FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 26 maj 2021, 14:40

Kaze prodali titulu, da nam vico uradi travnjak, def navijaci su najveci dusmani ovog kluba, kakve se sve lazi izmisljaju :rol: :rol: :rol: :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 14:42

MaroonBjelave je napisao/la:
26 maj 2021, 14:39
ElCartel11 je napisao/la:
26 maj 2021, 14:28
BegizSarajeva je napisao/la:
26 maj 2021, 14:21

Koji je, po tvojim kriterijima, osnov za poređenje nas sa njima? Baš me zanima.
Ne znam kako vam se uopšte da podvlačiti teze između nas i njih, apsolutno nema osnova za poređenje.
Bivši Prvaci Evrope, preko 30 osvojenih državnih prvenstava, budžet koji je nama nedokučiv, leđa države itd itd.
Možda jedino u tome sto ljudi ne spavaju na uspjesima vec sve vise i vise jacaju tim.
Kod nas osvoje 2 titule i kup i to je to možemo prodati sve sto valja igrace nam akademci.
Ma nece niko u Zvezdu, imaju lude navijace koji znaju upasti na trening i postrojiti navijace.
Igrače?
Post - :tokralju: :rol: :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Crni21
Kontakt:

Post Postao/la Crni21 » 26 maj 2021, 14:44

Jel na Areni ili na MojaTV danas kup?
FK Sarajevo

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2021, 14:44

Kamuflazn je napisao/la:
26 maj 2021, 14:07
Novi član srbijanskog prvaka postao je reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović, doskorašnji član Bayera iz Leverkusena.

Tako se to radi. Mi bez trenera, bez SD-a, bez plana ko ide ko ostaje. Al sad ce analiza-
Ljudi imaju sposobne direktore, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu.Evo pročitaj ovu nedavnu izjavu Terzića, pogledaj samo tu retoriku i način izražavanja, koliko je čovjeku stalo do uspjeha Zvezde.Jel možeš zamisliti mutavog Hadžiju ili retardiranog Ihtijarevića da ovako pričaju.Naravno, ove cifre i ova imena su nama nedostižni, ovdje je poenta njihova retorika, fudbalska pismenost i želja za napretkom kluba kojeg vode.
slika
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 26 maj 2021, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 26 maj 2021, 14:46

MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 13:19
SarajevoForza je napisao/la:
26 maj 2021, 13:11
vedinjo98 je napisao/la:
26 maj 2021, 13:01
Pavlovic, Coric, Molls, Ziljkic, Zakaric i jos od ranije Lukic i Jovanovic. Nije mali broj igraca koji im fale sekunde.

Mi bez Fanima i Zidana vjerovatno.

Na papiru smo jaci, ali to nista ne znaci meni cudno finale kupa oni bez ovoliko likova.
Odjednom im pola ekipe fali. Bog zna kakve se sve ovdje prevare dešavaju, a naši ako imaju imalo mozga neće prisustvovati ceremoniji dodjele medalja
Ubili se od alkohola nema dva dana :D ima povreda + Coric ne može jer je igrao za Široki itd.
Pa to, oni svi pijani bili koliko su dernecili. A i emotivno su potroseni. Mada vala kakvi god da su u boljem su stanju nego mi sigurno. Kako god nadam se da mozemo nesto napraviti. Idemo do #7 uz malo srece!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 26 maj 2021, 14:47

MortemHz je napisao/la:
26 maj 2021, 14:42
MaroonBjelave je napisao/la:
26 maj 2021, 14:39

Možda jedino u tome sto ljudi ne spavaju na uspjesima vec sve vise i vise jacaju tim.
Kod nas osvoje 2 titule i kup i to je to možemo prodati sve sto valja igrace nam akademci.
Ma nece niko u Zvezdu, imaju lude navijace koji znaju upasti na trening i postrojiti navijace.
Igrače?
Post - :tokralju: :rol: :D

Da, igrace moja greska :D :D btw ispravljeno u medjuvremenu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 14:50

Kakvi god da su motiva im ence nedostajati za duplu krunu sigurno
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 26 maj 2021, 14:52

Historicar je napisao/la:
26 maj 2021, 14:44
Kamuflazn je napisao/la:
Novi član srbijanskog prvaka postao je reprezentativac Austrije Aleksandar Dragović, doskorašnji član Bayera iz Leverkusena.

