FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 12:04

Omark je napisao/la:
26 maj 2021, 12:00
delinjo je napisao/la:
26 maj 2021, 11:57
Omark je napisao/la:
26 maj 2021, 11:56

Imaš li ti neki prijedlog koga bi postavio umjesto Jadranka?
Ali, da ne ugasi telefon nakon načelnog dogovora?
Pa da je normalno kao sto nije,ulagao bih u par mladih trenera koji ,PAZI SAD ,zele da se skoluju ,uce i napreduju u trenerskom poslu itd,to za gasenje telefona ne znam sto meni pises kod da je neko moj :mrgreen:
Nisi me shvatio, ja te pitam trenutno imaš li neko rješenje da ga odmah gurnemo umjesto čovjeka sa 8 trofeja, a ne da pričamo šbbkbb!?
Pa imam i vise ,puno je mladih i perspektivnih trenera koji zele uciti i skoluju se,ali naravno za to treba platiti i malo ulizti,isplati se vise gurnuti Jadranka da uci djecu kako ce zmiriti,to sto je osvajao trofeje ne znaci da treba gurati u klub da parazitiraju,hvala mu za trofeje ali covjek koji je cijelu karijeru proveo haman u najgoroj ligi u univerzumu da ti uci djecu necemu,hajde dobro :mrgreen:

Na kraju krajeva to je covjek koji je TUZIO KLUB u prostorijama govana,o cemu mi pricamo Rokoko ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 26 maj 2021, 12:15

Plavima slijedi remont tima, a čini se da ce veliki broj fudbalera tokom ljeta napustiti svlačionicu. Kako saznajemo, nakon Miletić naredni bi ugovore mogli raskinuti Mladen Veselinović i Filip Erić, koji žele da napuste Grbavicu, ali i u trenutnom timu nisu zadovoljni njihovim angažmanom. Obojica su u finišu sezone izgubili mjesto u timu pa se razlaz nameće kao logično rješenje. (SPORT 1)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 maj 2021, 12:32

Omark je napisao/la:
26 maj 2021, 12:00
delinjo je napisao/la:
26 maj 2021, 11:57
Omark je napisao/la:
26 maj 2021, 11:56

Imaš li ti neki prijedlog koga bi postavio umjesto Jadranka?
Ali, da ne ugasi telefon nakon načelnog dogovora?
Pa da je normalno kao sto nije,ulagao bih u par mladih trenera koji ,PAZI SAD ,zele da se skoluju ,uce i napreduju u trenerskom poslu itd,to za gasenje telefona ne znam sto meni pises kod da je neko moj :mrgreen:
Nisi me shvatio, ja te pitam trenutno imaš li neko rješenje da ga odmah gurnemo umjesto čovjeka sa 8 trofeja, a ne da pričamo šbbkbb!?
Kakve veze ima sto je covjek osvojio 8 trofeja? Jel to garancija da ce biti dobar trener posebno sa mladim fudbalerima gdje moras biti posebno pazljiv?
Argument da ce neko biti bolji trener sto ima vise trofeja je nigdje veze.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 maj 2021, 12:50

Naletih opet pored stadiona, ovi nasi imali trening na pomocnom. Onako na prvu nema Erica, Veselinovic trenira, nisam ni Ermina vidio. Sipovic i Stanic popunjavaju Mileticevo i Sinisino mjesto. Sipovic nece ostati, za Stanica nemam pojma. Dosli su im neki ljudi u posjetu, administracija izletjela kod kapije na zapadu da ih doceka.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 maj 2021, 12:53

LjoZee je napisao/la:
25 maj 2021, 17:37
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 17:27
od ovog trneutnog Amara je bolji prosjecan forumas i vise bi klub imao koristi od forumasa nego od Amara.
Realno, od @brace npr. :D
Mislim da je vrijeme za moj ulazak u klub, dosta je više javašluka, klub vapi za stručnjacima poput mene :kafa:

Ništa od para od Gojakovog transfera, neda se kokuzu ni za paštete :urnebes:

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 26 maj 2021, 12:56

Robust je napisao/la:
26 maj 2021, 11:05
Tristan10 je napisao/la:
26 maj 2021, 10:58
Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
i on je isto osoba
- koja je u svom mandatu zaklala nas sa svojim greskama
- gdje je pravio greske gdje niko normalan ne bi ih pravio
- gdje je tuzio klub i pravio presice povodom toga u pitarskim prostorijama
- gdje je ljudski olos dan dns mu ne opraštam ono davljenje nasih omladinaca tad na otoci dok je za olimpic igrao

itd itd covjek koji je trebao bit nabijen nogom iz kantona da nema nikakvog dodira sa klubom jok on dobije da svoju retardiranost prenosi novim generacijama :bih: da nas nema trebalo bi nas izmisliti
:clap:

Covjek vrlo lahko zaboravi te neke stvari, nazalost zbog mora problema koja je ova parazitna uprava dovela klub..

