Pa Slavko je stranac, BeograđaninAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:17de ljudi kakav slavko
pregovsara se sa strancem, samo cu to reci

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa Slavko je stranac, BeograđaninAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:17de ljudi kakav slavko
Ja sam cuo da je Sejner BajramovicAngelDiMaria je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:17de ljudi kakav slavko
Kalezic je vodio Mastricht. Napusta ekipu nakon ove sezone. Razlog, njegova odluka. Mastricht je vec imenovao novog trenera za narednu sezonu.
Koji je najjači klub tog stranca sto je vodio?AngelDiMaria je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:17de ljudi kakav slavko
Kakav Nalić,nemoj se ofiratNisamInSajder je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:25Kalezic je vodio Mastricht. Napusta ekipu nakon ove sezone. Razlog, njegova odluka. Mastricht je vec imenovao novog trenera za narednu sezonu.
Stvarno ne znam zasto nekima ne pase Nalic, u TC radio solidan posao, izostala realizacija plus dosta ključnih igraca mu je kasnilo na pripreme. U Slobodi cvrst fudbal igrao, onakav kakav je mogao sa limitiranom ekipom, tvrd orah su svima bili. Ali, on samo u slucaju da je budzet toliki grohnuo, i ukoliko se ostale opcije Slavko i co. Moja favorit je Hadzibegic, engleski tip menadzera.
Alic ode vani. Kao i vecina ligaElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:38Mi moramo pod hitno dovesti lijevog beka. Kao najjeftinije pojacanje se nudi Enes Alic iz Mladosti. Istice mu ugovor za koji dan a za Pidru licno Marcelo.
Izabran i u tim sezone sto nije mala stvar.
Odjednom im pola ekipe fali. Bog zna kakve se sve ovdje prevare dešavaju, a naši ako imaju imalo mozga neće prisustvovati ceremoniji dodjele medalja
Pa prica se po godine njima liga nama kup sad jel istina ne znam al se cudne stvari desavaju u svakom slucaju
Ubili se od alkohola nema dva danaSarajevoForza je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:11Odjednom im pola ekipe fali. Bog zna kakve se sve ovdje prevare dešavaju, a naši ako imaju imalo mozga neće prisustvovati ceremoniji dodjele medalja
Ma da ga je osvojiti. Za deset godina ce samo pisati da smo osvojili kup a niko se nece puno sjecati kakoZip je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:13Mislim da je dogovoreno da mi uzmemo Kup.
Borac se izgleda prepao u kakvom cemo sastavu igrati, jer ni mi ne znamo, pa im ne igra haman niko kvalitetan.
Kakve se igrice igraju, sta ljudi rade. Dat ce nam kup da nam zamazu oci.
Uzeti kup kako god, ovako ili onako, i izaci sa terena.
Momak je vec sarno i ide u slovenijuElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:38Mi moramo pod hitno dovesti lijevog beka. Kao najjeftinije pojacanje se nudi Enes Alic iz Mladosti. Istice mu ugovor za koji dan a za Pidru licno Marcelo.
Mogao sam i misliti.Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:30Momak je vec sarno i ide u slovenijuElCartel11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:38Mi moramo pod hitno dovesti lijevog beka. Kao najjeftinije pojacanje se nudi Enes Alic iz Mladosti. Istice mu ugovor za koji dan a za Pidru licno Marcelo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Lecler, MSOZ101, riki46, samoFKS, spezial, Tarapi, Varijantas8 i 56 gostiju.