Tako se to radi. Mi bez trenera, bez SD-a, bez plana ko ide ko ostaje. Al sad ce analiza-
Ljudi imaju sposobne direktore, Zvezdana Terzića i Mitra Mrkelu.Evo pročitaj ovu nedavnu izjavu Terzića, pogledaj samo tu retoriku i način izražavanja, koliko je čovjeku stalo do uspjeha Zvezde.Jel možeš zamisliti mutavog Hadžiju ili retardiranog Ihtijarevića da ovako pričaju.Naravno, ove cifre i ova imena su nama nedostižni, ovdje je poenta njihova retorika, fudbalska pismenost i želja za napretkom kluba kojeg vode.
slika
Ma ljudi imaju državu iza sebe, zafali para de malo upumpaj. Druga stvar imaju jače sponzore, imaju više navijaca što je sve to i logično jer su u većem gradu i plus imaju tu ogromnu historiju iza sebe sa puno trofeja.
Mi bi odmah skočili u grupe LP da nekako možemo ali to je nemoguće sa kapitalom kojim raspolazemo.
Nas prvo država yebe pa onda ostali, ali da možemo bolje nego sada definitivno možemo. Za početak ti trebaju igrači iz naše lige uz par dobrih stranaca i onda kada osvajas dobijes koeficijent za Evropu pa kada se uguras u Evropu eto sponzora, eto navijača i eto para pa onda dalje ulagati.
Apsurd je sada porediti nas kao klub i zvezdu, imaju budjet za godinu dana ko mi za 4
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 maj 2021, 14:58

BegizSarajeva je napisao/la:
26 maj 2021, 14:21
Kamuflazn je napisao/la:

Koji je, po tvojim kriterijima, osnov za poređenje nas sa njima? Baš me zanima.
Ne znam kako vam se uopšte da podvlačiti teze između nas i njih, apsolutno nema osnova za poređenje.
Bivši Prvaci Evrope, preko 30 osvojenih državnih prvenstava, budžet koji je nama nedokučiv, leđa države itd itd.
Kod nas Sabrina 2018-te kaze ide reorganizacija,zelimo napredak kluba,dovodimo dobrog trenera kao dugorocno rijesenje,imamo viziju i plan itd itd,onda 2021 OPET ide reorganizacija :bow: :bow: i onda takve ublehe neki podrzavaju,kad spomenes da je treba otjerati,kaze ja et vi bi neke svrakice,legende itd,kao da nema trece opcije bolje i od sabrine i od legendi,al haj valja je nekako odbraniti pa lupaj sta bilo :bih: :bow: sretno momcima danas ovim malo sto ih je ostalo :D, dobit ce te plate ne brinite,nije Sabra znala da kasne.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 26 maj 2021, 15:00

Najjača stvar je kako smo se mi tješili da borcu sada ide teži raspored a nama lakši, i na prvoj “lakšoj” odma pali...
Ej tugo moja...
12. igrač kluba iz Titove 38b

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 26 maj 2021, 15:02

Amca007 je napisao/la:
26 maj 2021, 14:05
obiteljskicovjek je napisao/la:
26 maj 2021, 13:36
Nekako, nikako nemam onaj osjećaj da danas igramo uopšte, a ne finale.
Ni ja brate vjeruj mi. Zgadili mi fudbal. A kad znam da Evropu necemo opet igrati na Kosevu, jos mi se vise gadi sve. Treba navijat za Olimpik da se ne sikiram..
Ma da mi ovo uzmemo nekako aBd.
Jesu nas syebali pošteno, godinama se možda budemo vadili iz ovih gov ana.
Gori im svima pod nogama, jučer su djelomično (skoro sve) bacili raji na uvid.
Sad su na radaru.
Ne zbog nas, nego zbog svojih zicagu bi morali potegnut u narednom periodu ali kasne, to je naš najveći problem.
Iako u principu ne odobravam, moram se još jednom zahvaliti momcima koji su upali na trening.
Na žalost to se pokazalo kao jedina opcija, samo i isključivo zbog bahatosti, nerada, zatvorenosti, neznanja i još mnogo toga, najbolje uprave ikada na čelu sa najboljom direktoricom na svijetu.
Ponavljam, ne odobravam ali sa takvim pristupom nisu sigurni hoće li "donesi" donijeti picu, deterdžent ili batine.
Jer drugačije očigledno nije išlo.
Hvala momcima do neba, samo malo manje pirotehnike aBd, bar u ovim nevažnim i euro tekmama.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 maj 2021, 15:03