Mislim da je jedini pravedan pristup nakon Bogija staviti i egzistenciju na platnu listu trenera, da imaju djeca nekog koji moze objasniti njima sta je Zeljeznicar.
@igrajlopte 🐦

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 13:03

Mislim van svake pameti mi uhljebljivanje igraca nekih samo sto imaju trofeje..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 26 maj 2021, 13:10

delinjo je napisao/la:
26 maj 2021, 13:03
Mislim van svake pameti mi uhljebljivanje igraca nekih samo sto imaju trofeje..
Još uvijek mi nisi odgovorio na pitanje.

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 maj 2021, 13:12

Hajde molim te mi reci, kako bi se ti osjecao i postupio da te vrate u Zelju, potpises ugovor, Zeljo dovede novog trenera, koji te ne zeli, i nazor gura raskid ugovora. Da te jos vise diskriminira Zeljo te posalje da treniras nazor sa juniorima, samo da ti pristao da odes. Jesu li i to neki Evropski standardi ali iskreno.

Slozio bih sa se nekim da to sto je Bogicevic osvajao trofeje nije uopste garancija da ce on raditi svoj posao kako treba. Ali sta su nam alternative? Logicno je onda dati bivsem igracu koji je imao dosta utakmica u klubu, i viditi na dosta dosta nizem nivou sta moze i koliko mu je stalo. Nisi mu dao priliku da vodi glavni tim. Evo npr ja mislim da Ervin Zukanovic ima kapacitet da se bavi fudbalom i poslije svoje igracke karijere, da li kao sportski direktor, trener, jer je uvjek svoja ogranicenja kompenzirao da dobro cita igru, razmislja dobro na terenu i van terena itd. Ali ni to ne znaci da ce npr Zukanovic vise napraviti od nekog fudbalskog anonimusa. Jednostavno imamo skroz malo podataka da bilo sta zakljucimo, i ne treba se sada bezveze rugati Bogicevicu, jer se nema puno ni alternativa. Imas Bogicevica, neka starija verzija legendi koja vjerovatno ima i manje motiva, ili neko koji ima i jos manje iskustva. To su ti neke realne opcije.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 13:19

Sta me briga kako se osjecao,navijam za Zelju a ne za Bogicevica,**** me boli i za njega i za njegove osjecaje.

Dio o Zukanovicu onako ima smisla,slazem se sa tim.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Omark
Kontakt:

Post Postao/la Omark » 26 maj 2021, 13:21

Ok, zaključak je da treba pustiti djecu da sama treniraju.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 26 maj 2021, 13:22

Miljanovic iz Mladosti novi trener Zelje?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 13:22

Omark je napisao/la:
26 maj 2021, 13:21
Ok, zaključak je da treba pustiti djecu da sama treniraju.
Znas da te volim,neces me isprovocirati :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 26 maj 2021, 13:23

Honorar je napisao/la:
26 maj 2021, 13:22
Miljanovic iz Mladosti novi trener Zelje?
Nije

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 maj 2021, 13:26

braco je napisao/la:
26 maj 2021, 12:53
LjoZee je napisao/la:
25 maj 2021, 17:37
delinjo je napisao/la:
25 maj 2021, 17:27
od ovog trneutnog Amara je bolji prosjecan forumas i vise bi klub imao koristi od forumasa nego od Amara.
Realno, od @brace npr. :D
Mislim da je vrijeme za moj ulazak u klub, dosta je više javašluka, klub vapi za stručnjacima poput mene :kafa:

Ništa od para od Gojakovog transfera, neda se kokuzu ni za paštete :urnebes:

100% brate bas to jutros govorim :damn: ma nama je od onog penala u Bijeljini i one kradje tako kola krenula nizbrdo i do kantonalne nas pustiti nece :urnebes: :urnebes: nego hajmo odmah u kantonalnu da ne gubimo vrijeme

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 26 maj 2021, 13:29

delinjo je napisao/la:
26 maj 2021, 13:19
Sta me briga kako se osjecao,navijam za Zelju a ne za Bogicevica,**** me boli i za njega i za njegove osjecaje.

