone prekine prvenstvo I izbaci iz utrke za duplu krunu nebi se ja bas slozio sa tobomMamba21 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:54Mi smo uništeni već dvije godine, nije imao potrebe nas uništavatiKANA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 20:44Brate u srzLjoZee je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:43
Ne kontaju jos sta im uzeo Vico, a kakvu mrvicu im je dao u odnosu na to uzeto. Boli covjeka djon za duplom krunom sad kad sve sljedece godine moze poklopiti. Bitno mu je samo da se talasanje malo smiri pred novu sezonu. Nikakvo ovdje jedinstvo ne pomaze. Covjek ima veliku, veliku moc da poklopi sve i svakog. To sam i ocekivao iskreno cim je receno da ce biti on s obzirom na informacije o njemu i porodicu iz koje dolazi.malo da se smiri situacija a milione ce uzeti.Frajer nas unistio sve bukvalno.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Levin i 48 gostiju.