KUP -
NAJTROFEJNIJI
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da li bi pisao da je sve uredu da je neko umjesto nas ovako odigrao i osvojiofeniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:30Kako je namejsteno a jedva prosli Zrinju i TC. Nigdje nas sudije nisu pogurale i jedva dosli do finala i sad namjesteno...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:28Da je kojim slucajem umjesto nas bio Zeljo Zrinjski ili bilo ko drugi protiv Borca vidjeli bi komentare na ovu zavrsnicu a posto smo mi licemjeri sada cemo se uvjeravati da je ovo sve posteno...
Pa napisao je neko. Ako je Borac povukao rucnu i nije htio igrat jesmo l mi krivi ??? To sto oni imajus voje racunice nije do nasHordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:33Da li bi pisao da je sve uredu da je neko umjesto nas ovako odigrao i osvojiofeniksptica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:30Kako je namejsteno a jedva prosli Zrinju i TC. Nigdje nas sudije nisu pogurale i jedva dosli do finala i sad namjesteno...Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:28Da je kojim slucajem umjesto nas bio Zeljo Zrinjski ili bilo ko drugi protiv Borca vidjeli bi komentare na ovu zavrsnicu a posto smo mi licemjeri sada cemo se uvjeravati da je ovo sve posteno...
Pisali bi pisma sa foruma uefi haha
Hajd živio
Hvala prijatelju. Čestitam svima nama ali nekako sam ravnodušan. Pita me žena što se ne raduješ...ja nemam odgovor. Drago mi je zbog trofeja i to što smo sada i zvanično najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini, ali sam pregorio u zadnjih mjesec dana. Trofej sa grumenom soli u grlu.
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, muhamedhulk, propoklopac, tajsamja, Tatamata1946 i 48 gostiju.