Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Ovo su 'najjčudniji' penali koje sam ja gledao.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- feniksptica
- Kontakt:
Vladan akd stane na gol nijednom igracu nije lahko..ne vidim problem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A namjestaljke ove,nije uopste ofirno 
Sta je Pidri sa glavom?
Borac zavrsio utakmicu sa tri inace standardna igraca
I ni takvu ekipu nisu uspjeli da pobijede... starteri u civilu dobijaju medalje
Nema veze, djecaci promasili penale... niko ih nece kriviti.
Borac zavrsio utakmicu sa tri inace standardna igraca

I ni takvu ekipu nisu uspjeli da pobijede... starteri u civilu dobijaju medalje

Nema veze, djecaci promasili penale... niko ih nece kriviti.
Dovoljno je reci da maksimovic ubacuje klinca od 17 god da suta penal, a u protekloj sezoni nije sekunde dobio na terenu.
- feniksptica
- Kontakt:
Peljto doktorirao
A sto to dijete od 17 godina ne moze dat gol
A sto to dijete od 17 godina ne moze dat gol

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Najtrofejniji klub u BiH od danas je Fk Sarajevo !!!
Ljudi kakvo crno namještanje šta vam je, sve regularno nije Sarajevo krivo što nismo mogli igrati u punom sastavu.
Penali su lutrija. Al realno loša utakmica, kad se sjetim 2010. i Željo-Borac finale poslje prve 1-1, mi na samom početku 0-2 oni u drugom 2-2 i onda drama do kraja stadion pun.. Mislim da će se i sledeće sezone za titulu i kup boriti ove dve ekipe
Penali su lutrija. Al realno loša utakmica, kad se sjetim 2010. i Željo-Borac finale poslje prve 1-1, mi na samom početku 0-2 oni u drugom 2-2 i onda drama do kraja stadion pun.. Mislim da će se i sledeće sezone za titulu i kup boriti ove dve ekipe
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije Maksimovic idiot, Maksimovic je pametan i sto je najbitnije poslusan.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma teško da bilo ko ozbiljno misli da je bilo šta namješteno, a Borcevi igraci garant šmrkali kokain koji je Vico sredio preko svojih dileraa nisu mogli igrati posebno onaj mali musliman Ziljkic.nasborik je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:18Ljudi kakvo crno namještanje šta vam je, sve regularno nije Sarajevo krivo što nismo mogli igrati u punom sastavu.
-
- Kontakt:
Neće, vjeruj minasborik je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:18Ljudi kakvo crno namještanje šta vam je, sve regularno nije Sarajevo krivo što nismo mogli igrati u punom sastavu.

Sarajevu slijedi remont i treba biti srtpljiv barem dvije sezone da dođu na ok nivo.
Što se same utakmice tiče, meni se čini da su u Borcu jednostavno prazni nakon titule, slavilo se, došli da ovo odrade svjesni da im je isti klinac, uzeli ili ne i tako pristupili tome. Maksimović se zajebavao s djecom, ko veli: Ako dobijemo, napucat ću im samopouzdanje, a ove poniziti, a ako ne, nikakva frka

Maksimovic nije htio eksperimentisati ni protiv klisa sa nekim ozbiljnijim juniorima, ali eto sad je nasao eksperimentisati u finalu.

Sta je tu je, valjda sarajlije budu zahvalne za ovaj kup.

Od ovoga danas samo je ofirniji proslogodisnji prekid sezone i dodjeljivanje titule Sarajevu, a Borcu Evropu, bez da se igra kup, iako su svih 4 kluba bila iz Federacije u kojoj je bilo dozvoljeno igranje utakmica. Interesantno da su dva ista kluba ucestvovala u tim lakrdijama i ove i prosle sezone.
Jedino što je ofirno je kad je Štraus pljuvao bjelinu iz ustaZaZelju je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:23Od ovoga danas samo je ofirniji proslogodisnji prekid sezone i dodjeljivanje titule Sarajevu, a Borcu Evropu, bez da se igra kup, iako su svih 4 kluba bila iz Federacije u kojoj je bilo dozvoljeno igranje utakmica. Interesantno da su dva ista kluba ucestvovala u tim lakrdijama i ove i prosle sezone.
CrkniZaZelju je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:23Od ovoga danas samo je ofirniji proslogodisnji prekid sezone i dodjeljivanje titule Sarajevu, a Borcu Evropu, bez da se igra kup, iako su svih 4 kluba bila iz Federacije u kojoj je bilo dozvoljeno igranje utakmica. Interesantno da su dva ista kluba ucestvovala u tim lakrdijama i ove i prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.