Aj
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ne znam ja ko nije došao na sastanak, zato samo
Nije ovo ništa, šta nas jos cekaa. Kad ste p*ckice
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Guzmane na **** aj aj
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Izvinjavam se zbog prozivanja navijaca Sarajeva zbog licemjernosti.
Vidim na zvanicnoj stranici da ih ima mnogo koji uspravno drze kicmu.
Forum je druga sorta.
Vidim na zvanicnoj stranici da ih ima mnogo koji uspravno drze kicmu.
Forum je druga sorta.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Samo da pitam koji klub je najtrofejniji u drzavi
.
-
Bruda19723865
- Kontakt:
Pitari su takvi navijači da završimo drugi, osvojimo kup i našamaramo igrače, tražimo ostavke jer smo nezadovoljni. Štrumfovi su takvi da nemaju pobjedu u 100.godišnjici kluba, završe 7. na tabeli i šute k'o p**** jer ne smiju pisnut!!! Al de malo o pitarima pričajte... fuj
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Kvalitetom u
bjedljivo najgore finale kupa u regiji...
Ljubavi samo skupljaj 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
SudoHusika
- Kontakt:
Ubjedljivo najofirnija sezona u historiji lige, a bilo ih je dosta u konkurenciji. Počevši od prošlogodišnje.
Željezničar za život cijeli!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Navijaci koji satro glume da su i nesto samaraju to nisu navijaci to su qarine krezube.Bruda19723865 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:50Pitari su takvi navijači da završimo drugi, osvojimo kup i našamaramo igrače, tražimo ostavke jer smo nezadovoljni. Štrumfovi su takvi da nemaju pobjedu u 100.godišnjici kluba, završe 7. na tabeli i šute k'o p**** jer ne smiju pisnut!!! Al de malo o pitarima pričajte... fuj
Šta kaže brat na temi Sarajeva.
Ovoj ekipi malo fali da ponovo sve gazi.
0:0 sa drugim timom borca i sa djecurlijom iz vrtica.
Koji mitomani bogte
Ovoj ekipi malo fali da ponovo sve gazi.
0:0 sa drugim timom borca i sa djecurlijom iz vrtica.
Koji mitomani bogte
Kojeficijentom inteligencije "U BJEDLJIVO" najgluplji forumasi u regiji...Sjevernokorejskipas je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:51Kvalitetom u
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dokaz kakav je vico genijalac, dao miki maus kup za 3+ godine hegemonije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Boli istina da daleka vecina licnosti koji su ucinili grad Sarajevo necim bitnim u regiji i sire su zapravo navijaci ili simpatizeri Zeljeznicara. Davorin Popovic, Bijelo Dugme, Zabranjeno Pusenje, Top Lista Nadrealista, Zdravko Colic, Emir Kusturica, Abdulah Sidran, Nedzad Ibrisimovic, Jovo Divjak....PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:39Oni uzeli, mi im dali, oni dali, mi im uzeli, dogovorili se, nastimali, sredili, uredili, picke materine.
Kako god, mi opet trofej, a fukara sa novog sarajeva lijepo sedmo mjesto.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sto su se uskurcili ovi neki navijaci nebitnih klubova jbt.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
E zamisli koji su to licemjeri. **** se meni mi smo jos uvijek najtrofejniji (samo je njima 15 vece od 16 hahahaha), ali da ljudi ovoliko slave kup a prije 7 dana sve bilo neregularno haman plakali. Kakve prelivode.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:38Sva prica protiv vice i namjestanje ode u vodu zbog kupavico spasitelj
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
Fighter1926
- Kontakt:
Pitanje za Svrakino kako komentarise stucne fk Sarajeva, kakav je ono kvalitet, jedan klizeci i rupa na stucni?
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Pogledajte komentare na zvanicnoj fb stranici FK Sarajevo i sve ce vam se samo kazati.Cak su i najvjerniji navijaci shvatili ovu namjestaljku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.