Dio o Zukanovicu onako ima smisla,slazem se sa tim.
Pa boli i mene briga. Samo je logicno postupio. Ali neko mora da trenira, i fokusiraj se samo na alternative. Kakve alternative klub kao Fk Zeljeznicar ima za trenera u15 npr. Ko bi ti dosao da ima veliko iskustvo, da je mlad, da je top motiviran. Pa da ima to na CV trenirao bi ko Adzem u Dubai. Uostalom mi nismo spremni nikome da damo sansu. Bili ovaj covjek ikad dobio priliku u BiH. Ja iskreno cisto smunjam. https://www.transfermarkt.com/mersad-se ... iner/30994
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 26 maj 2021, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 26 maj 2021, 13:35

Zato sto Bogicevic bez ikakvih strucnih referenci i nakon svega sto je uradio na stetu naseg kluba, moze biti trener u OP, zato i jesmo tu gdje jesmo. Citav nam klub tako funkcionise.

Potpuno podrzavam da klub pomaze igrace koji su tek zavrsili karijeru i da ih podupire u daljem skolovanju za profi licence (iako vecina tih igraca ima puno vise para nego sam klub). Time bismo dobili skolovane profesionalce koji rade programski sa djecom i razvijaju ih od malih nogu, a ti igraci bi imali siguran posao nakon zavrsetka karijere.

Ne podrzavam ubacivanje igraca na silu u OP, po principu neka ga igrao je za nas. Ne podrzavam ni davanje posla sa djecom osobi kao sto je bogicevic (ko ga zna privatno znat ce o cemu pricam), niti podrzavam neplanski nastavak rada u OP.

Neko je gore pitao za ime umjesto bogicevica. Ja ne mislim da je bogicevic jedinka cijim bi odlaskom problemi bili rijeseni pa prema tome necu pricati u jednini nego u mnozini. Konkretno ime? Mirko Radovanovic! Ima licencu, ima skolu fudbala, ne znam zasto je to bogicevic bolji od njega toliko da se ovome nikad nije ni ponudilo da radi u klubu. I ne pricam o sadasnjosti samo vec i o prethodnih 6-7 godina. Ostala imena? Biro za zaposljavanje! Toliko mladih DIF-ovaca, obrazovanih, strucnih ljudi, pedagoga, ma uostalom ljudi koji zele sansu. Bolan ti ljudi ce za minimalac raditi, pa vidi kakvi su, znaju li sta, pa ko ne zna jbg noga, a ko zna povecaj mu platu i zadrzi ga. Trebam li pricati o grantovima iz kojih bi Zeljo mogao ubirati novac ovakvim pristupom?

Ljudi dragi, Joldic izvodi djecu s treninga sa cigarom u ustima. Ja nekad dok sam trenirao treneri bi te izbacili iz kluba da te vide sa cigarom, a samim tim ni oni nisu smjeli u krugu klupskih prostorija pusiti. Joldica sam naveo da mi niko ne bi mogao prigovoriti nesto jer za njega smatram da je jedan od onih koje moramo po svaku cijenu zadrzati u OP. Molim vas da odete pogledati treninge nasih omladinaca, pogotovo onih ispod 15 godina. Znate li vi na sta to lici? Sat vremena zadnjeg treninga kojeg sam gledao za neke klince od mozda 8-9 godina je proslo u 3 pokusaja vjezbi, i mini utakmici. Dva trenera su se tek u 4-5 navrata obratili djeci a ostatak su proveli u medjusobnom razgovoru onako totalno smoreni i nezainteresovani. Evo, ako smo mi obdaniste, okej, razumijem i priznajem svoju gresku, ali ako nam je cilj pravljenje fudbalera i “Zeljine djece” onda nema smisla. A ako mislite da su to jos uvijek mala djeca, molim vas pogledajte kako i sta rade ozbiljni klubovi sa djecom tih godina.

