FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A za poraz u Mostaru odgovornost treba preuzeti forumas Brkooo@ sa svojim Durakovicem. Mema cita i stavi ga. Imas li jos kakvih zelja Brkoo?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- MocMahale444
timpramosavePla je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:36Bolje da se pojacamo u savezu nego sto mastamo o nekim igracima. Ako mogu Djordje Cosic i Vranjes da budu prvaci, moze svako.
Samo gurati svoje u savez.
Beus Zrinski sampion
Begic Sarajevo sampion
VIco Borac sampion.
Trebaju novi igraci ali se slazem da se treba uliva u savez.
Samo dragi Bog zna koliko smo pokradeni.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Nisam bas upratio jeko taj brkoo al koliko sam shvatio neka jako stručna osoba..
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Inace je moda da se pljuje Bogicevic, ocigledno vecina Zelju prati od 2017. pa se ne sjecaju ko je i sta je bio Bogicevic za nasu ekipu i ligu.Ritamreda je napisao/la: ↑26 maj 2021, 00:28Jadranko vaki naki ima trofeja sa Zeljom cini mi se pet ili sest. Kako je tesko uzeti trofej to valjda mi znamo. Ta utakmica nema veze sa mentalitetom jer evo Vranjes i Zakaric stigose 13 bodova, a Mehremic igra protiv Porta. A Blagojevic je igracina za ove sve nase veznjake, o Grahovcu da ne pricam. Veca je bolji od Erica.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑25 maj 2021, 23:48Super je sto je Jadranko trener maloj djecici, od malena im moze usaditi taj pobjednicki mentalitet da se ni kod 0:3 za svoj tim ne predaju.
Tako da ti recenica nema nikakvog smisla. Nije sve crno, a i da jeste onda napisi nesto da promjenimo situaciju, ako vec nisi u stanju, daj podrsku i cao.
Ne znam sta nam sad znaci egoizam i sujeta. Ono kao otjerali ste moje eto vam sad vasi, eh eto vam, evo vam ga, eto sad, etooo, eh etooo...
forza
Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
Pratim forum dugo, ranije se pisalo svasta, kudilo se Al od misketa odakle su ovi vanzemaljci došli niko ne zna. Kakav je ovo mentalno sklop današnje omladine ko zna. Tik tok omladina, story omladina. Dodaju igrace, prate te neke storije sta vec i onda baljezgaju... Došlo neko drugo vrijeme privakavatii se na to.Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:58Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
Valjda mi ranije odrastali na ulici a ovo sad u kućama zatvoreno, ljuti na sami sebe, uzas.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
i on je isto osobaTristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:58Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
- koja je u svom mandatu zaklala nas sa svojim greskama
- gdje je pravio greske gdje niko normalan ne bi ih pravio
- gdje je tuzio klub i pravio presice povodom toga u pitarskim prostorijama
- gdje je ljudski olos dan dns mu ne opraštam ono davljenje nasih omladinaca tad na otoci dok je za olimpic igrao
itd itd covjek koji je trebao bit nabijen nogom iz kantona da nema nikakvog dodira sa klubom jok on dobije da svoju retardiranost prenosi novim generacijama

