Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igrače?MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:39Ma nece niko u Zvezdu, imaju lude navijace koji znaju upasti na trening i postrojiti navijace.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:28Možda jedino u tome sto ljudi ne spavaju na uspjesima vec sve vise i vise jacaju tim.BegizSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:21
Koji je, po tvojim kriterijima, osnov za poređenje nas sa njima? Baš me zanima.
Ne znam kako vam se uopšte da podvlačiti teze između nas i njih, apsolutno nema osnova za poređenje.
Bivši Prvaci Evrope, preko 30 osvojenih državnih prvenstava, budžet koji je nama nedokučiv, leđa države itd itd.
Kod nas osvoje 2 titule i kup i to je to možemo prodati sve sto valja igrace nam akademci.
Ljudi imaju sposobne direktore, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu.Evo pročitaj ovu nedavnu izjavu Terzića, pogledaj samo tu retoriku i način izražavanja, koliko je čovjeku stalo do uspjeha Zvezde.Jel možeš zamisliti mutavog Hadžiju ili retardiranog Ihtijarevića da ovako pričaju.Naravno, ove cifre i ova imena su nama nedostižni, ovdje je poenta njihova retorika, fudbalska pismenost i želja za napretkom kluba kojeg vode.
Pa to, oni svi pijani bili koliko su dernecili. A i emotivno su potroseni. Mada vala kakvi god da su u boljem su stanju nego mi sigurno. Kako god nadam se da mozemo nesto napraviti. Idemo do #7 uz malo srece!MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:19Ubili se od alkohola nema dva danaSarajevoForza je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:11Odjednom im pola ekipe fali. Bog zna kakve se sve ovdje prevare dešavaju, a naši ako imaju imalo mozga neće prisustvovati ceremoniji dodjele medaljaima povreda + Coric ne može jer je igrao za Široki itd.
MortemHz je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:42Igrače?MaroonBjelave je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:39Ma nece niko u Zvezdu, imaju lude navijace koji znaju upasti na trening i postrojiti navijace.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:28
Možda jedino u tome sto ljudi ne spavaju na uspjesima vec sve vise i vise jacaju tim.
Kod nas osvoje 2 titule i kup i to je to možemo prodati sve sto valja igrace nam akademci.
Post -![]()
![]()
![]()
Ma ljudi imaju državu iza sebe, zafali para de malo upumpaj. Druga stvar imaju jače sponzore, imaju više navijaca što je sve to i logično jer su u većem gradu i plus imaju tu ogromnu historiju iza sebe sa puno trofeja.Historicar je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:44Ljudi imaju sposobne direktore, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu.Evo pročitaj ovu nedavnu izjavu Terzića, pogledaj samo tu retoriku i način izražavanja, koliko je čovjeku stalo do uspjeha Zvezde.Jel možeš zamisliti mutavog Hadžiju ili retardiranog Ihtijarevića da ovako pričaju.Naravno, ove cifre i ova imena su nama nedostižni, ovdje je poenta njihova retorika, fudbalska pismenost i želja za napretkom kluba kojeg vode.
![]()
Kod nas Sabrina 2018-te kaze ide reorganizacija,zelimo napredak kluba,dovodimo dobrog trenera kao dugorocno rijesenje,imamo viziju i plan itd itd,onda 2021 OPET ide reorganizacijaElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:28Možda jedino u tome sto ljudi ne spavaju na uspjesima vec sve vise i vise jacaju tim.BegizSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:21Koji je, po tvojim kriterijima, osnov za poređenje nas sa njima? Baš me zanima.
Ne znam kako vam se uopšte da podvlačiti teze između nas i njih, apsolutno nema osnova za poređenje.
Bivši Prvaci Evrope, preko 30 osvojenih državnih prvenstava, budžet koji je nama nedokučiv, leđa države itd itd.
Ma da mi ovo uzmemo nekako aBd.Amca007 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 14:05Ni ja brate vjeruj mi. Zgadili mi fudbal. A kad znam da Evropu necemo opet igrati na Kosevu, jos mi se vise gadi sve. Treba navijat za Olimpik da se ne sikiram..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:36Nekako, nikako nemam onaj osjećaj da danas igramo uopšte, a ne finale.
- Već imamo jasnu lokaciju a to je Sportski centar Kovilovo. Posle dužeg traženja lokacije, izbor je Kovilovo, jer tu možemo najbrže da se uselimo zato što poseduje kompletnu infrastrukturu. Hotel "Prezident", zatvorenu halu, dva terena, 14 hektara zemlje. Izgradili bismo još šest terena i onda brže vukli benefite od naše škole. Tek kad to uradimo u 2017. možemo da postavimo peti cilj - Evropu. Za ta dva cilja potrebna su nam ozbiljna finansijska sredstva - jasan je bio Terzić.
Pa ima i Sarajevo državu iza sebe...
Šta sve qrac može napraviti a i pi.cka izbaciti
Imaju li kod tebe roditelji pametnije djece?forza_juve je napisao/la: ↑26 maj 2021, 15:19Šta sve qrac može napraviti a i pi.cka izbaciti
![]()
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, riki46 i 34 gosta.