FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 maj 2021, 09:52

Zip je napisao/la:
26 maj 2021, 08:28
Tik tak, tik tak, tik tak :rol: :rol: :rol: :rol:
Tebi haman drago sto zbog tvoj idola ne osvojismo nista,sabra,celo,vinko,jahic?smijenili najtrofejnijeg trenera zbog boljitka kluba,pa gdje ode onaj napredak kluba obecani? Jesi pravi navijac svaka ti dala,sve ublehe koje si podrzavao su sklonjene jos ti samo Sabra ostala :guz: znaci koga ti podrzavas treba s noge na nogu nabiti iz kluba.
Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 26 maj 2021, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 09:53

Kontradiktorno je ova prica. Direktorica je osoba od najveceg povjerenja Nama i ima podrsku a s druge strane juce smo culi da se gotovo nista ona ne pita i ne odlucuje. Nije se slagala oko strategije kluba, nije oko Seata, nije oko pojacanja, itd. Ne kontam koja je onda njena uloga

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 26 maj 2021, 09:54

bordobijeli je napisao/la:
26 maj 2021, 09:53
Kontradiktorno je ova prica. Direktorica je osoba od najveceg povjerenja Nama i ima podrsku a s druge strane juce smo culi da se gotovo nista ona ne pita i ne odlucuje. Nije se slagala oko strategije kluba, nije oko Seata, nije oko pojacanja, itd. Ne kontam koja je onda njena uloga
Onaj Velic kriv nije ona :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 09:56

Sve je lijepo receno. I o decentralizaciji i o kontaktima s Namom gdje je svako zvao. I kako je bilo za vrijeme Tana i sad za vrijeme Nama. Oko SEATA je ona samo upoznala Nama s pricom nije ona odlucila. Oko pojacanja je sva sloboda data Emiru. Eh jedino ostaje pitanje strategije i toga, to se mora kristalizovati kako i sta.
Njena uloga i nije toiko vrijedna svga ovoga. Dok nemamo SD i trenera vi rijesavate stare probleme i od kad vas je ispalila kad su bili protesti protv nje ste. I necete to niakd oprostit. To se zna, al ovamo nas nema nigdje sportski.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 26 maj 2021, 09:56

Hajmo danas malo suzbiti redove i osvojiti kup.
Hajmo momci pokazite inat i pokazite da Vam je stalo do grba koji nosite. **** ga, bilo sto je bilo idemo dalje.

Svi k'o jedan, Mosa Rajvosa :opaopa:
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 26 maj 2021, 09:59

Koje gledao press ii pazljivo slusao sta se govorilo jasno mu je sve.

Prvo VRIJEDNOST KLUBA 20 miliona € bar po toj vrijednosti je NAMKUPIO 60% kluba. Mogu reci da sam zadovoljan

Strategija kluba po dolasku NAMA je bila dobro namjerna al pogresna a izatoga se da primjetit da je zelio u sto brzem roku da zaradi sto vise novca i da se ispali. Zelio je skupu (za bh uslove) ekipu skojom ce prepisay bh ligu godinu dvije fa upadne u grupu le evrope i da proda svoja prava za 25-30 m €.

Nije on bas toliko glup da je bas akademiju zapistio koja je bas bila pocela bas dobro radi.

Cinjenica je da je oduzeo neku odgovornost prava od direktorice i dao ih nizoj razini odnosno po odjeljenjima i ta odjeljenja podredio direktno sebi samim tim presjako direktoricu pod krepljuje moju tezu.

Medjutim sta me raduje jeste da je uvidio da 10 m km jeste velka para za bh uslove al ne toliko velika da si ti skoro 100% prvak i 70% minimum u play offu le..takodjer je uvidio da nece moci preko noci doc da ogromnog profita i samim tim je odlucio da podrzi TANOVU strategiju da AKADEMCI MORAJU BIT ZASTIPLJENI ZATO JE I DOVEO ITALIJANA.

Takodje ubjedjen sam da ce prodat svoja prava cim bude iole korektna ponuda a to je neka sica 18-20 m € sto nije dobro

Mislim da se mora nac nacin da se igracima isplacuje plata mjesec o,necu reci da vjetnam nepravi smetnju al Mislim da koroaracija od 16 MILIJARDI $ imaju nacin da prebace 3-4 m € u godisnje jednom na vrijeme..

Akademija

Strategija plata po kategorijama

Premije jednake za sve

Nisam za press konferencije svake sedmice al mjesecno da

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 maj 2021, 10:00

feniksptica je napisao/la:
26 maj 2021, 09:56
Sve je lijepo receno. I o decentralizaciji i o kontaktima s Namom gdje je svako zvao. I kako je bilo za vrijeme Tana i sad za vrijeme Nama. Oko SEATA je ona samo upoznala Nama s pricom nije ona odlucila. Oko pojacanja je sva sloboda data Emiru. Eh jedino ostaje pitanje strategije i toga, to se mora kristalizovati kako i sta.
Njena uloga i nije toiko vrijedna svga ovoga. Dok nemamo SD i trenera vi rijesavate stare probleme i od kad vas je ispalila kad su bili protesti protv nje ste. I necete to niakd oprostit. To se zna, al ovamo nas nema nigdje sportski.
Bgm ja sam puno puta hvalio upravu isto tako i kritikovao . Juce je bio odlican pres i još otvorenije trebaju pricati o svemu i da se zna ko je zadužen za sto i ko loše radi ko dobro a ne Nam odlucuje nismo mi ništa.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 26 maj 2021, 10:04

kakav slavko ba,hocemo akademce a da ih slavko profilise kroz prvi tim jel ,kojeg igraca je on napravio
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 26 maj 2021, 10:19