Porede Zvezdu, Vucicev klub, iza kojeg stoji drzava, sa nama, stvarno vam treba jedan samar opalit.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2021, 15:07

Hztesanj je napisao/la:
26 maj 2021, 15:00
Najjača stvar je kako smo se mi tješili da borcu sada ide teži raspored a nama lakši, i na prvoj “lakšoj” odma pali...
Ej tugo moja...
Da smo od Borca izgubili 0:1/1:2, siguran sam da bi pobjedili i Slobodu i Mladost.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 26 maj 2021, 15:07

2015. je taj isti Terzić pričao ovako:
- Već imamo jasnu lokaciju a to je Sportski centar Kovilovo. Posle dužeg traženja lokacije, izbor je Kovilovo, jer tu možemo najbrže da se uselimo zato što poseduje kompletnu infrastrukturu. Hotel "Prezident", zatvorenu halu, dva terena, 14 hektara zemlje. Izgradili bismo još šest terena i onda brže vukli benefite od naše škole. Tek kad to uradimo u 2017. možemo da postavimo peti cilj - Evropu. Za ta dva cilja potrebna su nam ozbiljna finansijska sredstva - jasan je bio Terzić.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 maj 2021, 15:12

forza_juve je napisao/la:
26 maj 2021, 14:52
Ma ljudi imaju državu iza sebe...
, zafali para de malo upumpaj. Druga stvar imaju jače sponzore, imaju više navijaca što je sve to i logično jer su u većem gradu i plus imaju tu ogromnu historiju iza sebe sa puno trofeja.
Mi bi odmah skočili u grupe LP da nekako možemo ali to je nemoguće sa kapitalom kojim raspolazemo.
Nas prvo država yebe pa onda ostali, ali da možemo bolje nego sada definitivno možemo. Za početak ti trebaju igrači iz naše lige uz par dobrih stranaca i onda kada osvajas dobijes koeficijent za Evropu pa kada se uguras u Evropu eto sponzora, eto navijača i eto para pa onda dalje ulagati.
Apsurd je sada porediti nas kao klub i zvezdu, imaju budjet za godinu dana ko mi za 4
Pa ima i Sarajevo državu iza sebe...
Ah da, ja zaboravio. :wave: :D

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 maj 2021, 15:13

Vidi Velez vec produzio sa jednim igracem,cccc kako losa politika kluba,ne znam gdje su navalili ovako rano,nek pitaju nase iz uprave za savjete ako ne znaju,vide li oni kako organizovan klub treba da radi koji jos ni SD nema i ne treba zuriti sa tim kako rekose :tokralju: tako se radi :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 15:13

Pobjedom postajemo najtrofeniji u drzavi. HAAAJDEEE !!!!
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 26 maj 2021, 15:16

Crni21 je napisao/la:
26 maj 2021, 14:44
Jel na Areni ili na MojaTV danas kup?
ASBiH i AS4.

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 26 maj 2021, 15:19

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 maj 2021, 15:12
, zafali para de malo upumpaj. Druga stvar imaju jače sponzore, imaju više navijaca što je sve to i logično jer su u većem gradu i plus imaju tu ogromnu historiju iza sebe sa puno trofeja.
Šta sve qrac može napraviti a i pi.cka izbaciti
:wave:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 maj 2021, 15:22

26 maj 2021, 15:19
h1a2s3o4 je napisao/la:
26 maj 2021, 15:12
Šta sve qrac može napraviti a i pi.cka izbaciti
:wave:
Imaju li kod tebe roditelji pametnije djece?
Tesko tebi sa tim levelom kulture, pameti i komunikacije. :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 17 gostiju.