Mujkic
Kontakt:

Post Postao/la Mujkic » 26 maj 2021, 13:38

Igraci kojima istice ugovor na kraju sezone sa Željezničarom.
Filip Eric-31 maj(350k vrijednost).
Vedad Muftic-31 maj(50k vrijednost) Po ovome bi ostali samo sa 2 golmana(Benderom i Fejzicem)

Ivan Milicevic-31 maj(vraca se u Lokomotivu sa posudbe,vrijednost 350k)
Petar Bojo-31 maj(vrijednost 500k)
Jasmin Celikovic-31 maj(vraca se sa posudbe u Rijeku,vrijednost 150k)
Mehmed Alispahic-maj 31(vrijednost 150k)
Samir Bekric-maj 31(vrijednost 50k)
Ivan Lendric-31 maj(vrijednost 400k)
Salko Nargalic-31 maj(25k vrijednost)

Po ovome gubimo 1.525.000!!!! Vaše mišljenje o svemu ovome.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 maj 2021, 13:39

Pa jedina prava istina je da je ovaj dobio mjesto jer ga gotivi Amar i to je to,sve ostalo su gluposti i uljepsavanje,**** od covjeka uci djecu osnovama fudbala,nemamo mi tu sta pricati,Ro moj me pita koga bi ja ,pa radije nikoga nego **** od covjeka.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 26 maj 2021, 13:40

Corcaigh je napisao/la:
26 maj 2021, 13:35
Zato sto Bogicevic bez ikakvih strucnih referenci i nakon svega sto je uradio na stetu naseg kluba, moze biti trener u OP, zato i jesmo tu gdje jesmo. Citav nam klub tako funkcionise.

Potpuno podrzavam da klub pomaze igrace koji su tek zavrsili karijeru i da ih podupire u daljem skolovanju za profi licence (iako vecina tih igraca ima puno vise para nego sam klub). Time bismo dobili skolovane profesionalce koji rade programski sa djecom i razvijaju ih od malih nogu, a ti igraci bi imali siguran posao nakon zavrsetka karijere.

Ne podrzavam ubacivanje igraca na silu u OP, po principu neka ga igrao je za nas. Ne podrzavam ni davanje posla sa djecom osobi kao sto je bogicevic (ko ga zna privatno znat ce o cemu pricam), niti podrzavam neplanski nastavak rada u OP.

Neko je gore pitao za ime umjesto bogicevica. Ja ne mislim da je bogicevic jedinka cijim bi odlaskom problemi bili rijeseni pa prema tome necu pricati u jednini nego u mnozini. Konkretno ime? Mirko Radovanovic! Ima licencu, ima skolu fudbala, ne znam zasto je to bogicevic bolji od njega toliko da se ovome nikad nije ni ponudilo da radi u klubu. I ne pricam o sadasnjosti samo vec i o prethodnih 6-7 godina. Ostala imena? Biro za zaposljavanje! Toliko mladih DIF-ovaca, obrazovanih, strucnih ljudi, pedagoga, ma uostalom ljudi koji zele sansu. Bolan ti ljudi ce za minimalac raditi, pa vidi kakvi su, znaju li sta, pa ko ne zna jbg noga, a ko zna povecaj mu platu i zadrzi ga. Trebam li pricati o grantovima iz kojih bi Zeljo mogao ubirati novac ovakvim pristupom?

Ljudi dragi, Joldic izvodi djecu s treninga sa cigarom u ustima. Ja nekad dok sam trenirao treneri bi te izbacili iz kluba da te vide sa cigarom, a samim tim ni oni nisu smjeli u krugu klupskih prostorija pusiti. Joldica sam naveo da mi niko ne bi mogao prigovoriti nesto jer za njega smatram da je jedan od onih koje moramo po svaku cijenu zadrzati u OP. Molim vas da odete pogledati treninge nasih omladinaca, pogotovo onih ispod 15 godina. Znate li vi na sta to lici? Sat vremena zadnjeg treninga kojeg sam gledao za neke klince od mozda 8-9 godina je proslo u 3 pokusaja vjezbi, i mini utakmici. Dva trenera su se tek u 4-5 navrata obratili djeci a ostatak su proveli u medjusobnom razgovoru onako totalno smoreni i nezainteresovani. Evo, ako smo mi obdaniste, okej, razumijem i priznajem svoju gresku, ali ako nam je cilj pravljenje fudbalera i “Zeljine djece” onda nema smisla. A ako mislite da su to jos uvijek mala djeca, molim vas pogledajte kako i sta rade ozbiljni klubovi sa djecom tih godina.
To je to..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, F1921B, NazorUso i 30 gostiju.