Hvala brate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MojaTV ispade 10 puta bolja od Arene, ali eto htjeli smo Arenu dobili smo je.
nemoj tako, zip ce dobiti napad menstruacije ako procita ovozagorski je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:35Sarajevu treba sposoban direktor prije svega jer to je najvaznija operativna i opcenito najvaznija pozicija u klubu. Neko ko je iz svijeta fudbala i ima veze i poznanstva. Kad tu poziciju imas pokrivenu kako treba sve ce se ostalo posloziti.
Nemojte samo sad onu 'daj imena',jer za platu koju prima Sabrina naci ces imena kakvih hoces. Evo neka raspisu javni konkurs vidjecete kakvih ce se imena javiti.
Sabrina je najslabija karika FK Sarajevo vec 5 godina,svi se mijenjaju samo ona ostaje,a nikad nije do nje nista. I evo nakon 5 godina mi smo opet na pocetnoj poziciji.
Cuj Pidro i Sabanovic da ti cine kostur. dva najgora beka u posljednjih 15 godina u premijer ligi koja su igrala. Nekad mislim da neki ljudi ni ne gledaju nase tekme.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:50Danas osvojit kup. A iduce sezone
Dizdarevic
Šabanovic
Pidro
Dupovac
Kurdić
Djokanovic
Oremus
Varesanovic
Salcin
Zinedin
Mesanovic (Ahmetovic)
Ovo je kostur još 2-3 provjerena imena i mislim da mozemo solidno izgledati. Duplo bi jeftiniji bili a mislim da se moze izborit europa i s ovim momcima. Pojacat rad u akademiji i to je to. Mislim da je ovo realan scenarij iduce sezone.
Ne kazem ja da su dobri al to ti je realnost. Nisu se meni svidjali ni Krste, Milanović, Sušić pa smo ih gledali. Zelje su jedno a stvarnost drugoGomis99 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:52Cuj Pidro i Sabanovic da ti cine kostur. dva najgora beka u posljednjih 15 godina u premijer ligi koja su igrala. Nekad mislim da neki ljudi ni ne gledaju nase tekme.bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:50Danas osvojit kup. A iduce sezone
Dizdarevic
Šabanovic
Pidro
Dupovac
Kurdić
Djokanovic
Oremus
Varesanovic
Salcin
Zinedin
Mesanovic (Ahmetovic)
Ovo je kostur još 2-3 provjerena imena i mislim da mozemo solidno izgledati. Duplo bi jeftiniji bili a mislim da se moze izborit europa i s ovim momcima. Pojacat rad u akademiji i to je to. Mislim da je ovo realan scenarij iduce sezone.
antilan je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:39nemoj tako, zip ce dobiti napad menstruacije ako procita ovozagorski je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:35Sarajevu treba sposoban direktor prije svega jer to je najvaznija operativna i opcenito najvaznija pozicija u klubu. Neko ko je iz svijeta fudbala i ima veze i poznanstva. Kad tu poziciju imas pokrivenu kako treba sve ce se ostalo posloziti.
Nemojte samo sad onu 'daj imena',jer za platu koju prima Sabrina naci ces imena kakvih hoces. Evo neka raspisu javni konkurs vidjecete kakvih ce se imena javiti.
Sabrina je najslabija karika FK Sarajevo vec 5 godina,svi se mijenjaju samo ona ostaje,a nikad nije do nje nista. I evo nakon 5 godina mi smo opet na pocetnoj poziciji.
gdje ce sabrina biti najslabija karika kluba
Kakva cijena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.