I sta ti od toga govori da on nema potencijal da bude dobar trener? Nista. A tek se sjetim one tuzbe, koja je bila 100% opravdana, ljudi ga vratili u klub, odjednom se predomislili, i pocela totalna diskriminacija. Poslali ga da trenira sa juniorima i da ga tako diskriminiraju, da ga nazor izbace. Veoma pametno.Robust je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:05i on je isto osobaTristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:58Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
- gdje je ljudski olos dan dns mu ne opraštam ono davljenje nasih omladinaca tad na otoci dok je za olimpic igrao
itd itd covjek koji je trebao bit nabijen nogom iz kantona da nema nikakvog dodira sa klubom jok on dobije da svoju retardiranost prenosi novim generacijamada nas nema trebalo bi nas izmisliti
-
- Kontakt:
Ma ne vrijedi ti bruda moj objasnjavat debilima da je lik nakon svih titula koje je osvojio s nama posro se na Zeljino ime sa tim postupcima a ovaj podforum je posto svakako teritorija amarovih novinara Tristana i Bendera pogledaj samo od kad pise na Zeljinoj temi ovaj novinarski bot Tristan sigurno radi na ovom portaluRobust je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:05i on je isto osobaTristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:58Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
itd itd covjek koji je trebao bit nabijen nogom iz kantona da nema nikakvog dodira sa klubom jok on dobije da svoju retardiranost prenosi novim generacijamada nas nema trebalo bi nas izmisliti
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Gdje mi je KANA brat? Slabo piše u zadnje vrijeme
Prijatelju, ja zivim daleko od BiH, imam svoj privatni posao, zavrsio sam fakultet, pricam 4+ jezika, radim samostalno. Clan sam kluba kao sto bi i ostali trebali da budu, nikoga ne znam iz bilo koje uprave, ne znam trenere, igrace itd. Znaci nemam bilo kakve koristi od bilo koga.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:38Ma ne vrijedi ti bruda moj objasnjavat debilima da je lik nakon svih titula koje je osvojio s nama posro se na Zeljino ime sa tim postupcima a ovaj podforum je posto svakako teritorija amarovih novinara Tristana i Bendera pogledaj samo od kad pise na Zeljinoj temi ovaj novinarski bot Tristan sigurno radi na ovom portaluRobust je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:05i on je isto osobaTristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:58Umjesto da nas raduje sto se jedan bivsi igrac odma prebacio da radi kao trener, ljudi nasli da se rugaju. A fakticki nemaju na cemu to da baziraju. Nemaju pojma da li on ima kapacitet ili ne da obavlja takav posao. Mozda se pokaze da Bogicevic ima talenat za trenerski posao. Smetalo im kad je stariji trener u omladinskom pogonu, das osobi koji je dosta napravio sa Zeljom, puno utakmica, jos 38 godina. I opet to kao neispunjava kriterije haha.
-
- Kontakt:
Jesi u CV stavio da si sasvim slucajno poceo pisati na temi FK Zeljeznicar od kad je Amar se vratio u klub?
Željezničar šampion
Kakve to veze ima kad sam ja poceo da pisem na ovoj temi. Hajde molim te mi objasni kakve to veze ima, ja sam pratio klub i prije i pomagao klubu u skladu sa mogucnostima. Je li trebam jos da uslikam zahvalnicu za donaciju kad se prikupljalo za stadion.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:47Jesi u CV stavio da si sasvim slucajno poceo pisati na temi FK Zeljeznicar od kad je Amar se vratio u klub?
Sa ovim referencama bi trebao ozbiljnije da se uključiš u rad kluba. Iskreno.Tristan10 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:46Prijatelju, ja zivim daleko od BiH, imam svoj privatni posao, zavrsio sam fakultet, pricam 4+ jezika, radim samostalno. Clan sam kluba kao sto bi i ostali trebali da budu, nikoga ne znam iz bilo koje uprave, ne znam trenere, igrace itd. Znaci nemam bilo kakve koristi od bilo koga.
Evo svrsavam,veliko hvala Bogicevicu sto je dosao pare mlatiti i parazitirati u mom Zelji .. 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Pusti ba @Tristane, ti si 1/1 objektivan forumaš i nikada nikoga nisi vrijeđao ili bilo šta ružno pisao. Bar u jednom momentu će te forumska družina okarakterisati ili svrstati u jedan od torova bio ti ispravan ili ne. Tako da te to ne treba nešto posebno pogađati.
Željezničar za život cijeli!
Pa da je normalno kao sto nije,ulagao bih u par mladih trenera koji ,PAZI SAD ,zele da se skoluju ,uce i napreduju u trenerskom poslu itd,to za gasenje telefona ne znam sto meni pises kod da je neko moj

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisi me shvatio, ja te pitam trenutno imaš li neko rješenje da ga odmah gurnemo umjesto čovjeka sa 8 trofeja, a ne da pričamo šbbkbb!?
-
- Kontakt:
Kako mi sada fali @Oske13. Ove rasprave su njegov fah. 

Željezničar za život cijeli!