Daleeeeeko smo mi od ozbiljnog kluba ili kolektiva. Kaskamo mi za ovim klubovima u regionu dobrih 15,20 godina u svemu. Sve je ovo još na amaterskom nivou. Tan nas je samo uvalio bilo kome da nas se riješi.
Imamo vlasnika koji se apsolutno ne razumije u fudbal i vođenje kluba, kao i u klubu koji obnašaju funkcije i sami ne znaju šta im je opis posla i ko je za koje stvari odgovoran. Jako naivno je vjerovao ovim ljudima ovdje. Klasično bošnjački nisam ja kriv, neko je drugi, a usro i šefa i stanicu.
Mnogi spominju neku mahalu koja se mota oko kluba, a u klubu sjedi već jedna garnitura mahale koja je zavalila klub i opet sad moramo na restart, umjesto da grabimo naprijed. Sad opet jovo na novo. Rezultat nesposobnosti i nerada, odnosno pogrešnog rada, odnosno bošnjo mentalitet.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 26 maj 2021, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 26 maj 2021, 10:20

Hahahah zamisli debeli ti trener :rol: :rol: :rol: :rol:

Prava prica, vinko i slavko
Da je neko pisao ne bi mogao bolje
NEMA NAZAD

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 maj 2021, 10:25

holyman je napisao/la:
26 maj 2021, 10:20

Ako bi nas Slavko preuzeo, to bi bio jasan dokaz da nemamo za kifle, jer bi taj čovjek pristao i besplatno da nas nas trenira.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 maj 2021, 10:26

Sanchez1987 je napisao/la:
26 maj 2021, 09:52
Zip je napisao/la:
26 maj 2021, 08:28
Tik tak, tik tak, tik tak :rol: :rol: :rol: :rol:
Tebi haman drago sto zbog tvoj idola ne osvojismo nista,sabra,celo,vinko,jahic?smijenili najtrofejnijeg trenera zbog boljitka kluba,pa gdje ode onaj napredak kluba obecani? Jesi pravi navijac svaka ti dala,sve ublehe koje si podrzavao su sklonjene jos ti samo Sabra ostala :guz: znaci koga ti podrzavas treba s noge na nogu nabiti iz kluba.
Bitno da je ostala ona koja potpisuje nalog za isplatu :opaopa:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 26 maj 2021, 10:29

Samo da napomenem da kup igramo danas. Finale.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

TigerWoods
Kontakt:

Post Postao/la TigerWoods » 26 maj 2021, 10:33

Sretno danas! Dobijte papane!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 26 maj 2021, 10:45

26 maj 2021, 10:00
feniksptica je napisao/la:
26 maj 2021, 09:56
Bgm ja sam puno puta hvalio upravu isto tako i kritikovao . Juce je bio odlican pres i još otvorenije trebaju pricati o svemu i da se zna ko je zadužen za sto i ko loše radi ko dobro a ne Nam odlucuje nismo mi ništa.
Ma kakav press 13 bodova prokockas to yi je dokaz da si glup,nesposoban,jadan fino kazes dajem otkaz i to je to jer nakon 13 prokockanih bodova ja nebi imao snage ni izac na press.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 maj 2021, 10:49

holyman je napisao/la:
26 maj 2021, 10:20

Nekad smo mi njega prizeljkivali :lol:

Mislim da bi nas toliko srcano vodio, uvijek nas je stavljao ispred svih :kralj:
Nasi nisu u stanju SD dovesti koji bi valjda onda trebao trenera a kamo li nesto drugo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 maj 2021, 11:00

Kod Borca pored Ziljkića, Ćorića, Moisa, Pavlovića nece izgleda biti ni Zakarića.
Stvarno su desetkovani ako sve to bude tacno ali nismo ni mi nista bolji. Jedino sto ce se kod njih bas osjetiti odsustvo glavnih igraca u napadu Ziljkića i Zakarića.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 26 maj 2021, 11:02

Najgore od svega, što su ovom propuštenom titulom, bitno smanjili cujenu našem najvećem bogatstvu Andreju i Vladanu. Dodavši tome i opštu situaciju zbog covida, bojim se odlaska u bescjenje. Zbog svega navedenog, nastojat će se zadržati ova dva igrača da bi se u novoj sezoni tim pravio oko njih. Kovačević, Kurdić, Andrej, Varešanović, bit će kostur ekipe, bar se stremi ka tome. Popuna akademci, a ostalo na bubanj.
Srećom, postoji druga opcija, odnosno Ahmetović. Najvjerovatnije je da će u Dortmund na doškolovavanje za trenera, ili kako se to već kaže. Navodno, Dortmund, ali svakako negdje kod Švaba. Možda bi to bilo idealno.

Molim cijenjene forumaše da mi ne šalju privatne poruke. Koliko god bih želio odgovoriti na iste, iz nekog razloga ih ne mogu otvoriti.
Molim da mi oprostite.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 26 maj 2021, 11:13

Ma nema to veze sto nismo osvojili titulu sto se tiče prodaje igraca. I onako kakvi smo levati uzet cemo za obojicu zajedno max milion €, a neko bi uzeo milion za svakog pojedinacno.

I ako je Slavko stvarno u bilo kakvim kombinacijama ova uprava je izgubila kompas i veze nemaju. Zar nije logičnije da se prvo SD nadje pa onda trener?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 maj 2021, 11:18

Slavko i sd i trener, pišaj po sirotinji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, mnon46, Proximic, ubipara i 38 gostiju.